Til hovedinnhold

Er du på jakt etter kredittkort på dagen?

Har du noen gang vært i situasjoner der du gjerne skulle hatt et kredittkort på dagen? For å unngå at det skjer igjen bør du være forberedt – søk et kredittkort hos oss i dag så har du det tilgjengelig til neste gang.

Du har kommet over et skikkelig godt tilbud på PC-en du lenge har ønsket deg, men kan ikke slå til på fordi du venter på neste lønning. De billige billettene til storbyen du alltid har hatt lyst til å besøke, ble plutselig revet bort fordi du var usikker. Kjøleskapet ditt har tatt kvelden, og du har allerede tatt av bufferkontoen din denne måneden for å betale en annen uforutsett utgift. Du har kanskje opplevd en eller flere av disse tilfellene?

Ikke stress med å skaffe et kredittkort på dagen når du sitter der klar til å kjøpe noe. det er nemlig ikke mulig. Men med et kredittkort allerede i lommeboka eller kortholderen er du forberedt på både gode tilbud og eventuelle uforutsette utgifter. Du kan slå til med én gang, og slipper å vente på lønn. Det som derimot kan vente, er betalingen av varen du kjøper.

Ikke mulig å få et kredittkort på dagen

Men så var det dette med å få et kredittkort på dagen. Det er rett og slett ikke mulig, fordi det blir sendt i posten og det vil trolig ta et par dager før det kommer frem. Men det å vente noen dager, går uansett mye raskere enn om du måtte smøre deg med tålmodighet for neste lønning.

Og selv om du ikke kan få kredittkortet på dagen, så får  du hvertfall svar på søknaden din nesten umiddelbart. Du slipper dermed å lure på om du i det hele tatt får godkjent søknaden din, og så drøyer det bare et par dager, så har du det fysiske kortet i postkassen.

Med kredittkortet ved din side, er du forberedt til neste gang det dukker opp et tilbud du ikke vil gå glipp av. Og så lenge du betaler hele beløpet når du får fakturaen fra kortselskapet, koster det ikke noe ekstra å bruke et kredittkort. Du kan også velge å dele opp betalingen. Dette kan du kontrollere selv for å gi deg en større økonomisk frihet i hverdagen.

Kredittkortet som gir en god netthandel

Velger du å søke om et kredittkort fra Komplett Bank, er du ikke bare forberedt til neste gang du kommer over et uslåelig tilbud, men du får også en del gunstige fordeler med på kjøpet. Kredittkortet er nemlig skreddersydd for netthandel, og du opptjener bonuspoeng for hvert varekjøp du gjør på nettet. den høyeste bonusen får du hvis du handler på Komplett.no, hele Norges nettbutikk. Her kan du få både den nye PC-en, kjøleskapet og nesten alt annet du trenger, til en god pris med rask levering rett hjem eller for henting på Posten.

Kortet er i tillegg helt gebyrfritt, du betaler ingen årsavgift, du velger PIN-koden selv og du kan søke om en kredittgrense opp til 100 000 kroner. Med et slikt kredittkort kan du kjøpe deg det du ønsker eller trenger på dagen – du slipper å vente på å gjøre en god handel.

Du kan ikke få kredittkort på dagen, men du slipper å vente på svar. Søk om Komplett Bank Mastercard i dag, og ta kortet i bruk så fort du får det i posten.