Finn riktig forbrukslån på nett | Fleksibelt Lån opptil kr 500 000
Vennligst vent...

Finn riktig forbrukslån på nett

Mange ønsker seg mer økonomisk fleksibilitet i hverdagen. Det kan handle om muligheten til å realisere reisedrømmer og gjennomføre oppussingsprosjekter, eller å samle ulike smålån i ett større lån med en gunstigere rente for å spare penger. Hva bør du tenke på når du skal søke forbrukslån på nett? 

Stadig flere velger å søke om et forbrukslån på nett. Dette kan være en god løsning for mange, men hvordan finner du det lånet som fungerer best for deg og dine behov? Les videre for gode tips om hva som vil være viktig å vurdere.

Sett deg godt inn i vilkårene
Det finnes mange forskjellige forbrukslån på markedet, og de tilbyr ulike renter, avgifter og gebyrer. Sørg spesielt for å sette deg godt inn i rentevilkårene før du søker om lån. Denne informasjonen kan du enkelt finne på nettet. 

Vær oppmerksom på forskjellen mellom nominell og effektiv rente. Det er den effektive renten som gir deg totalbildet på hvor mye lånet vil koste deg, ettersom denne også inkluderer andre gebyrer og avgifter på lånet. Det gjør ikke den nominelle renten.

Forbrukslån tilbys uten sikkerhet, altså vil banken ikke ta pant i noen av eiendelene dine. Dette er årsaken til at rentene på et forbrukslån som regel er høyere enn på andre lån. Like fullt kan det være stor forskjell på hvor mye du må betale i rente hos ulike aktører, så sørg for å velge et lån hvor du ikke må betale unødvendig mye.

Normalt ligger den effektive renten mellom 12 og 25 prosent, men i enkelte tilfeller kan den være så høy som opp mot 30 prosent. Med Fleksibelt Lån fra Komplett Bank kan du låne inntil kr 500 000 uten sikkerhet med en årlig nominell rente fra 7,9-19,9 prosent. Den effektive renten påvirkes av lånesum og tid for nedbetaling. 

Mulighet for fleksibel nedbetaling
For mange er det også viktig å kunne styre nedbetalingsplanen sin selv. Dette kan gi deg det ekstra økonomiske spillerommet du trenger.

Har du Fleksibelt Lån fra Komplett Bank, kan du betale ned når du selv ønsker. Så lenge du betaler inn minimumsbeløpet på renter og gebyrer hver måned, er det du som bestemmer når du skal betale ned på selve lånet. 

Like fullt anbefales det alltid at du legger opp til en fornuftig og gjennomførbar nedbetalingsplan for lånet når du søker om det. 

Søk forbrukslån på nett
En av de største fordelene med å søke forbrukslån på nett, er at det er en smidig søknadsprosess. Velger du forbrukslån hos Komplett Bank, får du svar på hvor mye du kan låne når du har sendt inn søknaden – skjema finner du på våre sider. 

Hvis søknaden din blir godkjent, kan du få utbetalt lånet allerede samme dag som du søker. Dette er forutsatt at du kan signere avtalen elektronisk med BankID.

Du kan søke om lånebeløp fra kr 10 000 - 500 000. Hvis du søker om mer enn kr 150 000 kroner, må du også sende inn den siste lønnsslippen din og skattemeldingen (selvangivelsen). I disse tilfellene vil lånet ditt bli utbetalt så snart avtalen er signert og den ekstra dokumentasjonen er mottatt. 

Så enkelt kan det være å søke om et forbrukslån på nett, og oppleve økonomisk fleksibilitet i hverdagen. 
 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.