Til hovedinnhold

Hvis jeg har Mastercard, får jeg noen spesielle tilbud?

Svaret på spørsmålet over kommer an på hvilken leverandør du har Mastercard fra. Her får du en kort innføring i hvilke tilbud og fordeler du kan benytte deg av hvis du har Komplett Bank Mastercard.

Det som er sikkert, uansett hvilket Mastercard du har, er at du kan slå til på tilbud som du kanskje ikke kunne gjort ellers. Mange velger å gå for Komplett Bank Mastercard, som i tillegg også er skreddersydd for netthandel.

Hva skiller Komplett Bank Mastercard fra andre lignende kort?

Det er ikke alle kort som gir deg muligheten til å opptjene bonuspoeng på absolutt alle varekjøp, uavhengig om du bruker det til netthandel eller ikke. Det får du med Komplett Bank Mastercard.

Når du bruker kredittkortet på nettet, tjener du to prosent bonuspoeng – så lenge brukerstedet er registrert som e-handelsvirksomhet. I tillegg får du ett bonuspoeng på alle øvrige varekjøp. Er du flink til å bruke kortet ditt, kan du med andre ord tjene opp en del bonuspoeng over tid.

Bonusen kan du velge å ta ut når du vil, eller du kan bruke dem og trekke fra totalsummen i kassen på Komplett.no. Når du handler i hele Norges nettbutikk får du fire prosent bonuspoeng.

Hvilke tilbud kan jeg benytte meg av med Komplett Bank Mastercard?

Når du samler opp bonuspoengene dine, kan du ta ut disse når du vil og da i praksis få penger tilbake. Dette kalles også cashback. Det er slik du over tid kan ende med å spare penger når du bruker kortet ditt til å betale varer.

Som nevnt får du fire bonuspoeng når du handler på Komplett.no, og det samme gjelder når du handler på Blush.no. Da vet du hvor det lønner seg å handle neste gang du skal oppgradere flatskjermen, trenger en ny vaskemaskin eller må oppdatere sminken, parfymen og er på jakt etter accessories. Begge nettbutikkene har stadig gode tilbud som du bør sjekke ut, og som gjør at det lønner seg å handle her. 

Er det noen andre fordeler?

Ved å jevnlig bruke ditt Mastercard fra Komplett Bank, kan du benytte deg av ekstra gode tilbud og fordeler knyttet til kortet. Men kortet er ikke bare en god konkurrent til andre kredittkort fordi det er skreddersydd til netthandelen, for det inkluderer også en rekke andre fordeler.

Du betaler for eksempel ingen årsavgift og du står fritt til å velge PIN-koden din selv. Uttak er gebyrfritt, og du får inntil 50 dager rentefri kreditt. Mot et lite utsettelsesgebyr kan du også få inntil ni måneder betalingsutsettelse, hvis du har behov for det. Inkludert i kortet er også flere nyttige forsikringer, som reiseforsikring og ID-tyveriforsikring.

Ønsker du å benytte deg av de ulike tilbudene til Komplett Bank Mastercard, kan du søke her. Du får svar på søknaden nesten med en gang.