Fleksibelt Lån kan brukes til mye! | Lån penger fra kr 10 000 til kr 500 000 fra Komplett Bank
Vennligst vent...

Behov for å låne penger? Søk om et Fleksibelt Lån.

Prøv vår lånekalkulator og se hvor mye du kan låne!
minimum å betale per måned
(eksempel ved 14,3% nom. rente)

Fleksibelt Lån

1 / 2
Beløpet ble avrundet
Ønsker du kostnadsfritt å motta et tilbud om Komplett Bank MasterCard?
Har du glemt å sette kryss?

Har du glemt å sette kryss?

Fleksibelt Lån 10 000 - 500 000 kr

Nominell rente fra 7,9 - 19,9 %


Utbetaling av lån

  • Få raskt svar på søknaden
  • Motta utbetaling når avtalen er signert med BankID
Med Fleksibelt Lån fra Komplett Bank tildeles du en låneramme på inntil 500 000 kr uten å måtte stille sikkerhet. Hvor mye du får innvilget avgjøres basert på en kredittvurdering.

 

Lån med fleksibilitet

  • Disponer pengene som du vil
  • Betal kun et minimumsbeløp hver måned
  • Lån mer når du trenger det uten ny søknad
Fleksibelt Lån kan du betale ned i ditt eget tempo. Vårt krav er at du hver måned betaler minimumsbeløpet på fakturaen. Samtidig anbefaler vi at du legger opp til en fornuftig nedbetalingsplan slik at lånet blir nedbetalt innen rimelig tid. 
 


Refinansiering av gjeld

  • Samle lån med kun én månedlig faktura
  • Gunstig rente sammenlignet med de fleste alternative smålån

Dersom du allerede har gjeld forbundet med kredittkort, kjøpsfinansiering og/eller forbrukslån, kan det være både praktisk og lønnsomt å refinansiere disse med Fleksibelt Lån fra Komplett Bank.

Et usikret lån har normalt lavere rente enn kredittkort. Dersom du i tillegg har lån hos flere långivere, vil dette alene medføre unødvendige gebyrer sammenlignet med å samle lånene i et Fleksibelt Lån. Komplett Bank tilbyr ikke bare det mest fleksible lånet, vi tilstreber også å være i fremste rekke når det gjelder gunstige renter og gebyrer.

Se priser og vilkår

Låneeksempel*: Eff. 16,90 %, 65 000 o/5 år, Etabl.geb 640, Kost. 29 333, Tot 94 333. *Fleksibelt Lån kan når som helst trekkes opp innenfor tildelt kredittramme og har en åpen ende så lenge ikke annet er avtalt spesielt. Kreditten er revolverende og renter beregnes av benyttet kredittramme. Månedlig minimumsbeløp å betale blir beregnet ut fra totalt utestående kreditt på faktureringstidspunktet, og vil som hovedregel tilsvare et beløp som medfører at tilbakebetaling av utestående kreditt ikke gis en løpetid som er lengre enn 5 år.