Til hovedinnhold

Bestill et Mastercard med gunstige fordeler

Når det finnes så mange forskjellige kredittkort som inneholder ulike fordeler, kan det virke tungvint å finne frem på markedet. Forhåpentligvis blir valget om hvilket Mastercard du skal bestille litt enklere etter at du har lest denne artikkelen.

Med så mange ulike varianter av kredittkort er det ikke alltid like enkelt å vite hvilket man faktisk skal gå for. Det varierer blant annet stort mellom hvor høy kreditt de ulike kreditorene tilbyr og hvor mange dager rentefri kreditt du kan benytte deg av. Noen Mastercard gir deg også fordeler i form av ulike forsikringer, opptjening av bonuspoeng, gebyrfri bruk og valgfri PIN-kode, men det gjelder langt fra alle.

Så hvorfor ikke bestille et Mastercard som faktisk gir deg alt dette – og enda litt til?

Bestill trygt på nettet med Mastercard 

Du har sikkert hørt at du i visse situasjoner bør bruke kredittkortet som betalingsmiddel. Forbrukerrådet anbefaler blant annet at du bruker et kredittkort som Mastercard når du skal bestille eller kjøpe noe over nettet. Dette er delvis fordi beløpet da kun blir reservert og ikke trukket direkte fra kontoen din, noe som har to fordeler:

  1. Du kan kontrollere at beløpene er riktige før du betaler
  2. Du utsetter betalingen ved å vente til regningen kommer

Et Mastercard gir deg med andre ord større fleksibilitet ved at du kan betale for uforutsette ting der og da og at du kan slå til på gode tilbud når som helst uten at du slipper å ta av sparekontoen.

Søker du for å bestille et Mastercard fra Komplett Bank, får du i tillegg også egne forsikringer som gjør kjøp over nettet enda tryggere – nemlig kjøpsforsikring og ID-tyveriforsikring. Dersom du har bestilt og betalt noe med Mastercard får du derfor dekket varer som er skadet eller frastjålet før du mottar dem, inntil 25 000 kroner. Dersom du skulle bli utsatt for ID-tyveri, får du både assistanse og juridisk bistand inntil 100 000 kroner.

Gunstig bonusordning

Det som kanskje er den aller beste fordelen, og som flest setter pris på, er bonusordningen knyttet til kredittkortet. For dersom du har bestilt et Mastercard fra Komplett Bank, og har gjort det til et fast inventar i kortholderen, vil du faktisk tjene på å bruke det. Kredittkortet har nemlig en gunstig bonusordning som gjør at du opptjener bonuspoeng for hvert kjøp du utfører. Hvor mange poeng du får avhenger av hvor du handler:

  • Fre prosent bonus på alle kjøp hos Komplett.no og Blush.no
  • To prosent bonus på kjøp av varer på internett (gjelder brukersteder registrert som e-handelsvirksomheter av Mastercard)
  • Én prosent bonus på øvrige varekjøp

Slik kan du tjene opptil 500 kroner i måneden, og maks 2000 kroner på et år. Bonuspoengene dine kan du ta ut når du selv vil.

For å kunne bestille et Mastercard fra Komplett Bank er det noen vilkår du må oppfylle, som at du må ha fylt 20 år og ha fast inntekt. Du kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

Bestill Mastercard fra Komplett Bank ved å trykke på denne linken. Fyll ut søknaden, og noen få tasteklikk senere kan kortet være på vei til postkassen din.