Til hovedinnhold

Handlekonto fra Komplett Bank

Komplett Bank Handlekonto tilbyr deg enkelt å handle varer på nett. Ta valget om betaling etter handelen - med Handlekonto kan du velge finansiering etter at du har mottatt varene.

Mange gode grunner til å opprette Handlekonto!

Enkelt
Netthandel har neppe vært enklere. Med få klikk kan du handle tusenvis av varer og betale for disse først etter at du har mottatt dem.

Ingen ekstra kostnad
Å velge Komplett Bank Faktura når du handler på nett trenger ikke å koste deg noe. Du kan betale hele fakturaen innen forfall. Ønsker du å dele opp betalingen overføres fakturaen automatisk til din Handlekonto ved forfall. Å opprette Handlekonto er kostnadsfritt.

Rask og sikker betaling
Ingen inntasting av kortnummer, utløpsdato og CVC. Handlekonto lar deg handle raskt på nett!

Oversiktlig
Handlekonto gir deg full oversikt over dine kjøp og samler disse på en månedsfaktura slik at du ikke trenger å bekymre deg for ubetalte fakturaer. Månedsfakturaen kan betales i sin helhet eller du kan velge dele opp betalingen slik du ønsker.

Slå til på gode tilbud!
Betal bare litt nå og utsett betalingen av resten av kjøpesummen. Slå til på et godt tilbud og betal når det passer deg og din økonomi. Det gir deg fleksibilitet i hverdagen og mulighet til å spare penger ved å kjøpe varer når de er på tilbud.

Hvordan opprette Handlekonto?
Valg om faktura fra Komplett Bank får du i kassen når du handler varer på Komplett.no. Ved å betale deler av den tilsendte fakturaen vil du automatisk søke om en Handlekonto. Så fort vi registrerer delbetalingen fra deg vil vi sende deg en e-post med lenke til en kredittavtale. Denne må signeres elektronisk med BankID. Etter at avtalen er signert vil din Handlekonto opprettes.