Til hovedinnhold

Mitt Mastercard

Spørsmål og svar

Hvorfor bør jeg bruke mitt Mastercard? Dersom du har stilt deg selv dette eller et lignende spørsmål, er du ikke alene. Her får du svar på noe av det du lurer på.

Mastercard kan brukes på så mye som 34 millioner brukersteder over hele verden – noe som uten tvil gjør det til et nyttig betalingsmiddel. Har du et Mastercard fra Komplett Bank så har du også en buffer du kan stole på dersom det dukker opp uforutsette utgifter eller regninger. Det gir deg også muligheten til å slå til på unike tilbud umiddelbart og betale ned på varen ved en senere anledning. Men det finnes nok av gode grunner til at du bør bruke det aktivt. 

Hva er fordelene med mitt Mastercard?

I tillegg til at det generelt anbefales at du bruker et kredittkort til både netthandel og mens du er på ferie i utlandet, så følger det enda flere gunstige fordeler med et Mastercard fra Komplett Bank:

  • Ingen årsavgift
  • 100 prosent gebyrfritt
  • Kredittgrensen er på opptil 100 000 kroner
  • PIN-koden kan du velge selv
  • Inntil 50 dager rentefri kreditt
  • Inkluderer tre faste forsikringer
  • Valgfri betalingsutsettelse av enkeltkjøp i opptil ni måneder
  • Unik bonusordning

Hvordan tjener jeg opp bonus på mitt Mastercard?

Med Komplett Bank Mastercard er det enkelt å tjene opp bonuspoeng, for hver gang kortet ditt belastes, premieres du automatisk med bonuspoengene. Faktisk gir alle varekjøp deg én prosent bonus, mens dersom du handler på internett får du to prosent bonus – så fremt nettbutikken er registrert som e-handelsvirksomhet av Mastercard.

Fire prosent bonus får du når du bruker kredittkortet til å handle hos Komplett.no

Hvordan bruker jeg opptjent bonus?

Du kan når som helst ta ut opptjent bonus mot faktura eller bruke poengene til å betale varer på Komplett. 

Hvilke forsikringer er inkludert i mitt Mastercard? 

Du har tre faste forsikringer inkludert i kortet ditt:

Reise- og avbestillingsforsikring får du automatisk dersom du betaler over halvparten av reisekostnadene med kortet. Da får du én ting mindre å tenke på før du skal på ferie.

ID-tyveriforsikring gir deg både assistanse og juridisk bistand dersom noen misbruker dine personlige opplysninger.

Kjøpsforsikring dekker varer som er ødelagt eller blir stjålet før du mottar den inntil 25 000 kroner. Det forutsetter at du har kjøpt varen med kredittkortet.

Du kan også velge å kjøpe en betalingsforsikring, dersom det er aktuelt for deg. Denne forsikringen dekker nedbetaling av gjeld hver måned dersom du skulle bli permittert, miste jobben, blir ufør eller ved tap av liv.

Hvordan får jeg oversikt over saldoen på mitt Mastercard?

Totaloversikten over brukt kreditt og gjenstående saldo, pluss hvor mange bonuspoeng du har opptjent, finner du på Min Side på komplettbank.no. Du logger deg enkelt inn med BankID og får dermed tilgang til det du lurer på om bruken av kortet ditt. Min Side er både oversiktlig og brukervennlig – faktisk er det mange kunder som skryter av nettopp denne. Her kan du også sjekke at alle transaksjonene på fakturaen stemmer før du betaler.

Hvem kontakter jeg hvis jeg opplever problemer?

Skulle du mistenke svindel, ønsker å sperre kortet eller mister det, kontakter du Komplett Bank kundeservice. De sitter klare til å hjelpe deg med de problemene som måtte oppstå.

Sitter du fremdeles og tenker: “Det er flere ting jeg lurer på om mitt Mastercard?” Da kan du lese mer om kortet her