Vennligst vent...

Forbrukslån som kan gi svar med en gang

“Skulle gjerne hatt ekstra penger å rutte med” er ikke en sjelden tanke man har. Det kan enten være for å skjemme seg bort med litt luksus i blant, eller for å fikse noe som har blitt ødelagt. Da kommer et forbrukslån som kan gi raskt svar godt med.

Kanskje ante du fred og ingen fare da kjøleskapet takket for seg. Hvitevarer er gjerne ganske kostbare, og for folk flest er det ikke «bare bare» å kjøpe en ny rett fra lønnskonto. Det samme gjelder om bilen ikke starter en kald vinterdag, for regningen fra verkstedet kommer ikke til å bli billig. 

For de fleste er det heller ikke ukjent å drømme seg vekk til fjerne strøk når man sitter på kontoret. Skulle du tilfeldigvis komme over et fristende reisetilbud du ikke klarer å si nei til, kan økonomien likevel sette en stopper for det. Uansett om det er for å unne seg litt luksus eller fordi behovet for penger midlertidig oppstår, kan et forbrukslån komme godt med – og et forbrukslån som kan gi svar raskt svar er enda bedre. 

Lån du kan bruke til det du ønsker 

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet der kreditor ikke krever pant, for eksempel i bolig eller bil. Hva du velger å bruke lånet på, er helt opp til deg selv. Forbrukslån kan både være store beløp og smålån, og det finnes mange ulike kreditorer som tilbyr forbrukslån. Derfor kan det lønne seg å sammenligne forbrukslån før du søker om et. 

Med et lån uten sikkerhet må du regne med å få en høyere rente enn med et lån der du stiller med sikkerhet i form av pant i en gjenstand, eller en kausjonist. Årsaken til dette er at kreditor påtar seg en større risiko ved å låne deg penger. Hvilken rente du blir tildelt fastsettes etter en individuell kredittvurdering og intern vurdering av din personlige økonomi. 

Søk forbrukslån - få svar!

Komplett Bank har samlet de mest kjente lånetypene forbrukslån, fritidslån, oppussingslån, lån til refinansiering, båtlån – ja, hva enn du måtte være ute etter, i ett og samme lån: Fleksibelt Lån. Du velger selv hva du skal bruke lånet ditt på, om det så er å kjøpe noe du virkelig trenger eller for å fikse noe du allerede eier. 

Med Fleksibelt Lån kan du låne inntil kr 500 000 uten å måtte stille med sikkerhet. I likhet med renten, avgjøres også hvor stort lån du blir innvilget i søknadsøyeblikket. 

Når du søker om Fleksibelt Lån fra Komplett Bank, vil du få raskt svar. Dette er fordi søknaden din blir behandlet automatisk. Dersom søknaden blir godkjent, og du signerer kredittavtalen elektronisk med BankID, kan utbetaling av lånet skje allerede kort tid etter.

Å søke om Fleksibelt Lån gjøres elektronisk. Lånet kan du betale ned når du selv syns du har økonomi til det. Det eneste kravet er at du holder deg innenfor lånerammen du er tildelt, og minimum betaler renter og gebyrer, samt avdrag hver måned.

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.