Vennligst vent...

Er du på jakt etter et billig forbrukslån?

Det finnes utallige långivere i markedet som tilbyr forbrukslån, og det kan være vanskelig å vite hvem du skal velge og hvor du kan få den beste avtalen. Sett i lys av de ulike typene lån som tilbys kan man spørre seg om det i det hele tatt finnes et billig forbrukslån der ute?

Akkurat hva som definerer et billig forbrukslån, kommer ikke bare an på hvilken rente den aktuelle långiveren kan tilby. Visste du at din personlige økonomi også spiller en rolle? Det er nemlig en vurdering av din betalingsevne som avgjør hvilken rente du får. 

Ettersom det er individuelle faktorer som avgjør tildelt rente er det derfor ikke like enkelt å sammenligne hvilke lån som er billige før du har søkt. Vi tør likevel påstå at Fleksibelt lån fra Komplett Bank er et godt alternativ i markedet. Dels for attraktive lånebetingelser og dels for den fleksible nedbetalingen, i tillegg til at du kan låne opp igjen uten å søke når noe av den tildelte lånerammen er nedbetalt. 

Hvordan søke om et billig forbrukslån?

Først og fremst er det viktig å presisere at et forbrukslån er et lån der långiver ikke stiller krav til sikkerhet og at renten derfor gjenspeiler risikoen långiveren sitter med ved å låne ut penger. Renten på disse lånene er som regel noen prosent høyere enn for eksempel tradisjonelle billån der långiver har pant i bilen. 

Med Fleksibelt Lån fra Komplett Bank kan du låne mellom 10 000 og 500 000 kroner uten sikkerhet, og du står helt fritt til å bruke pengene på akkurat det du selv har lyst til. 

Når det kommer til tilbakebetaling av alle lån generelt vil en rask nedbetaling bety at totalkostnaden blir lavere enn ved lang nedbetalingstid. Komplett Bank lar deg i stor grad styre dette selv, og tilbyr fleksibel nedbetaling – det er faktisk du som velger når du vil betale tilbake utover et minimumsbeløp. Det eneste du blir nødt til å forholde deg til, er å betale minimumsbeløpet som består av  renter og gebyrer som påløper hver måned, samt en tilpasset nedbetalingsdel. Da kan du nedbetale lånet når du selv synes du har økonomi til det. Skulle det plutselig dukke opp et behov for å bruke pengene på andre utgifter kan du velge å kun betale minimumsbeløpet i én måned. Dette gir deg større frihet til å styre den økonomiske hverdagen som det passer deg. 

Vi anbefaler likevel at du setter opp en nedbetalingsplan som er fornuftig i forhold til din økonomi, så det blir enklere å holde totaloversikten over lånet. Det er slik du på egen hånd kan legge forutsetningene for det som kan bli et billig forbrukslån. 

Tilrettelegg for en rask prosess

Dersom du ønsker å søke om et forbrukslån fra Komplett Bank, trenger du kun å fylle ut søknadsskjemaet med nødvendig informasjon. Hvilke dokumenter vi krever innsendt fra deg vil du raskt få vite etter at søknaden er sendt inn av deg. Dokumenter vi kan be om er siste lønnsslipp og en kopi av skattemeldingen. Dette for å verifisere opplysningene du oppgir i søknadsskjemaet. For å sørge for en så raskt prosess som mulig, kan du spare tid ved å ha elektroniske kopier av dokumentene klare på forhånd. 

Hvis søknaden din blir innvilget og du ønsker å akseptere lånetilbudet du har mottatt, kan du signere elektronisk med BankID. Dette sikrer en helelektronisk og smidig prosess. Med de konkurransedyktige vilkårene og den fleksible nedbetalingen til Fleksibelt Lån hos Komplett Bank får du et godt lånetilbud sammenlignet med mange andre aktørerer. 

Om du ser etter et billig forbrukslån eller ikke, så er det flere grunner til at Fleksibelt Lån hos Komplett Bank kan være det riktige lånet for deg. 
 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.