Til hovedinnhold

Kredittkort med fordeler

Har du ikke et kredittkort i lommeboken? Det er flere årsaker til at du bør ha det. Og det er flere grunner til at et kredittkort fra Komplett Bank er ekstra fordelaktig å ha tilgjengelig.

Det er en jungel av kredittkort å velge mellom, så hvilket skal man velge? Et kredittkort er ikke bare et kredittkort. Det er store forskjeller på hvilket behov de ulike kortene som tilbys faktisk dekker. Vet du at du får både unike fordeler og en bonusordning med på kjøpet med et kredittkort fra Komplett Bank? Kortet er unikt i markedet – og skreddersydd for deg som er ekstra glad i å handle på nett.

Kredittkort med utallige brukersteder

Kredittkortet fra Komplett Bank er et Mastercard, som med sine 32 millioner brukersteder er et av verdens mest aksepterte kort. Det betyr at du kan bruke kredittkortet til alle behov, uansett hvor du befinner deg.

Et kredittkort kan brukes til å betale i butikker, hoteller, restauranter, på flyplasser, bensinstasjoner – ja, de fleste brukersteder du kan komme på. Du kan også bruke det til å ta ut penger i minibanker og overføre beløp fra kortet direkte til annen konto.

Komplett Bank sitt kredittkort er hundre prosent gebyrfritt og du betaler heller ingen årsavgift. Kredittgrensen er opptil 100 000 kroner – noe som for mange vil være mer enn nok til å realisere både drømmeprosjekter og drømmereiser. Med et slikt kredittkort vil du også ha penger disponibelt dersom det skulle dukke opp noen uforutsette utgifter.

Kredittkortet med inkluderte forsikringer

Mange har brent seg på det at de har bestilt en ferie, i tro om at en reiseforsikring automatisk følger med. Dette gjelder langt fra alle kort, men med kredittkortet fra Komplett Bank trenger du ikke bekymre deg – inkludert i kortet får du en meget god reise- og avbestillingsforsikring. Andre forsikringer som er inkludert i kredittkortet er ID-tyveriforsikring og kjøpsforsikring, i tillegg til at du kan velge å ha en unik betalingsforsikring som forsikrer nedbetaling av saldo ved permittering, arbeidsledighet, sykdom eller tap av liv.

Med andre ord kan du føle deg trygg dersom det skulle skje noe med kortet eller varekjøpet ditt. Og med et kredittkort fra Komplett Bank velger du selv PIN-kode, slik at du kan plukke en tallrekke du vet du kommer til å huske. Med en PIN-kode du kan utenat, reduserer du også risikoen for at noen andre får tak i den.

Kortet passer dessuten ypperlig for deg som liker å handle på nett, for du får nemlig bonus på alle nettkjøp og varekjøp i fysiske butikker. Den opptjente bonusen din kan du enten ta ut når du vil på Min Side eller benytte deg av når du handler på Komplett.no – og spare enda mer penger.

Valgfri betalingsutsettelse

De gunstige produktegenskapene til kredittkortet fra Komplett Bank stopper ikke der. Dersom du betaler utestående saldo ved forfall, er alle varekjøp rentefrie i inntil 50 dager. Du kan også enkelt utsette betalingen av dine valgfrie varekjøp rentefritt, og du kan velge mellom 3, 6 eller 9 måneders betalingsutsettelse.

Ønsker du å dele opp betalingen, vil det påløpe renter fra kjøpsdato for det resterende beløpet frem til datoen du betaler inn. Tar du ut penger fra minibanken påløper det derimot renter fra uttaksdatoen.

Med et kredittkort fra Komplett Bank sikrer du deg fordelaktige vilkår ved bruk av kortet. Det er enkelt å søke og du får svar nesten med én gang. Benytt søknadsskjema til høyre og få Komplett Bank Mastercard med masse fordeler du og!