Til hovedinnhold

Forbrukerlån eller forbrukslån – kall det hva du vil!

Forbrukslån, forbrukerlån eller fritidslån – kjært barn har mange navn. Men uansett hva du kaller det, så er alle disse alternativene akkurat det samme.

 

Lån fra Komplett Bank er et forbrukslån uten sikkerhet, og du disponerer pengene som du vil. Det betyr at det er det samme om det går til fritidsprosjekter som oppussing, til båten du lenge har drømt om eller for å gå til innkjøp av hjemmekinoanlegg i stua.

Når du søker om lån hos Komplett Bank, trenger du ikke oppgi hvorfor du ønsker å ta opp lån. Men en god huskeregel er at du ikke låner til hva som helst, men at det bør være til en langsiktig investering – enten i form av økt verdi i boligen eller minner. Det er likevel helt og holdent opp til deg.

 

Større økonomisk frihet

Lån fra Komplett Bank tilbyr en fast nedbetalingsplan, men du har også fleksibilitet når det gjelder tilbakebetalingen. Så lenge du sørger for å betale minimumskravet hver måned, står du fritt til å betale ekstra ned på lånet som du vil. Det betyr at du kan betale ned ekstra mye dersom det dukker opp ekstrainntekter, bonuser eller skatt til gode. En slik fleksibilitet vil gi deg større økonomisk frihet, og jo raskere du betaler ned jo mindre blir totalkostnaden på lånet ditt.

 

Uforpliktende å søke forbrukslån

Komplett Bank tilbyr forbrukslån mellom kr 10 000 og 500 000. Hvilken rente du får på ditt lån, er det bankens individuelle vurdering som avgjør. Du kan også bruke forbrukslånet til å refinansiere utestående gjeld – et smart grep dersom du har flere smålån. Da får du en bedre oversikt og en lavere rente.

Når du søker forbrukslån, så trenger du ikke vente på svar. Du søker kun ved hjelp av noen få tastetrykk, og en helautomatisert prosess med et elektronisk system sikrer rask responstid. Det vil derfor ikke ta mer enn noen få minutter før du får svar på søknaden din.

Hvis den godkjennes, er det opp til deg om du vil akseptere tilbudet ved å signere med BankID. Det er uforpliktende å søke, og lånetilbudet er gyldig i 30 dager. Du har derfor tid til å tenke deg godt om før du aksepterer lånet.

Enten du kaller det forbrukslån eller forbrukerlån, kan du søke hos Komplett Bank ved å fylle ut søknadsskjemaet.