Til hovedinnhold

Skal du søke kredittkort og vil ha svar med en gang?

Vurderer du å søke om et kredittkort og lurer på om du får svar med en gang eller om du må vente? Og hvor lenge må du i så fall vente?

Dette er egentlig ikke noe du trenger å lure på, for det tar ganske enkelt veldig kort tid. Faktisk går det så fort at nesten umiddelbart etter du har sendt inn søknaden, får du svar med en gang. Det er det som er så flott med elektroniske og automatiske systemer – at prosessen går raskt.

Dersom du får søknaden din godkjent, kan du forvente å motta kredittkortet ditt i postkassen i løpet av noen få virkedager – eller så fort Posten klarer å levere det. Og da er det klart til bruk! 

Kredittkort med suverene fordeler

Du har sikkert gjort deg opp noen egne meninger om hvorfor du vil søke om kredittkort. Men i jungelen av alle alternativer som finnes på markedet, er det ikke alltid like enkelt å vite hvilket kort som er best til akkurat ditt bruk. Du kan gjøre din egen sammenligning av ulike kredittkort, men sørg for at du velger en aktør som du kjenner til og som du kan stole på.

Komplett Bank er en slik aktør. Med Komplett Bank Mastercard får du suverene fordeler på alle dine kjøp, og kortet er særlig gunstig til å handle på nettet med. Du får nemlig:

  • 4 prosent bonus på alle kjøp hos Komplett.no
  • 2 prosent bonus på kjøp av varer på internett*
  • 1 prosent bonus på øvrige varekjøp

*Forutsetter at brukerstedet er registrert som en e-handelsvirksomhet av Mastercard.

Valgfri betalingsutsettelse

Komplett Bank Mastercard har en kredittgrense opptil 100 000 kroner, og du har også muligheten til å overføre til egen konto. Kreditten kan du bruke til å betale regninger, noe som er nyttig hvis det skulle dukke opp en faktura du ikke hadde regnet med.

I tillegg til bonusopptjeningen nevnt over, har kredittkortet også disse fordelene:

  • Ingen årsavgift
  • Selvvalgt PIN-kode
  • Gebyrfrie kontantuttak
  • Reiseforsikring
  • Inntil 50 dager rentefri kreditt

Sistnevnte betyr at du enkelt kan utsette betalingen av dine valgfrie varekjøp, helt uten renter, i inntil 50 dager. Da trenger du ikke signere nye kortavtaler for å utsette betalingen av din neste mobiltelefon, hvitevare eller sofa.

Du har også muligheten til å utsette betalingen av varekjøpene dine i 3, 6 eller 9 måneder. Dette må du velge samme måned som kjøpet er utført, og et utsettelsegebyr tilkommer i henhold til prislisten

Et trygt kredittkort

Komplett Bank Mastercard er et trygt og fordelaktig kredittkort å ha i kortholderen – og et kort som gir deg både en buffer og god fleksibilitet. Du kan slå til på unike tilbud når du kommer over dem, og opptjener i tillegg bonuspoeng på hvert kjøp.

Kredittkortet inkluderer også nyttige forsikringer, som reise- og avbestillingsforsikring, ID-tyveriforsikring og kjøpsforsikring, samt en valgfri betalingsforsikring. Både kjekt og smart å ha.

Søk kredittkort fra Komplett Bank til høyre – og du får svar på søknaden med en gang.