Til hovedinnhold

Sammenlign kredittkort for å finne det rette for deg

Hvis du ikke vet hvilket kredittkort du skal gå for, kan det være smart å sjekke mulighetene som finnes. Sammenlign flere kredittkort for å finne det beste valget for deg. 

Det er flere gode grunner til å ha et kredittkort i kortholderen, og noen av dem har du garantert hørt før. Men selv om det ikke er noe nytt for deg at det er smart å bruke et kredittkort både på reise og til netthandelen, er du kanskje ikke like sikker på hvilket kort du skal velge. Først og fremst avhenger det blant annet av hvilke behov du har og hva du hovedsaklig skal bruke kortet til.

Ta gjerne en titt på oversikter du finner på nettet og sammenlign ulike kredittkort, slik at du lettere finner et kort du både vil trives med og kan tjene på å ha. 

Dette kan du se på når du sammenligner kredittkort

Sammenlign kredittkortene med disse punktene i tankene:

  • Aldersgrense
  • Gebyr
  • Årsavgift
  • Kredittgrense
  • Selvvalgt PIN-kode
  • Renter
  • Betalingsutsettelse
  • Gode fordeler
  • Forsikringer

Her kan det nemlig være store forskjeller, og ved å se nøye på ovennevnte egenskaper blir det enklere for deg å finne det kortet som passer best til deg og ditt bruk. Mange verdsetter for eksempel at det ikke koster noe å verken ha eller bruke kortet, mens ekstra fordeler i form av bonusordninger og forsikringer vil komme veldig godt med. Det kan også være greit å vite at de fleste kredittkort har en aldersgrense på 20 år. 

Sammenlign dette kredittkortet med andre

Dersom du har sammenlignet ulike kredittkort, har du kanskje noen alternativer du står mellom. Men er du som veldig mange andre nordmenn, og er glad i å handle elektronikk, hvitevarer, ting til hus og hage eller til trening på Komplett.no, er valget ganske enkelt. Velg et kredittkort som gjør at du kan få rabatterte handler hos Norges største nettbutikk – nemlig Komplett Bank Mastercard.

Du får automatisk fire prosent bonuspoeng når du betaler med kredittkortet, og du kan velge å bruke de oppsparte bonuspoengene dine når du betaler i kassen.

De fleste forbinder Komplett med elektronikk, men visste du at butikken også tilbyr velværeprodukter, helsekost og tilbehør som klokker, skjerf og smykker? Så uansett om du skal kjøpe noe til deg selv eller noen andre, finner du det mest sannsynlig i butikkens enorme sortiment. 

Kredittkortet med enda flere fordeler

Har du sammenlignet kredittkort, vet du at akkurat denne gunstige ordningen kun gjelder Komplett Bank Mastercard. Kortet gir deg i tillegg bonuspoeng hos alle andre nettbutikker, i tillegg til bonus på alle øvrige varekjøp. Det skal lønne seg med et kredittkort fra Komplett Bank. Du betaler ingen årsavgift eller gebyrer, du velger PIN-koden selv og du kan få inntil 50 dager rentefri kreditt.

Sammenlign gjerne ulike kredittkort dersom du ønsker det, eller gå for kredittkortet fra Komplett Bank med kredittgrense på opptil 100 000 kroner. Søker du i dag, kan du få kortet i posten i løpet av kort tid.