Til hovedinnhold

Forbrukslån uten krav til sikkerhet

Noen ganger kommer utgiftene på et ubeleilig tidspunkt, og det kan være mange grunner til at du havner i en situasjon der du trenger penger på dagen. Da er det godt å vite at du kan få hjelp ved å søke om et lån uten sikkerhet.


Uforutsette utgifter har som kjent en lei tendens til å dukke opp når du minst aner det, og selvfølgelig når det passer aller dårligst. Det kan være reparasjoner på bilen eller vaskemaskinen, men det kan også være at det dukker opp en unik mulighet du ikke har lyst til å gå glipp av. Kanskje er det billige flybilletter til drømmereisen du har sett på eller muligheten til å skaffe deg noe du har ønsket deg lenge?

Lån penger uten sikkerhet

De fleste långivere krever at du stiller noe til sikkerhet for å kunne ta opp lån. Men når du tar opp lån med intensjon om forbruk eller vedlikehold, kan det være vanskelig å ta sikkerhet i noe konkret som du vet at pengene skal brukes på – for eksempel hus, hytte eller lignende.

Fordelen med et forbrukslån uten sikkerhet er at du slipper å stille med eiendeler som sikkerhet. Og hos Komplett Bank får du nettopp et slikt lån - et fleksibelt forbrukslån uten sikkerhet.

Søkeprosessen er rask og enkel, og dersom forbrukslånet ditt blir innvilget, vil du få pengene direkte utbetalt til din konto. I noen tilfeller kan dette gå så fort som at du får lån på dagen. Pengene kan du bruke på akkurat det du vil.

 

Et forbrukslån uten sikkerhet

Med lån fra Komplett Bank kan du låne mellom 10 000 til 500 000 kroner, og du kan betale ned lånet når du synes du har økonomi til det. Du får en oversiktlig nedbetalingsplan, men du kan selvfølgelig betale ned raskere uten ekstra kostnad, og på den måten redusere total lånekostnad.

Hvor stort lån du får og renten settes etter en individuell kredittvurdering av din økonomiske situasjon og angitt ønske om størrelse på lånet.

 

Søk om lån uten sikkerhet

Å søke om lån uten sikkerhet hos Komplett Bank er en enkel prosess. I søknadsskjema kan du se hvilke opplysninger som er nødvendige for å kunne behandle søknaden din. Så fort søknaden er mottatt og innvilget, vil låneavtalen være tilgjengelig for elektronisk signering med BankID. Når avtalen er signert, og eventuell tilleggsdokumentasjon mottatt, kan utbetaling av lånet skje allerede samme dag.

I enkelte tilfeller vil vi etterspørre nødvendig dokumentasjon og det sendes enkelt ved at du med BankID godkjenner automatisk innhenting av opplysninger fra Altinn. Du kan også laste opp dokumentene manuelt i signeringsprosessen.

Komplett Bank tilbyr lån uten sikkerhet med konkurransedyktige betingelser. Dra på drømmereisen eller fiks bilen – du bestemmer hva pengene skal gå til. Søk om lån og motta et uforpliktende tilbud.