Vennligst vent...

Er du på jakt etter et billig forbrukslån?


Det finnes utallige långivere i markedet som tilbyr forbrukslån, og det kan være vanskelig å vite hvem du skal velge og hvor du kan få den beste avtalen. Sett i lys av de ulike typene lån som tilbys kan man spørre seg om det i det hele tatt finnes et billig forbrukslån der ute?

Akkurat hva som definerer et billig forbrukslån, kommer ikke bare an på hvilken rente den aktuelle långiveren kan tilby. Visste du at din personlige økonomi også spiller en rolle? Det er nemlig en vurdering av din betalingsevne som avgjør hvilken rente du får.

Ettersom det er individuelle faktorer som avgjør tildelt rente er det derfor ikke like enkelt å sammenligne hvilke lån som er billige før du har søkt. Vi tør likevel påstå at lån fra Komplett Bank er et godt alternativ i markedet. 

 

Hvordan søke om et billig forbrukslån?

Først og fremst er det viktig å presisere at et forbrukslån er et lån der långiver ikke stiller krav til sikkerhet og at renten derfor gjenspeiler risikoen långiveren sitter med ved å låne ut penger. Renten på disse lånene er som regel noen prosent høyere enn for eksempel tradisjonelle billån der långiver har pant i bilen.

Med Lån fra Komplett Bank kan du låne mellom 10 000 og 500 000 kroner uten sikkerhet, og du står helt fritt til å bruke pengene på akkurat det du selv har lyst til.

Når det kommer til tilbakebetaling av alle lån generelt vil en rask nedbetaling bety at totalkostnaden blir lavere enn ved lang nedbetalingstid. Komplett Bank tilbyr en fastsatt nedbetalingstid, men gir fleksibilitet til å nedbetale raskere dersom du har muligheten til det.

 

Tilrettelegg for en rask prosess

Dersom du ønsker å søke om et forbrukslån fra Komplett Bank, trenger du kun å fylle ut søknadsskjemaet med nødvendig informasjon. Hvilke dokumenter vi krever innsendt fra deg vil du raskt få vite etter at søknaden er sendt inn av deg. Dette for å verifisere opplysningene du oppgir i søknadsskjemaet. For å sørge for en så raskt prosess som mulig, kan du spare tid ved godkjenne automatisk innhenting av dokumenter fra altinn, alternativt ha elektroniske kopier av dokumentene klare for manuell opplastning.

Hvis søknaden din blir innvilget og du ønsker å akseptere lånetilbudet du har mottatt, kan du signere elektronisk med BankID. Dette sikrer en helelektronisk og smidig prosess. Med de konkurransedyktige vilkårene og den effektive prosessen til Lån hos Komplett Bank får du et godt lånetilbud sammenlignet med mange andre aktørerer.

Om du ser etter et billig forbrukslån eller ikke, så er det flere grunner til at Lån fra Komplett Bank kan være det riktige lånet for deg.