Til hovedinnhold

Gjør din beste handel på nett med kredittkort

Forbrukerrådet anbefaler kredittkort som betalingsmåte til netthandelen, nettopp fordi det er det tryggeste valget.

Selv om stadig flere nordmenn skaffer seg kredittkort, er det fremdeles mange som ikke vet hvorfor det blant annet er smart å bruke på online shopping. For det er nemlig flere grunner til at du kan gjøre din beste netthandel med et kredittkort.

Et kredittkort kan du bruke på akkurat det du selv ønsker, og så lenge du betaler tilbake beløpet innen forfall, blir det faktisk også helt gratis å bruke det – forutsatt at du har et kort som ikke inkluderer årsavgift og gebyrer. Men en av de aller beste måtene å bruke et kredittkort på, er definitivt til varekjøp på internett.

Beste betalingsmåte er kredittkort

Også Forbrukerrådet anbefaler kredittkort som betalingsmåte til netthandelen, nettopp fordi det er det tryggeste valget. Når du bruker kredittkort til betaling for varer og tjenester, belastes ikke kontoen din direkte, men beløpet betales først når du mottar faktura fra kortselskapet. Fordelen med å kjøpe nå og betale senere er derfor at du får full kontroll over hva som faktisk har blitt trukket for kjøpet, før du betaler. Skulle noe skje med kjøpet ditt, vil du også få god hjelp fra kortselskapet.

Gjør din beste handel med et kredittkort, som ikke bare er trygt, men som også gir deg muligheten til å opptjene bonus og spare penger. Komplett Bank Mastercard, som gir deg en gunstig bonusordning på Komplett.no, er et godt eksempel på dette.  

Handle i Norges største nettbutikk

Norges største nettbutikk har et enormt utvalg av det meste du kan tenke deg til hjem og fritid, og er førstevalget til mange nordmenn som særlig er på jakt etter elektroniske produkter. Bruker du Komplett Bank Mastercard på Komplett.no opptjener du 4 prosent av kjøpet i bonus. Derfor vil det lønne seg å handle på Komplett – og du kan gjøre et av dine beste kjøp, takket være kredittkortet.

Ønsker du deg for eksempel et nytt kamera til å fange opp gode øyeblikk og uforglemmelige minner, har Komplett et stort utvalg av både små kompaktkameraer for nybegynnere og større speilreflekskameraer til de erfarne. De har også kameraer som tåler en støyt, tåler vann eller får plass i en lomme eller partyveske. Er du opptatt av å se stilig ut med kameraet, kan du sjekke ut tilbehør til det nye kameraet ditt.

Komplett er også butikken for deg som er over gjennomsnittlig interessert i spill, om det så er spillkonsoller, PC eller Mac som er ditt foretrukne valg. Finn en ny favoritt blant bestselgerne i topp 10-listen eller forhåndsbestill drømmespillet.

Noe av det beste med kredittkort er økonomisk frihet

Det mange forbrukere synes er det beste med et kredittkort, er friheten til å kunne slå til på gode tilbud når du kommer over dem og ikke vente til du har pengene på konto. Bruker du kredittkortet til å benytte deg av unike tilbud, har du 50 rentefrie dager på deg til å betale, før det påløper renter. Betaler du innen forfall, betaler du heller ikke noe ekstra for varekjøpet.

Dersom du også ønsker å utføre din beste handel med et kredittkort, kan du søke om et Komplett Bank Mastercard. Du får svar med en gang og kortet i posten i løpet av noen få dager.