Til hovedinnhold

Søk et kredittkort som gir deg best TV-deal

Har du planer om å oppgradere den gamle TV-en din eller endelig skaffe deg et skikkelig lydsystem som vil gjøre kveldene på sofaen til en ny opplevelse? Søk om et kredittkort og gjør kjøpet ditt på internett ekstra hyggelig. Velg det kredittkortet som gir deg de beste fordelene.

Men hva skal du kjøpe? Er du en rutinert forbruker av elektronikk, sjekker du kanskje til stadighet både tester og butikker etter hva som får best omtale og hvor du får best tilbud. Dersom du også har tilgang på et kredittkort er du klar til å kjøpe produktene akkurat når du selv ønsker. Søk et kredittkort som i tillegg gir deg muligheten til å opptjene bonuspoeng på kjøpene dine og på den måten handle enda billigere.

Spar mer med dette kredittkortet

Har du tatt turen innom Norges største nettbutikk for å se på hva de har av TV-er, lydanlegg og annet tilbehør du trenger for å gjøre den nye filmopplevelsen din så bra som den kan bli? På Komplett.no finner du nettopp det – et komplett utvalg av alt fra lydplanker, hjemmekinosystemer og «receivere», til nødvendige kabler, DVD-spillere og TV-er i alle størrelser og varianter.

Søk kredittkort fra Komplett Bank og opptjen ekstra bonuspoeng når du handler på Komplett.no. Dette forutsetter at du bruker kortet når du handler, og for å spare tid kan du lagre kortet ditt i kassen for senere handler. Da er du sikker på at du opptjener bonus på alle kjøp. Bruker du de oppsparte bonuspoengene når du skal betale, vil du få en enda større besparelse. Med andre ord har du en veldig god grunn til å søke akkurat dette kredittkortet.

Søk kredittkort før du handler

Er du usikker på hvilken TV du skal gå for, har Komplett.no en TV-velger som gjør valget litt enklere for deg. Her oppgir du blant annet om du bruker fjernsynet mest til action-filmer, serier eller om du er mest opptatt av den nyeste teknologien. Du kan også velge størrelse, hva du vil den skal koste og om du ønsker tilgang til internett. Basert på valgene dine får du opp en anbefaling og andre forslag til TV-er som kan passe dine behov.

I nettbutikken kan du i tillegg se hvilke produkter andre kunder er fornøyde med, ved å sjekke både testvinnere og bestselgere. Komplett har et stort utvalg blant kjente merkevarer, kort leveringstid og stadig gode tilbud som også inkluderer fri frakt.

Søker du om et kredittkort før du handler, har du det tilgjengelig før du skal betale for den oppgraderte TV-en eller det nye hjemmekinoanlegget.

Søk kredittkort fra Komplett Bank så er du klar til å slå til på gode tilbud på produkter som vil løfte filmopplevelsen til nye høyder.