Leiebilforsikring | Komplett Bank MasterCard
Vennligst vent...

Leiebilforsikring (CDW)

Gjeldende i perioden 01.06. - 30.09.2017

Inkludert forsikring og opptil 4% i bonus* på dine leiebilavtaler!
Komplett Bank tilbyr alle kredittkortkunder en kostnadsfri Leiebilforsikring i hele sommer. Forsikringen dekker inntil 20 000 kr av egenandelen dersom du får kaskoskade på leiebilen i løpet av sommeren/perioden juni-september. Det gir deg som kunde enda flere grunner til å betale med kortet på ferie i sommer!

Leiebilforsikringen gjelder for leiebilavtaler som er betalt 100% med Komplett Bank MasterCard og for skader i perioden juni, juli, august og september 2017. Leieavtalen må inngås med et offentlig registrert bilutleiefirma (f.eks. Hertz, Sixt, Alamo, AVIS, Budget, Europcar mm.)

Forsikringen dekker:
- 14 første dager av leiebilperioden (ikke glasskader)
- egenandel med inntil kr 20 000 per skade (maks kr 40 000 per år)

Vi anbefaler deg alltid å lese gjennom fullstendige forsikringsvilkår slik at du vet hvilke dekninger som gjelder til enhver tid.

Hva er en Leiebilforsikring?
Når du leier en bil er du ansvarlig for en svært høy egenandel. Heldigvis finnes det alternativer som begrenser det økonomiske aspektet. 

Inkludert i de aller fleste leiebilavtaler finnes en ansvarsforsikring, denne er kun relatert til personskade eller skade på noe utenfor bilen. Skulle du skade selve leiebilen står du likevel ansvarlig for dette med en i utgangspunktet høy egenandel. En Leiebilforsikring vil relatere seg til egenandelen du står ansvarlig for ved skade på kjøretøyet og rett og slett dekke denne ved et selvforskyldt uhell, uhell eller påkjørsel. Det betyr at forsikringsselskapet i dette tilfellet dekker egenandel opptil kr 20 000. 

Hvor kan man kjøpe Leiebilforsikring?

Mange aktører tilbyr denne typen forsikring og det er opp til deg å bestemme hvordan du skal dekke risikoen for skade på eller tyveri av bilen.

Prisen på forsikringen når du kjøper denne fra leiebilselskapet kan være på opptil kr 300 per dag. Det kan bli dyrt med en leie på 7 eller 14 dager. Med inkludert Leiebilforsikring når du betaler leiebilen med ditt Komplett Bank MasterCard er vi ganske sikre på at du ikke trenger å lete etter andre rimeligere alternativer.  

Hvordan aktiverer jeg forsikringen?
Forsikringen er inkludert i kortet dersom du betaler leiebilavtalen 100% med Komplett Bank MasterCard. Forsikringen krever ingen aktivering, men merk at den kun gjelder for skader i perioden juni tom. september.

Hvem tilbyr forsikringen?
Forsikringen leveres i samarbeid med CODAN Forsikring som mer enn gjerne hjelper deg dersom uhellet skulle være ute. Husk å melde fra om skade med en gang og legg senere ved nødvendig dokumentasjon som nevnt i vilkårene.

*bonusopptjening på netthandel er 2 %, dobles ved bruk av bonus på Komplett.no