Til hovedinnhold

Derfor bør du besøke nettbanken oftere med Mastercard

Logger du deg kun inn i nettbanken når du har fått beskjed om at det har kommet en ny regning? Dersom du bruker et Mastercard har du flere grunner til å besøke nettbanken litt oftere. 

Noen får negative assosiasjoner til ordet kreditt, men faktum er at det egentlig bare er gode grunner til å ha et kredittkort tilgjengelig. Dersom du bruker det slik det skal brukes, koster det ikke noe ekstra – og det gir deg bedre kontroll over økonomien, pluss en enda bedre trygghet blant annet når du handler på nett.

Derfor bør du også logge deg oftere inn i nettbanken, slik at du blir mer bevisst på hvilke fordeler som hører med et Mastercard

Gode rettigheter ved nettkjøp

Noe av det du får god oversikt over i nettbanken, er alle transaksjonene du har gjennomført med kortet ditt. Fordelen med dette er at du da kan sjekke om beløpene stemmer før du faktisk betaler, og du får samlet alt på én regning.

Skulle du ha kjøpt noe på internett, men varen er mangelfull eller du ikke får den, så vil du ha rettigheter i ryggen som kan hjelpe deg med å få pengene dine tilbake. Det samme kan gjelde dersom du ser at beløpet som er trukket ikke stemmer med det du skulle ha betalt.

Dersom du oppdager slike avvik, kan du ta kontakt med kortutsteder for veiledning og hjelp til å løse problemene. Det kan også lønne seg å lese over vilkårene slik at du vet nøyaktig hvilke rettigheter du har.

Oversikt over bonuspoeng i nettbanken

Med et Mastercard fra Komplett Bank tjener du bonuspoeng på så og si alle varekjøp, både på nett og ellers. Ekstra gode bonuspoeng får du når du bruker kortet på Komplett.no, Norges største nettbutikk, og Blush.no, en av Norges ledende nettbutikker innen skjønnhet og velvære. Poengene kan du ta ut når du selv vil. Vær oppmerksom på at du ikke kan regne betalingsløsninger på mobil som et varekjøp og derfor ikke kan tjene bonus på det.

Hvor mange bonuspoeng du til enhver tid har på ditt Komplett Bank Mastercard, finner du fort ut av når du logger deg inn i nettbanken. Her finner du en enkel og oversiktlig Min Side som mange kunder forteller at de er godt fornøyde med.

Fordeler med Mastercard

Alle varekjøp utført med dette kredittkortet er rentefrie i inntil 50 dager – forutsatt at du betaler hele den utestående saldoen ved forfall. Da betaler du ikke noe ekstra, og du har nesten to måneder på deg til å betale ned.

Du kan også velge å utsette betalingen dersom du har behov for det, men husk at det før eller siden skal betales tilbake. Jo raskere du betaler, desto færre renter må du betale. Et fornuftig forbruk er det som gjør kredittkort til et nyttig betalingsmiddel å ha. Unngå å opparbeide deg kredittkortgjeld

Visste du at du også kan overføre penger fra kreditten på Mastercardet ditt til en annen konto i nettbanken? Det kan være smart å ha i bakhodet i tilfelle det eksempelvis skulle dukke opp noen nye regninger eller andre uforutsette utgifter.

Du trenger ikke besøke nettbanken hver gang du har brukt Mastercardet ditt, men en jevnlig sjekk er bare en fordel. Komplett Bank Mastercard kan du søke om ved å fylle ut søknadsskjemaet til høyre.