Til hovedinnhold

Kjøp elektroniske varer med ditt nye kredittkort

Har du bestilt et Komplett Bank Mastercard? Da har du gode kjøp i vente med ditt nye kredittkort, særlig hvis du er interessert i elektroniske varer.

Må du ha den nyeste iPhonen eller vil du investere i nytt gaming-utstyr? Kanskje TV-en bør oppgraderes eller du trenger en ny høyttaler å spille favorittmusikken din fra?

For mange er Komplett.no et naturlig sted å starte jakten på det aller meste man kan tenke seg av elektroniske varer. Med ditt nye kredittkort fra Komplett Bank har du et kort som er spesielt gunstig når du skal handle i det som er hele Norges nettbutikk. 

Få økonomisk frihet med ditt nye kredittkort

Visste du at Komplett.no er best på både omdømme og kundetilfredshet av alle elektronikkforhandlere i Norge? Her finner du et stort utvalg av kjente merkevarer til gode priser. Nettbutikken oppdaterer med nye tilbud hver uke, så du vet aldri når det du er på jakt etter havner på salg.

Enten det er noe nytt du vil unne deg eller det er noe utstyr som streiker på verst tenkelige tidspunkt, så vil det være praktisk å ha ditt nye kredittkort fra Komplett Bank tilgjengelig. Da trenger du ikke å vente på neste lønning eller bruke av sparepengene dine for å betale for noe du må erstatte med en gang. Det er denne økonomiske friheten de aller fleste kunder setter pris på, i tillegg til bonusordningen som er inkludert når du handler på Komplett.no.

Inkluderer en gunstig bonusordning

Med kredittkortet fra Komplett Bank opptjener du nemlig automatisk bonuspoeng på alle varekjøp, og du får ekstra bonus når du handler på Komplett.no.

De oppsparte bonuspoengene kan du ta ut når du vil. Bruk de for eksempel til å trekke fra totalsummen i kassen til Komplett – og spar penger på den neste elektroniske varen du skal kjøpe. Du kan dermed gjøre en ekstra god handel med ditt nye kredittkort fra Komplett Bank.

Et tips er å lagre kortet ditt i profilen din i nettbutikken. Da kan du være sikker på at du får med deg bonusen når du handler, og du slipper å taste inn kortopplysningene på nytt hver gang.

Kredittkortet som strekker seg langt til netthandelen

Ditt nye kredittkort fra Komplett Bank er med andre ord perfekt å ha i bakhånd når du trenger å oppdatere eller bare har lyst på nye elektroniske varer. Kredittkortet strekker seg ikke bare ekstra langt når du skal handle på Komplett.no, men også til netthandel ellers. Det egner seg i tillegg godt til daglig bruk.

Kortet er helt gebyrfritt og har en kredittgrense på opptil 100 000 kroner. PIN-koden velger du selv, og du får opptil 50 dager rentefri kreditt hver gang du bruker kredittkortet fra Komplett Bank til varekjøp.

Med ditt nye kredittkort kan du gå til innkjøp av de elektroniske varene du trenger – når du trenger dem. Er du ikke kunde hos oss, kan du søke om et Komplett Bank Mastercard