Til hovedinnhold

Slik betaler du en annen faktura med kredittkortet

Har du behov for å betale en annen regning med kredittkortet? Her kan du lese hvordan du gjør det.

Strømregning, husleie eller nye innkjøp - noen ganger har man behov for å bruke kredittkortet til å betale andre regninger. Dette kan være en god løsning, fordi du da kan benytte deg av den mer fleksible nedbetalingstiden på kortet.

Med Mastercard fra Komplett Bank får du fast opptil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse på det du betaler eller kjøper. Hvis du ønsker, kan du utsette betalingen av varekjøp rentefritt i tre, seks eller ni måneder. Dette kan hjelpe deg med å senke skuldrene litt hvis du har andre regninger å betale som forfaller tidligere.

Dermed kan du også slå til på spesielt gode tilbud og salg på ellers kostbare varer som møbler, TV eller elektronikk. Du kan kjøpe flatskjermen du ønsker deg når den er på halv pris, og dele opp betalingen over flere måneder fremover. Pass i så fall på å legge en plan for nedbetalingen av det du skylder på kredittkortet, slik at du holder deg innenfor rentefri periode.

Slik gjør du det

Hvis du ønsker å betale en faktura med Komplett Bank Mastercard, kan du enkelt gjøre dette via Min Side. For å logge deg på siden din, må du bruke BankID for sikker innlogging.

Da kan du betale regninger og overføre penger til andre kontoer du bruker. Du får også en tydelig oversikt over alle korttransaksjonene dine og kan se hvor mye du har igjen i disponibel saldo.

Hvor mye kan du betale?

Når du søker om et Komplett Bank Mastercard, får du en kredittgrense på opptil 100 000 kroner. Den disponible saldoen er den summen som fortsatt er tilgjengelig innenfor den kredittrammen du fikk da du søkte om kortet. Det vil si at hvis du har en kredittramme på 100 000 kroner, og har 60 000 kroner i gjeld på kortet, har du inntil 40 000 kroner i disponibel saldo.

Denne summen kan være nyttig å ha i bakhånd som en ekstra buffer til uforutsette utgifter eller gode tilbud. Da kan du betale regningen eller varen med en gang, og utsette og/eller dele opp nedbetalingen.

Vær oppmerksom på at rentene løper fra samme dag som du betalte fakturaen, og at det kan ta to dager før overføringen er bekreftet og bokført. 

Bonuspoeng på nettkjøp

Når du bruker Komplett Bank Mastercard, får du også automatisk bonuspoeng på det du handler på nettet. Denne bonusen kan du når som helst ta ut.

Bruker du kortet på Norges største nettbutikk, Komplett.no, dobles bonuspoengene, slik at du får fire prosent bonus. Hos Komplett.no finner du det meste av det du trenger, du kan handle alt fra hvitevarer og kjøkkenutstyr, til det siste innen TV, lyd og bilde, foto og video.

Klikk her for [ lese mer om Komplett Bank Mastercard