Til hovedinnhold

Dette bør du se etter om du skal søke om kredittkort

I dag finnes det uendelige varianter av ulike typer kredittkort, det kan derfor være vanskelig å vite hvilket som passer for deg. Her får du noen tips til hva du bør se etter når du skal søke om kredittkort.

Et kredittkort kan være svært hendig om du for eksempel liker å handle eller bestille reiser på nett. Å bruke et kredittkort fremfor ditt vanlige bankkort, vil gi deg langt større trygghet dersom varen du kjøper skulle ha feil eller mangler, ikke dukker opp i det hele tatt eller dersom du må avbestille en reise på grunn av sykdom.

Selv om de fleste kredittkort vil være tryggere i bruk ved netthandel enn et vanlig bankkort, bør du søke et kredittkort som sikrer deg mot ID-tyveri, har reise- og avbestillingsforsikring og ikke minst kjøpsforsikring i tillegg. Dette vil gjøre netthandelen like trygg som den er morsom! Søker du kredittkort fra Komplett Bank, vil du ved innvilgelse av kredittkortet automatisk få disse viktige forsikringene.

Lønner seg å søke om kredittkort med bonus

Mange velger også å bruke kredittkort ved kjøp av kostbare ting, slik som hvitevarer, elektronikk eller møbler. Når summene kommer opp i en viss størrelse, kan et kredittkort være en god løsning fremfor å spare i flere måneder for å kunne fornye oppvaskmaskinen som gikk i stykker.

Med kredittkortet til Komplett Bank vil du i tillegg til en større økonomisk frihet spare opp verdifulle bonuspoeng om du handler hvitevarer, elektronikk eller annet på Komplett.no. Faktisk kan du spare opptil 4 prosent på handelen dersom du bruker Komplett Banks kredittkort her.

For deg som er i ferd med å søke om kredittkort, kan det være lurt å sjekke om alternativene du vurderer gir deg bonuspoeng når du handler. Dette kan i det lange løp spare deg for mange penger, og hvem liker vel ikke det?

Unngå å søke om kredittkort med dyre gebyrer

Når du skal søke om kredittkort, bør du også være obs på at mange selskaper tar dyre gebyrer ved bruk av kortet, uttak av penger eller som årsavgift. For å sikre at du ikke ender opp med å betale unødvendig mye for dine handler, bør du derfor velge et som er 100 prosent gebyrfritt. Med Komplett Bank Mastercard, får du et gebyrfritt kredittkort – helt uten ubehagelige overraskelser.

Om du skal søke om kredittkort hos Komplett Bank, vil du også få inntil 50 dagers rentefri kreditt og opptil 100 000 kroners kredittgrense. Dette gir deg muligheten til å bruke kredittkortet uten at du ender opp med å betale mer enn det varen egentlig koster. Du kan dessuten få opptil 9 måneders betalingsutsettelse på enkeltkjøp, noe som er ypperlig for deg som skal pusse opp, eller investere i nye hvitevarer.

Gebyrfrie kontantuttak

Når du skal velge hvilket kredittkort du skal søke om, bør du også forsikre deg om at det ikke koster penger å ta ut kontanter i minibank. Enkelte banker tar over 50 kroner i gebyr hver gang du går i minibanken, noe som i lengden kan bli en dyr affære.

Velger du å søke om kredittkort hos Komplett Bank, er du trygg på at det ikke tilkommer ekstra kostnader ved en tur i minibanken. Selv ikke når du er på ferie i utlandet.

For deg som skal søke om kredittkort, kan det lønne seg å sjekke de gode betingelsene hos Komplett Bank. Her kan du søke om et kredittkort helt uten gebyrer, med gode bonusordninger og trygge forsikringer.