Til hovedinnhold

Mastercard

Fordeler med Mastercard fra Komplett Bank

Det å bruke et Mastercard til kjøp av varer eller tjenester betyr ofte at det medfølger en rekke fordeler. Men hvorfor skal du velge et Mastercard fra Komplett Bank?

Det som er viktig for mange forbrukere er at bruk av kredittkortet innebærer en rekke suverene fordeler, eksempelvis bonus og forsikringer. Én ting som kan gjøre avgjørelsen litt enklere for deg, er å vite at Komplett Bank Mastercard inkluderer alt dette.

Bonusopptjening med Mastercard

Ved bruk av Komplett Bank Mastercard tjener du automatisk bonuspoeng på alle varekjøp.

  • 4 % bonus på alle kjøp hos Komplett.no
  • 2 % bonus på kjøp av varer på internett. Dette forutsetter at nettstedet er registrert som e-handelsvirksomhet av Mastercard
  • 1 % bonus på alle øvrige varekjøp

Du kan velge å ta ut de oppsparte bonuspoengene dine fratrukket direkte på fakturaen eller bruke de som betaling hos Komplett.no.

Forsikringer inkludert – helt kostnadsfritt

Inkludert i Komplett Bank Mastercard får du disse forsikringene:

ID-tyveriforsikring: Sikrer deg både assistanse og juridisk bistand inntil 100 000 kroner ved ID-tyveri. En trygghet som er fin å ha dersom noen med uærlige hensikter får tak i dine personlige opplysninger og utgir seg for å være deg.

Kjøpsforsikring: Har du handlet varer med kortet, og disse enten blir frastjålet ved innbrudd eller overfall før de har kommet frem til deg, er denne kjøpsforsikringen god å ha. Det samme gjelder hvis varen blir påført skade under frakt. Forsikringen dekker nemlig beløp inntil 25 000 kroner dersom noe av det ovennevnte skjer med varene dine.

Reise- og avbestillingsforsikring: To viktige forsikringer når du planlegger en ferie eller skal på en. Reiseforsikringen gir deg erstatning for tapt bagasje og ved sykdom på ferien, og med avbestillingsforsikringen får du dekket avbestilling av reisen dersom du blir syk og ikke får reist.

 

Du kan i tillegg velge å bestille en egen betalingsforsikring. Den gir deg en økonomisk trygghet og sikrer nedbetaling av saldo dersom du skulle bli arbeidsledig, permittert eller ufør. Ved tap av liv dekkes utestående saldo opptil 100 000 kroner.

Valgfri betalingsutsettelse

Når du bruker ditt Komplett Bank Mastercard på varekjøp, får du automatisk inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dersom du betaler hele beløpet ved forfall betaler du ikke renter i det hele tatt.

Du står i tillegg fritt til å utsette betalingen av enkeltkjøp i tre, seks eller ni måneder. Velger du å dele opp betalingen av fakturaen, påløper renter fra kjøpsdato for resterende beløpet frem til forfall.

 

Merk at dette kun gjelder ved varekjøp og ikke ved uttak av penger i minibanker. Da påløper nemlig renter fra uttaksdatoen.

Søk om Komplett Bank Mastercard

Med disse fordelene, håper vi at det blir tydelig for deg hvorfor du bør velge Mastercard fra Komplett Bank. Med vårt kredittkort vil du alltid et kort som strekker seg ekstra langt, særlig når du handler på nettet.

Søk om et Komplett Bank Mastercard i dag og få maksimalt ut av bruken av kredittkortet ditt.