Til hovedinnhold

Leter du etter et forbrukslån på dagen?

Uforutsette utgifter kommer smygende når du minst venter det og da kan det oppstå et pengebehov dersom du har brukt opp alle sparepengene dine. En kjapp, effektiv og kortvarig løsning kan være et forbrukslån på dagen - utbetaling av et lån som du ikke trenger å vente på.

Har du behov for kapital i en kort periode eller er det andre grunner til at du ønsker et forbrukslån på dagen? Dersom du velger å sende en søknad om lån til Komplett Bank kan du finne ut hvor mye du kan låne, men vi kan ikke garantere et lån utbetalt samme dag som du søker.

Lån fra Komplett Bank er et forbrukslån uten sikkerhet der du kan låne mellom kr 10 000 og kr 500 000. Hva du låner penger til er det ingen som spør deg om, hvilket betyr at du står helt fritt til å disponere lånet slik det passer deg best.

Kan jeg få forbrukslån på dagen?

Det korte svaret er: Ja, det kan du. Men det er flere faktorer som spiller inn. Dokumentasjonskrav kan forekomme i form av siste lønnsslipp og siste Skattemelding, men dette kan enkelt leveres elektronisk gjennom automatisk innhenting fra altinn, og i enkelte tilfeller vil vi til og med kun kreve elektronisk signering av lånetilbudet. Søknadsprosessen er uansett helelektronisk og automatisk, noe som sikrer en rask og effektiv søknadsbehandling. Du får raskt svar på om du får innvilget søknaden din eller ikke.

Blir søknaden din godkjent, mottar du et uforpliktende tilbud på lånebeløpet du er blitt innvilget. For å akseptere tilbudet anbefales det at du signerer elektronisk med BankID. Elektronisk signering gjør prosessen rask – og i mange tilfeller vil du få utbetalt forbrukslån på dagen.

God prosess for alle lånesummer

I noen tilfeller ber vi våre søkere om å sende inn relevant dokumentasjon. Grunnen til at noen må sende inn dokumentasjon er kun for at banken skal kunne verifisere opplysningene som er oppført i søknaden.

Komplett Bank opererer med en smidig prosess, og så fort søknaden din er mottatt og verifisert, er låneavtalen tilgjengelig for elektronisk signering. Når du har signert avtalen, sendt inn etterspurt dokumentasjon og banken har vurdert denne, kan lånet bli utbetalt. Det betyr at også større lånebeløp kan utbetales direkte til din egen konto.

Mer enn bare forbrukslån på dagen 

Som med alle andre lån, påløper det renter og gebyrer på Lån fra Komplett Bank. Hvilken rente du blir tildelt er det en individuell kredittvurdering som avgjør, men vi opererer med attraktive lånebetingelser. Lånet er fleksibelt, noe som betyr at du når som helst uten ekstra kostnad kan innfri hele eller deler av lånebeløpet. Vi krever kun innbetalt et minimumsbeløp som inkluderer renter, gebyr og en avdragsbetaling. Komplett Bank ønsker å gi deg et lån på en trygg, effektiv og fleksibel måte, samt å sikre deg en smidig søknadsprosess.

Send en søknad til Komplett Bank hvis det oppstår et midlertidig pengebehov.

Låneeksempel: nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34 %, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks. effektiv rente 32,10 %