Forbrukslån på dagen | Fleksibelt Lån kr 10 - 500 000 | Disponer pengene som du vil!
Vennligst vent...

Forbrukslån på dagen

Har du behov for kapital i en kort periode eller er det andre grunner til at du ønsker et forbrukslån på dagen? Dersom du velger å sende en søknad om lån til Komplett Bank kan du finne ut hvor mye du kan låne. 

Uforutsette utgifter kommer smygende når du minst venter det og da kan det oppstå et pengebehov dersom du har brukt opp alle sparepengene dine. En kjapp, effektiv og kortvarig løsning kan være et forbrukslån på dagen - utbetaling av et lån som du ikke trenger å vente på og som du kan betale tilbake akkurat når du vil.

Fleksibelt Lån fra Komplett Bank er et forbrukslån uten sikkerhet der du kan låne mellom kr 10 000 og kr 500 000. Hva du låner penger til er det ingen som spør deg om, hvilket betyr at du står helt fritt til å disponere lånet slik det passer deg best.   

Kan jeg få forbrukslån på dagen?
Det korte svaret er: Ja, det kan du. Men det er flere faktorer som spiller inn. Lavere summer har ofte en kortere prosess og krever mindre av deg som søker. På lånebeløp opptil kr 150 000 hos Komplett Bank, trenger du kun å fylle ut personlige opplysninger i søknadsskjema og naturligvis hvilket beløp du ønsker å låne. Prosessen er helelektronisk og automatisk, noe som sikrer en rask og effektiv søknadsbehandling. Du får med én gang svar på om du får innvilget søknaden din eller ikke. 

Blir søknaden din godkjent, mottar du et uforpliktende tilbud på lånerammen du er blitt innvilget. For å akseptere tilbudet anbefales det at du signerer elektronisk med BankID. Elektronisk signering gjør prosessen rask – og i mange tilfeller vil du få utbetalt forbrukslån på dagen.

Rask prosess for alle lånesummer
I noen tilfeller ber vi våre søkere om å sende inn relevant dokumentasjon. Grunnen til at noen må sende inn dokumentasjon i form av din siste lønnsslipp og skattemelding (selvangivelse) er kun for at banken skal kunne verifisere opplysningene som er oppført i søknaden.

Komplett Bank opererer med en smidig og rask prosess, og så fort søknaden din er mottatt og verifisert, er låneavtalen tilgjengelig for elektronisk signering. Når du har signert avtalen, sendt inn etterspurt dokumentasjon og banken har vurdert denne, kan lånet bli utbetalt. Det betyr at også større lånebeløp kan utbetales raskt og direkte til din egen konto.

Mer enn bare forbrukslån på dagen 
Som med alle andre lån, påløper det renter og gebyrer på Fleksibelt Lån fra Komplett Bank. Hvilken rente du blir tildelt er det en individuell kredittvurdering som avgjør, men vi opererer med attraktive lånebetingelser. Og som navnet tilsier er lånet fleksibelt, noe som betyr at du selv kan bestemme over nedbetalingen din. Vi krever kun innbetalt minimumsbeløp som inkluderer renter, gebyr og en avdragsbetaling og at du holder deg innenfor den lånerammen du har blitt tildelt. Komplett Bank ønsker å gi deg et lån på en trygg, effektiv og fleksibel måte, samt sikre deg en smidig søknadsprosess.  

Send en søknad til Komplett Bank hvis det oppstår et midlertidig pengebehov. Du kan i mange tilfeller få utbetalt et fleksibelt forbrukslån i løpet av kort tid.
 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.

Fleksibelt Lån

1 / 2
Beløpet ble avrundet
Ønsker du kostnadsfritt å motta et tilbud om Komplett Bank MasterCard?
Har du glemt å sette kryss?

Har du glemt å sette kryss?