Til hovedinnhold

Kjøp hvitevarer med et Mastercard kredittkort

Når en hvitevare plutselig slutter å fungere, er det viktig å få erstattet den så raskt som mulig. Har du da et Mastercard kredittkort som gir deg muligheten til å gjøre en ekstra god handel på hvitevarer og annen elektronikk?

Kanskje komfyren kortslutter like før du skal forberede en stor familiemiddag eller at fryseren ryker – og du ikke vet hvor du skal gjøre av alle frossenvarene så de ikke blir ødelagt. Eller kanskje vaskemaskinen du fikk beholde da du flyttet inn i leiligheten, og som du har utsatt å bytte ut, ikke sentrifugerer lenger?

Elektronikk er ikke alltid like pålitelig og har ofte en tendens til å slutte å fungere på verst tenkelig tidspunkt. Det er spesielt i slike tilfeller det kan være lurt å ha et Mastercard kredittkort tilgjengelig. Da er du nemlig godt forberedt på uforutsigbare kjøp av produkter du rett og slett ikke kan klare deg så lenge uten – slik som hvitevarer.

Velg riktige hvitevarer

Enten det er et nytt kombiskap, en vaskemaskin, komfyr eller oppvaskmaskin du trenger, så er Komplett.no et naturlig sted for mange å starte jakten på nye hvitevarer. Hvis du ikke er helt sikker på hvilken modell som er best til ditt bruk, kan du få god hjelp med hvitevarevelgeren – som med noen korte steg gjør det enklere for deg å velge riktig.

Ved å lese noen få spørsmål og velge de svaralternativene som best beskriver deg og din husholdning, får du frem ulike anbefalinger. Dermed kan du raskt finne frem til produkter som passer dine behov uten at du trenger å undersøke mange steder. Lurer du på hva andre kunder har kjøpt og er fornøyd med, kan du i tillegg sjekke hvilke varer som er bestselgere og testvinnere.

Når du først har valgt deg ut en hvitevare du vil kjøpe, vil det lønne seg å bruke et Mastercard kredittkort. Du trenger for eksempel ikke å vente på neste lønning eller ta av sparekontoen for å betale for varen, men du kan kjøpe den nå – og betale for den senere.

Et Mastercard kredittkort med bonuspoeng

Vet du at du kan opptjene bonuspoeng på alle varekjøp dersom du har et Mastercard kredittkort fra Komplett Bank? Og når du handler på Komplett.no får du ekstra opptjening. For å være sikker på at du får med deg bonusen på hvert kjøp er det smart å lagre kortet i profilen din. Da slipper du i tillegg å taste inn kortopplysningene hver gang du skal handle.

De oppsparte bonuspoengene kan du ta ut når du vil. Bruk de for eksempel til å trekke fra totalsummen i kassen hos Komplett – og spar penger på det neste kjøpet.

Komplett har et stort utvalg av kjente merkevarer, både blant hvitevarer og andre varegrupper. Det er i tillegg kort leveringstid og fri frakt på alle ordre over 1000 kroner. Med andre ord trenger du ikke tenke på annet enn å være til stede når de nye hvitevarene dine blir levert på døren.

Flere fordeler med Mastercard kredittkort

Det skal lønne seg å bruke et Mastercard kredittkort fra Komplett Bank, både på internett og til daglig kortbruk. Kortet er helt gebyrfritt, har en kredittgrense på opptil 100 000 kroner og du kan få inntil 50 dager rentefri kreditt.

Sikre deg nye hvitevarer til en hyggelig pris med et Mastercard kredittkort fra Komplett Bank.