Til hovedinnhold

Leter du etter et forbrukslån på timen?

Har du vurdert å ta opp lån for å realisere et prosjekt eller har det oppstått et midlertidig behov for kapital du må finansiere på en rask og sikker måte? Da har du kanskje spurt deg selv om du kan få et forbrukslån på timen? Det enkle svaret får du her.

Med Lån fra Komplett Bank kan du låne mellom kr 10 000 og 500 000 uten sikkerhet, der både søknadsprosessen og behandlingstiden er smidig og kjapp. Nå er det slik at svært få forbrukslån blir utbetalt på timen, men svar på søknaden – det får du raskt.

Hvordan søker jeg om forbrukslån?

Skal du søke om et forbrukslån hos Komplett Bank, er det tre enkle steg å følge:

  1. Fyll ut søknadsskjemaet med nødvendig informasjon, som personlige opplysninger og ønsket lånebeløp. Skjemaet inneholder også veiledninger til de ulike feltene.
  2. Når du har sendt inn din søknad får du vite om den er innvilget eller ikke. Dersom den er innvilget, mottar du et lånetilbud. Lånetilbudet er helt uforpliktende og det er helt opp til deg om du ønsker å akseptere dette eller ikke. Tilbudet er gyldig i 30 dager.
  3. Hvis du aksepterer tilbudet, gjenstår det kun å signere lånedokumentene. Komplett Bank tilbyr elektronisk signering med BankID. Dette sikrer deg en god prosess som i mange tilfeller betyr at du kan få utbetalt lånet ditt innen relativt kort tid.

Må jeg sende inn dokumentasjon?

Dersom du er ute etter et lån av mindre størrelse vil din elektroniske signering med BankID ofte være tilstrekkelig for å få utbetalt lånet. Ønsker du å søke om et forbrukslån som er større, vil du kunne bli bedt om å sende inn dokumentasjon. Årsaken til dette er at banken har krav på å få verifisert opplysningene søkeren oppgir i søknadsskjemaet. For å spare tid vil det derfor være lurt å ha elektroniske kopier av disse klare på forhånd, slik at du slipper å lete disse dokumentene frem når du faktisk trenger dem, dersom du er ute etter et større lån. Komplett Bank tilbyr også SBL, som er en tjeneste der du godkjenner automatisk innhenting av lønns- og skatteinformasjon fra altinn med BankID. 

Få svar om forbrukslån på timen

Som tidligere nevnt er det få aktører i markedet som kan tilby forbrukslån på timen, men sannsynligheten for rask utbetaling er likevel høy. Dersom hele søknadsprosessen går som den skal og du, på din side, er rask med signering og eventuell innsending av dokumenter, går prosessen likevel raskt. Komplett Bank garanterer deg tydelig respons og en smidig søknadsprosess. Forbrukslån på timen kan vi ikke stå inne for, men våre prosesser er gode og sikrer deg utbetaling innen rimelig tid dersom du velger oss. 

Lån med fleksibel nedbetaling

Som navnet tilsier, er forbrukslånet fra Komplett Bank et fleksibelt lån. Med andre ord står du helt fritt til å disponere pengene som du ønsker, i tillegg til at du kan tilpasse nedbetalingen av lånet innenfor innvilget nedbetalingstid. Forutsatt at du betaler minimumsbeløpet på renter og gebyrer i måneden, samt noe avdrag, står du fritt til å bestemme om du ønsker å nedbetale raskere enn oppsatt tid. Vi anbefaler likevel at du setter opp og følger en enkel nedbetalingsplan på egen hånd, slik at du beholder full kontroll over nedbetalingen og din personlige økonomi.

Søk forbrukslån hos Komplett Bank og motta et uforpliktende lånetilbud.