Til hovedinnhold
Vennligst vent...

Er du på jakt etter kredittkort på dagen?

Har du noen gang vært i situasjoner der du gjerne skulle hatt et kredittkort på dagen? Unngå at det skjer igjen ved å være forberedt – søk kredittkort i dag så har du det tilgjengelig til neste gang.

Du har kommet over et skikkelig godt tilbud på PC-en du har sett lenge på, men kan ikke slå til fordi du venter på neste lønning. De billige billettene til storbyen du alltid har hatt lyst til å besøke, ble plutselig revet bort fordi du var usikker. Kjøleskapet ditt har tatt kvelden, og du har allerede tatt av bufferkontoen din denne måneden for å betale en annen uforutsett utgift. Har du kanskje opplevd en eller flere av disse tilfellene?

Ikke stress etter kredittkort på dagen når du allerede sitter der klar til å kjøpe noe. Med et kredittkort i lommeboka eller kortholderen er du forberedt på både gode tilbud og uventede utgifter. Du kan slå til med én gang, og slippe å vente. Det som derimot kan vente, er betalingen av varen du kjøper.

Ikke mulig å få kredittkort på dagen

Men så var det dette med å få et kredittkort på dagen. Det er rett og slett ikke mulig, fordi det blir sendt med Posten og trolig vil ta et par dager. Men det å vente noen dager, går uansett mye raskere enn om du skulle ha ventet på å få neste lønning inn på kontoen.

Og selv om du ikke kan få kredittkortet på dagen, så får du svar på søknaden din nesten umiddelbart. Du slipper dermed å lure på om du i det hele tatt får godkjent søknaden din, og så trenger du ikke gjøre annet enn å vente til det fysiske kortet dukker opp i postkassen.

Med kredittkortet ved din side, er du forberedt til neste gang det dukker opp et tilbud du ikke vil si gi slipp på. Og så lenge du betaler hele beløpet når du får faktura fra kortselskapet, koster det ikke noe ekstra å bruke et kredittkort. Du kan også velge å dele opp betalingen. Dette kan du kontrollere selv, og gir deg dermed større økonomisk frihet i hverdagen.

Kredittkortet som gir en god netthandel

Velger du å søke om et kredittkort fra Komplett Bank, er du ikke bare forberedt til neste gang du kommer over et uslåelig tilbud, men du får også en del gunstige fordeler med på kjøpet. Kredittkortet er nemlig skreddersydd for netthandel, og du opptjener bonuspoeng for hvert varekjøp du gjør på nettet. Høyeste bonus får du dersom du handler på Komplett.no, hele Norges nettbutikk. Her kan du få både den nye PC-en, kjøleskapet og nesten alt annet du trenger, til en god pris med rask levering rett hjem eller for henting på Posten.

Kortet er i tillegg helt gebyrfritt, du betaler ingen årsavgift, du velger PIN-koden selv og du kan søke om en kredittgrense opp til 100 000 kroner. Med et slikt kredittkort kan du kjøpe deg det du ønsker eller trenger på dagen – du slipper å vente på å gjøre en god handel.

Du kan ikke få kredittkort på dagen, men du slipper å vente på svar. Søk om Komplett Bank Mastercard, og ta kortet i bruk så fort du mottar det i posten.