Til hovedinnhold

Velg et Mastercard som gir deg rabatt

Du har sikkert hørt det ene og det andre, både fordeler og ulemper, om Mastercard. Likevel er det ingen tvil om at det er et nyttig betalingsmiddel, som du tillegg kan spare penger på å bruke. Med riktig Mastercard kan du nemlig opptjene rabatt på ulike varer.

Kredittkort har for noen fått et dårlig rykte på grunn av nordmenn som velger å overse det faktum at pengene også skal betales tilbake. Men skeptikere glemmer ofte sannheten, som er at når kortet brukes slik det er ment – på en fornuftig og forsvarlig måte – så er det både nyttig og praktisk med et kredittkort som Mastercard.

Penger tilgjengelig i uforutsette situasjoner, tryggere netthandel, forsikringer, betalingsutsettelse og rabatt er bare noe av det du kan få med et Mastercard fra Komplett Bank.

Praktisk med et kredittkort

Om du fortsatt ikke er overbevist, så kan du jo tenke tilbake på situasjoner der lommeboken fikk en kraftig knekk på grunn av uventede utgifter. Har du opplevd at kjøleskapsmotoren plutselig slo seg av, eller at mobilen og kanskje til og med PC-en har kortsluttet etter at garantien gikk ut?

Da er det ikke alltid like fristende å måtte spise av sparekontoen for å erstatte disse tingene, men med et Mastercard får du muligheten til å kjøpe nytt med en gang behovet oppstår. Så lenge du betaler tilbake beløpet innen forfall, ser du at det ikke blir noe renter – og du betaler derfor ikke noe mer for varen enn det den i utgangspunktet kostet.

Og med Komplett Bank Mastercard kan du få ekstra god rabatt på både kjøleskap, mobil og PC – pluss enda mer – på Komplett.no.

Slik bruker du Mastercard for å få rabatt

Nå er det ikke slik at du automatisk får rabatt på de varene du kjøper med Mastercardet ditt, men det du får er bonuspoeng. For hvert kjøp du gjennomfører på Komplett får du nemlig fire prosent bonuspoeng, så jo mer du bruker kredittkortet ditt når du handler på Komplett, desto flere poeng samler du – som etter hvert utgjør en rabatt du garantert vil sette pris på.

Bonuspoengene kan du nemlig ta ut og bruke når du vil, og dersom du velger å bruke de i kassen blir de automatisk trukket fra totalsummen. De kan også brukes til å betale regninger med. Penger spart, er som kjent penger tjent.

Flere fordeler med Mastercard fra Komplett Bank

Det er ikke bare på Komplett.no du tjener opp poeng, men du får også 4% bonus på Blush.no, samt 2% all netthandel og 1% på alle øvrige varekjøp. Merk at bedriften på nett må være registrert som e-handelsvirksomhet av Mastercard.

Vet du at det er flere fordeler ved vårt Mastercard enn bonuspoeng som fører til rabatt? Kortet inkluderer også flere nyttige forsikringer du vil ha bruk for, som reise- og avbestillingsforsikring og kjøpsforsikring. Kredittkortet er i tillegg 100 prosent gebyrfritt, gir deg inntil 50 dager rentefri kreditt og valgfri betalingsutsettelse av enkeltkjøp i opptil ni måneder.

Så uansett om du vil kjøpe den siste iPhonen, en ny trådløs ruter eller elektrisk fotmassasje, vil et Komplett Bank Mastercard sikre deg både et godt kjøp og muligheten til å slå til på gode tilbud når du vil. Søk i dag, få svar umiddelbart og få kortet i posten om få dager!