Til hovedinnhold

Tilby dine kunder enkle betalingsløsninger!

Gjør det enkelt og selg mer!

Handlekonto fra Komplett Bank gjør det mulig for deg som driver nettbutikk å tilby verdiøkende finansieringsmetoder i kassen. Betalingsalternativene tilgjengeliggjør vi i din nettbutikk for økt salg og konvertering!

Faktura - et foretrukket betalingsvalg for mange!

Faktura gir en god betalingsopplevelse fordi den er enkel, rask og gir 14 dagers rentefrie kjøp. Fleksibiliteten er også avgjørende da man etter å ha mottatt varene kan velge hvordan man skal finansiere kjøpet. I følge studier foretrekker mange å gjøre kjøp på faktura når de handler på nett. Denne kundegruppen søker også automatisk nettbutikker som tilbyr faktura som betalingsmiddel.

Rask og enkel betaling - øk salget!

Dersom brukeren tilbys faktura i betalingsøyeblikket kan han fullføre handelen raskt og uten inntasting av kortinformasjon. Dette vil i stor grad bety at din nettbutikk kan motta flere salg og hyppigere handler per bruker. Videre viser det seg at brukere som benytter faktura handler oftere og "sjekker ut" en større gjennomsnittlig handlekurv per handel enn brukere som handler med kort.

Minimer betalingsfeil - øk konverteringen!

Betaling med kort kan fort være en konverterings-"dreper" i form av at brukeren må ha et kort tilgjengelig for å gjennomføre handelen. Kjøp med Faktura eliminerer mulige feil, krever lavere grad av verifisering og tilrettelegger for en god kundereise og dermed bidra til økt konvertering.

Tilrettelagt for enkel integrering

Komplett Banks salgsfinansiering er utviklet slik at det for store og mindre nettbutikker er relativt enkelt å koble seg på.
Ta kontakt for nærmere informasjon.