Til hovedinnhold

Hvilket kredittkort skal du velge i Norge?

Det finnes mange ulike kredittkort å velge mellom. Bare i vårt lille land, finnes det en rekke tilbydere. Mange er nokså like, men det finnes likevel store forskjeller mellom selskapene som tilbyr kredittkort i Norge. Så hvilket kredittkort bør du velge?

Alle som tilbyr kredittkort i Norge må følge de lover og regler som bestemmes av Finanstilsynet. Til tross for at alle styres av samme reglement, er det likevel store forskjeller mellom de ulike tilbyderne av kredittkort i Norge. En av de viktigste forskjellene du bør se etter er hva slags rente som påløper dersom du utsetter innbetaling av utestående kreditt. Betaler du ikke ned kredittkortet ditt i tide, kan det nemlig fort bli dyrt med høye renter.

De viktigste forskjellene mellom kredittkort i Norge

I tillegg til at renten kan variere veldig mellom de forskjellige kredittkortene på markedet, er det også andre ting du bør se etter når du velger kredittkort i Norge. En av de er hva slags kredittgrense du kan få. Ideelt sett bør du ha muligheten til å ha en såpass høy kredittgrense at det gir deg friheten til å bruke kortet til de tingene du trenger, men ikke så høy at du kan ende med å bruke mer penger enn du har mulighet til å betale tilbake. Hos Komplett Bank kan du få inntil 100 000 i kreditt dersom din økonomiske situasjon tilsier det. En slik kredittgrense gir deg et stort økonomisk spillerom, men holder seg samtidig innenfor rammen av hva de fleste kan klare å betale tilbake.

En annen ting du bør se etter om du er på jakt etter kredittkort i Norge, er om du kan få mulighet til rentefri betalingsutsettelse. Dette er et must om du ønsker et bra kredittkort. Komplett Bank tilbyr kredittkort i Norge som har en fast rentefri betalingsutsettelse på inntil 50 dager, i tillegg til muligheten til betalingsutsettelse i opptil 9 måneder!

Forsikringer og andre fordeler 

Du tenker kanskje at du er på trygg grunn om du har tatt høyde for punktene ovenfor, men det finnes fremdeles flere forskjeller mellom ulike kredittkort i Norge. Blant annet bør du velge et kredittkort som tilbyr forsikring mot ID-tyveri, fraktskader (kjøpsforsikring) og reiseforsikring, slik som kredittkortet fra Komplett Bank.

Det finnes også en rekke kredittkort i Norge som tar dyre årsavgifter og høye gebyrer for kontantuttak i minibank. Velger du kredittkort fra Komplett Bank, slipper du dette. I tillegg får du bonus på alle varekjøp, muligheten til å betale regninger i nettbank, overføre penger til egen konto og du velger selv din egen PIN-kode. Det er dessuten svært enkelt å søke om dette kredittkortet. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut dette skjemaet på nett og signere med BankID.

Med andre ord, er det svært mange ting som taler for å velge kredittkort fra Komplett Bank dersom du skal søke om kredittkort i Norge. Med dette kortet får du et 100 prosent gebyrfritt kort, med en rekke attraktive fordeler. Det er blant annet skreddersydd for netthandel og gir deg den økonomiske friheten du ønsker.