Til hovedinnhold

Bruk lånekalkulator for forbrukslån

Det kan være utfordrende å navigere seg frem til det riktige lånet i et marked med relativt mange aktører som tilbyr forbruksfinansiering i Norge. En långiver som er best for én forbruker trenger ikke nødvendigvis å være den som tilbyr det beste forbrukslånet for deg. Det finnes heller ingen universell forbrukslåns-test som gjelder for alle forbrukere, så hvordan skal du da finne ut hvilket som er best for deg?

Hva som utgjør det beste lånet er individuelt og forbrukeren har ulike kriterier for hva de ønsker ut av et forbrukslån. For noen er en fleksibel nedbetaling viktig, mens andre ser etter lavest mulig rente. Sistnevnte kan være vanskelig å finne ut av ettersom hvilken rente du får er basert på en individuell kredittsjekk. Uansett, før du vurderer å søke om et lån – spesielt et lån uten sikkerhet, vil det være lurt å få en oversikt over tilbudet av lån uten sikkerhet.

Lånekalkulator for forbrukslån

Ved å bruke en lånekalkulator får du en indikasjon på hvor mye lånet kommer til å koste deg i måneden, og du får en enkel oversikt over hva din økonomi kan tåle. Her kan du sjekke kostnader for ulike lånebeløp.

Har du gjeld i form av flere smålån, kredittkort, handlekontoer og andre former for finansieringer, kan lånekalkulatoren også fungere som et verktøy for å regne ut hvor mye du kan spare hvis du søker om refinansiering. Kanskje du også ser at du vil få en litt romsligere økonomi i hverdagen?

Lån fra Komplett Bank

Det kan være mange grunner til at du har behov for et forbrukslån. Ønsker du å endelig pusse opp hjemme, kjøpe båten du har sett på lenge, oppgradere hjemmekinoanlegget eller dra på drømmereisen?

Med Lån fra Komplett Bank kan du søke om beløper fra kr 10 000 til 500 000 uten sikkerhet, og bruke pengene til akkurat det du selv vil.

Lånet har en fast nedbetalingsplan, men ingen begrensninger eller ekstrakostnader dersom du ønsker å nedbetale fortere, hvilket betyr at du selv kan bestemme hva du vil betale utover minstebeløpet. Vi anbefaler deg å benytte en lånekalkulator for å få en oversikt over hva som lønner seg basert på dine alternativer og behov. 

God prosess å søke om forbrukslån

Det er ikke spesielt tidkrevende eller vanskelig å søke om forbrukslån. Hos Komplett Bank er søknadsskjemaet oversiktlig og det er relativt få opplysninger du må fylle ut. Etter at du har sendt inn din søknad vil den automatiserte prosessen sørge for at kredittsjekk og en individuell vurdering blir utført. Det er den samlede vurderingen som avgjør om du får innvilget lånet, hvilket også legger grunnlaget for hvilken rente på lånet som tildeles. Svar på søknaden får du direkte.

Det koster ingenting å søke om Lån, og søknaden er heller ikke bindende. Du velger nemlig fritt om du vil takke ja til det uforpliktende lånetilbudet du mottar. Lånetilbudet er gyldig i 30 dager, så du trenger ikke ta noen rask avgjørelse der og da. Dersom du velger å akseptere lånet og du signerer elektronisk med BankID, kan lånet i mange tilfeller bli utbetalt allerede samme dag.

Har du fått en oversikt over din økonomi og vet hvor mye den tåler kan du fylle ut søknadsskjemaet.