Til hovedinnhold

Derfor bør du søke kredittkort fra Komplett Bank

Det anbefales at du blant annet bruker kredittkort når du skal handle på nettet. Hadde det ikke da vært ekstra kjekt med et kort som også gjør at du tjener penger hver gang du kjøper noe? Det er bare en av flere grunner til at du bør søke kredittkort fra Komplett Bank.

Det er kanskje ikke så rart at stadig flere nordmenn velger å benytte seg av kredittkort, når det innebærer lukrative fordeler. Komplett Bank Mastercard er i tillegg ekstra gunstig for deg som ofte handler på internett og er opptatt av trygghet før og etter feriereiser.

Med fornuftig og riktig bruk av kredittkortet kan du sikre en trygg handel samtidig som du faktisk sparer penger. Hva mer kan du be om av et kredittkort som betalingsmiddel?

Hvordan søke kredittkort?

Alle kan søke om et kredittkort fra Komplett Bank, forutsatt at du har fylt 20 år. Ved å sende inn søknaden, godkjenner du også at kredittopplysninger innhentes og at det kommuniseres elektronisk.

Dersom du ønsker å søke kredittkort fra Komplett Bank, er det en veldig trygg og god prosess. Det eneste du trenger å gjøre, er å fylle ut søknadsskjemaet med nødvendig informasjon. Du får svar på søknaden din nesten umiddelbart, og hvis den blir godkjent er det ikke mer å gjøre enn å vente på at det skal havne i postkassen din.

Du mottar kredittkortet i løpet av kort tid, og da er det fritt frem å bruke det. Med kredittkortet fra Komplett Bank har du flere fordeler i vente.

Grunner til å søke kredittkort fra Komplett Bank

I tillegg til at det er veldig gunstig til bruk på varekjøp, er det også syv andre, veldig gode grunner til å søke kredittkort fra Komplett Bank:

Og da har vi ikke engang nevnt bonusen!  

Suveren bonusordning

Det finnes flere aktører som tilbyr fordeler tilknyttet bruk av kredittkort, men langt fra alle gir deg bonuspoeng på absolutt alle varekjøp, slik som Komplett Bank Mastercard. Uansett hvor du bruker kortet får du én prosent bonuspoeng og handler på nettet får du to prosent bonus på alle varekjøp. Dette forutsetter at nettbutikken er registrert som e-handelsvirksomhet av Mastercard. Det gjelder de aller fleste seriøse nettbutikker.

Dersom du handler på Komplett.no eller Blush.no får du fire prosent bonuspoeng på varekjøpene dine. Velger du å bruke av de oppsparte poengene på førstnevnte, kan du faktisk få doblet verdien av bonussaldoen din ved neste handel. Det finnes ingen uttaksbegrensninger. Å søke kredittkort fra Komplett Bank gjør rett og slett kjøpene dine ekstra hyggelige.

Velger du å søke kredittkort fra Komplett Bank, får du svar nesten med en gang. Når kortet kommer i postkassen din er det klart til bruk med PIN-koden du velger i søknadsprosessen.