Til hovedinnhold

Handle billig på nett med kredittkort

Fordi det sikrer et trygt kjøp og bedre kontroll over alle transaksjoner, er det aller beste betalingsmiddelet når du handler på nett uten tvil et kredittkort. Med det riktige kredittkortet gjør du i tillegg en billig handel.

Forbrukerrådet anbefaler at du bruker kredittkort til å handle på nett – rett og slett fordi det er det tryggeste valget. Du er blant annet beskyttet av finansavtaleloven som sier at økonomiske tap fra misbruk av kortet skal betales tilbake av kortutsteder. Det betyr at du er sikret dersom du for eksempel blir trukket for mer enn det som var avtalt.

Når du bruker kredittkortet, vil kontoen din heller ikke belastes direkte etter kjøpet. Beløpet blir kun reservert til du betaler fakturaen. Med en slik oversikt over alle transaksjoner, beholder du full kontroll over hva pengene dine går til og du kan sjekke at alt stemmer før du faktisk betaler. 

Kredittkortet for deg som handler elektronikk

Mange forbrukere mener likevel at det beste med et kredittkort, er at du kan benytte sjansen til å gjøre en billigere handel. Ulike kredittkort har gjerne forskjellige nettbutikker som de har gjort avtaler med, i form av rabattprogrammer eller bonusordninger. Klær, sko, tilbehør, sminke eller interiør – utvalget er stort.

Dersom teknologi og elektronikk, eller skjønnhet og velvære er din greie, vil det være praktisk med et kredittkort som gir deg muligheten til å spare penger på nettopp dette. Da kan Komplett Bank Mastercard være midt i blinken for deg. I tillegg til at det er et kredittkort som er skreddersydd for netthandel, får du fordeler og bonuspoeng på Komplett.no og Blush.no. På disse nettbutikkene finner du nesten alt du kan tenke deg av elektronikk, det aller meste du trenger til hjem, hage og fritid, samt alt du kan tenke deg av sminke, hudpleie og alt av accessories.

Med et Komplett Bank Mastercard tilgjengelig kan du slå til på de gode tilbudene når du kommer over dem – du slipper å vente til du har pengene på konto. Da risikerer du heller ikke å gå glipp av tilbudet. 

Bruk bonuspoeng for en billig handel

Du lurer kanskje på hvordan du kan handle billig på nett med kredittkortet? Slik fungerer det:

  • Du får 4 prosent bonus på alle kjøp hos nettbutikkene Komplett.no og Blush.no
  • Du får 2 prosent bonus på kjøp av varer også ellers på internett.  Dette forutsetter at nettstedet er registrert som e-handelsvirksomhet av Mastercard
  • Du får 1 prosent bonus på alle øvrige varekjøp

De oppsparte bonuspoengene dine kan du velge å ta ut når du vil, eller du kan få de fratrukket når du er i kassen på din neste handel hos Komplett.no. Det skal lønne seg å bruke kredittkortet fra Komplett Bank, og det er ikke bare egnet til netthandelen, men også til varekjøp ellers. Når du har brukt kredittkortet til å betale for varen eller tjenesten, har du 50 dager på deg før rentene begynner å løpe. Betaler du innen denne tidsfristen, koster det ikke noe ekstra enn varen du kjøpte.

Du kan lese mer om Komplett Bank MasterCard og søke om det her.