Til hovedinnhold

Hva er beste Mastercard til ditt bruk?

Lurer du på hvilket kredittkort du skal gå for? Hva som utgjør beste Mastercard for en annen, trenger ikke nødvendigvis å være det beste for deg. Det avhenger av hva du har tenkt å bruke kortet til, men dersom du foretrekker å handle på nett – er svaret egentlig ganske enkelt. 

Selv om den beste bruken for Mastercard hovedsakelig ligger i å handle på nett, følger det også med en del andre gunstige fordeler. Med det rette kredittkortet får du nemlig muligheten til å opptjene bonuspoeng og rabatter, du slipper unna gebyrer og avgifter, og du får med kan få med forsikringer som sikrer deg tilfelle noe skjer med kjøpet.

Unik bonusopptjening

Alle disse fordelene, og mer, får du med et Komplett Bank Mastercard. Kortet er blant annet 100 prosent gebyrfritt, utstedes med en kredittgrense på opptil 100 000 kroner og inkluderer flere unike forsikringer. Men noe av det beste med vårt Mastercard er at hver gang du utfører et varekjøp, så tjener du bonuspoeng.

Dette gjelder i alle butikker, også e-handelsvirksomheter registrert hos Mastercard – med andre ord kan du opptjene bonus ved å handle i alle seriøse butikker du kan komme på. Bonusen din kan du velge å ta ut når du vil.

Ekstra bonusopptjening får du dersom du bruker kredittkortet ditt til å handle i det som er Norges største nettbutikk, nemlig Komplett.no, og på Blush.no, en av Norges ledende nettbutikker innen skjønnhet og velvære. 

Beste Mastercard for netthandel

Det er stor sannsynlighet for at du er en av mange som har tatt turen innom Komplett.no, en av nordmenns favorittbutikker på nett. Og det er kanskje ikke så rart, for her finner du nesten alt du kan tenke deg av elektronikk, hvitevarer, gadgets og ting du har bruk for, både til trening og til hjemmet.

Det er utallige grunner til å velge Komplett.no til dine mange varekjøp. Drømmer du om en ny TV til stueveggen, et nettbrett eller en ny, skreddersydd PC til gamingen? Komplett er faktisk Nordens største PC-produsent og bygger over 40 000 skreddersydde datamaskiner hvert år. Alle modellene blir oppdatert med den siste teknologien og programvaren, så når du endelig får den i hus, er den klar til bruk.

Noe av det beste med å bruke et Mastercard til slike varekjøp, er at du ikke trenger å vente med å slå til på skikkelig gode tilbud. Kortet gir deg muligheten til å kjøpe nå, og betale senere. Med Mastercard fra Komplett Bank får du inntil 50 rentefrie dager fra du utfører kjøpet.

Spar enda mer hos Komplett

Bonusordningen er muligens den beste grunnen til at vårt Mastercard er gunstig for deg som liker å handle på Komplett.no. Når du bruker kortet ditt som betalingsmiddel her, får du fire prosent bonusopptjening på alle kjøp. Et tips er å registrere kortet ditt i kassen, slik at selve kjøpsprosessen blir rask og enkel hver gang. Kortinformasjonen din vil være helt trygg.

Du kan også velge om du vil bruke dine opptjente bonuspoeng når du handler på Komplett. 1 bonuspoeng = 1 kr! Du kan også benytte bonusen til å betale fakturaene dine med.

Dersom du er enig i at det beste Mastercard til ditt bruk kommer fra Komplett Bank, kan du sende inn en søknad her. Svar får du nesten umiddelbart.