Til hovedinnhold

Mastercard med fordeler

Utvalget av kredittkort er stort og det kan være vanskelig å velge hvilket som passer deg best. For å finne kortet som tilfredsstiller dine behov, må du først definere behovene og deretter se etter et Mastercard med gode fordeler.

Det koster ingenting å verken eie eller bruke et Komplett Bank Mastercard. Du får nemlig ingen årsavgift på kredittkortet, samtidig som du får gebyrfrie uttak. Ikke nok med det så får du automatisk inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Betaler du hele beløpet ved forfall betaler du ikke renter i det hele tatt. 

Inkluderte forsikringer

Mastercard fra Komplett Bank har en unik pakke med tre inkluderte forsikringer som gjør det både trygt og fordelaktig å gjøre alle kjøp med kredittkortet.

Dersom du skulle være uheldig at noen får tak i dine personlige opplysninger og utgir seg for å være deg, kan du med ID-tyveriforsikring sikre deg assistanse og juridisk bistand inntil 100 000 kroner ved ID-tyveri.

Om du handler varer med kredittkortet og de blir frastjålet ved innbrudd eller overfall før du kommer deg hjem, er det godt å ha en kjøpsforsikring. Denne forsikringen dekker beløp inntil 25 000 kroner dersom noe skulle skje med varene dine. Den gjelder også om de blir skadet under frakt.

To av de viktigste forsikringene du kan ha når du skal på reisefot, eller planlegger å reise, er reise- og avbestillingsforsikring. Den dekker erstatning for tapt bagasje, ved sykdom på ferien og du får dekket avbestilling av reisen dersom du blir syk og ikke får gjennomført den. Forsikringen dekker deg og familien din på reiser i opptil 90 dager, eller inntil tre medreisende om du reiser med venner.

I tillegg til de inkluderte forsikringene, kan du velge å bestille betalingsforsikring. Forsikringen gir deg en økonomisk trygghet og sikrer nedbetaling dersom du skulle bli arbeidsledig, permittert eller ufør. Ved tap av liv dekkes utestående saldo opptil 100 000 kroner.

Få bonus på alle kjøp

Bruker du Mastercard fra Komplett Bank til å handle, vil du sette pris på denne fordelen. Det er nemlig en bonusordning knyttet til kortet som du vil tjene på å bruke. Du opptjener bonuspoeng for hvert kjøp du utfører, men hvor mange poeng du får er avhengig av hvor du handler.

Dersom du gjør kjøp på Komplett.no og Blush.no får du fire prosent bonus. Du får to prosent bonus på alle kjøp av varer i nettbutikker, men det forutsetter at nettstedet er registrert som e-handelsvirksomhet av Mastercard. I tillegg får du én prosent bonus på alle øvrige varekjøp.

De oppsparte bonuspoengene kan du ta ut når du selv ønsker, eller du kan få dem fratrukket fra din neste handel på Komplett.no.

For å bestille Mastercard fra Komplett Bank og dra nytte av gode fordeler må du ha fylt 20 år, ha fast inntekt og ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger eller inkassosaker.