Til hovedinnhold
Vennligst vent...

Forbrukslån

Spørsmål og svar

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er rett og slett et lån der låntaker ikke trenger å stille med sikkerhet. Det vil si at det ikke er noe behov for å ha eiendeler som bil, bolig eller andre verdier som pant i lånet. Videre betyr det at du kan bruke pengene som utbetales til akkurat hva du vil og dermed gi deg den friheten du ønsker. Ettersom at dette er et lån uten sikkerhet, betyr det at lånet kan utbetales raskt og at søknadsprosessen er enklere sammenlignet med søknader om lån hvor søkeren må stille med sikkerhet.

Hvorfor trenger man et forbrukslån? 

Det kan være mange ulike grunner til at et forbrukslån kan være hensiktsmessig. Kanskje du har fått uforutsette utgifter og trenger å dekke et midlertidig kapitalbehov på en rask måte? Eller kanskje du endelig vil oppfylle reisedrømmen, pusse opp huset eller realisere andre store drømmer eller prosjekter? Det er det samme hva som er akkurat din grunn for å søke om et forbrukslån, for du trenger nemlig ikke å oppgi grunnen til at du ønsker å låne penger når du søker om Lån fra Komplett Bank.

Hva innebærer et Lån fra Komplett Bank?

Lån uten sikkerhet fra Komplett Bank tilsvarer det mange andre långivere kaller både fritidslån, privatlån, lån til refinansiering eller oppussingslån. Lån fra Komplett Bank utbetales til din personlige konto og du står fritt til å disponere pengene slik du ønsker. Du kan til enhver tid uten tilleggskostnad innfri hele eller deler av lånet. Det settes opp en detaljert og oversiktlig nedbetalingsplan, der du betaler faste avdrag slik at du til enhver tid har kontroll på din økonomi samtidig, som at du hver måned reduserer utestående gjeld.

Hvor mye kan jeg søke om å låne?

Komplett Bank tilbyr lån mellom 10 000 og 500 000 kroner, og det er de samme vilkårene som gjelder uavhengig om du får innvilget et stort eller lite lån. Renten på lånet settes individuelt basert på opplysningene du oppgir i søknadsskjemaet og en ekstern kredittsjekk.

Hvordan søker jeg om forbrukslån?

Det er veldig enkelt å søke om forbrukslån på hjemmesidene til Komplett Bank. I søknadsskjemaet står det tydelig hvilke opplysninger du må oppgi, samt ønsket lånesum. I noen tilfeller kan du bli bedt om å sende inn noe ekstra dokumentasjon i form av skattemelding og siste lønnslipp. Dette for å verifisere at opplysningene som oppgis ved innsending av søknaden stemmer med virkeligheten. Likevel kan vi garantere en rask behandlingstid når vi først har mottatt relevant dokumentasjon. Komplett Bank tilbyr SBL, som vil si at du enkelt kan godkjenne automatisk innhenting av opplysninger fra altinn, ved å signere med din BankID.

Hvor raskt får jeg utbetalt lånet?

Ettersom at Lån fra Komplett Bank er et forbrukslån uten krav til sikkerhet vil du få en relativt rask utbetaling til konto. Behandlingstiden på søknaden er relativt kort dersom du kan signere lånedokumentene elektronisk med BankID. Utbetaling samme dag som du søker kan forekomme gitt at søknaden ferdigstilles korrekt. Etter at søknaden er innvilget kan du bli bedt om å sende inn nødvendig tilleggsdokumentasjon. Denne dokumentasjonen vil bli gjennomgått av en saksbehandler før lånet kan utbetales. Du vil få umiddelbar respons på søknaden når du klikker “Søk”. 

Hva er fordelene med forbrukslån fra Komplett Bank?

Komplett Bank opererer med attraktive betingelser og fleksibel nedbetaling. Renten blir beregnet individuelt. Med fleksibel nedbetaling kan du som kunde velge å tilpasse nedbetalingen av lånet innenfor total nedbetalingstid innvilget. Vi anbefaler å betale så mye som mulig for å unngå unødige rentekostnader, men vi krever kun et minimumsbeløp, som dekker renter, gebyrer og avdrag, innbetalt hver måned.

 

Komplett Bank sikrer deg en god og smidig søknadsprosess. Sender du inn en søknad om forbrukslån i dag, får du et raskt svar.