Vennligst vent...

Forbrukslån uten krav til sikkerhet

Noen ganger kommer utgiftene på et ubeleilig tidspunkt, og det kan være mange grunner til at du havner i en situasjon der du trenger penger på dagen. Da er det godt å vite at du kan få hjelp ved å søke om et lån uten sikkerhet. 

Uforutsette utgifter har som kjent en lei tendens til å dukke opp når du minst aner det, og selvfølgelig når det passer aller dårligst. Det kan være reparasjoner på bilen eller vaskemaskinen, men det kan også være at det dukker opp en unik mulighet du ikke har lyst til å gå glipp av. Kanskje er det billige flybilletter til drømmereisen du har sett på eller muligheten til å skaffe deg noe du har ønsket deg lenge?

Lån penger uten sikkerhet 

De fleste långivere krever at du stiller noe til sikkerhet for å kunne ta opp lån. Men når du tar opp lån med intensjon om forbruk eller vedlikehold, kan det være vanskelig å ta sikkerhet i noe konkret som du vet at pengene skal brukes på – for eksempel hus, hytte eller lignende. 

Fordelen med et forbrukslån uten sikkerhet er at du slipper å stille med eiendeler som sikkerhet. Og hos Komplett Bank får du nettopp et slikt lån - et fleksibelt forbrukslån uten sikkerhet.

Søkeprosessen er rask og enkel, og dersom forbrukslånet ditt blir innvilget, vil du få pengene direkte utbetalt til din konto. I noen tilfeller kan dette gå så fort som at du får lån på dagen. Pengene kan du bruke på akkurat det du vil. 

Et fleksibelt forbrukslån uten sikkerhet

Med Fleksibelt Lån fra Komplett Bank kan du låne mellom kr 10 000 og kr 500 000, og du kan betale ned lånet når du synes du har økonomi til det. Kravet er bare at du holder deg innenfor lånerammen du får tildelt og at du betaler renter og gebyrer som påløper hver måned. 

Etter at lånerammen er etablert avgjør du selv hvor mye som skal benyttes til enhver tid. Fordelen er at du kun belastes renter for den delen av lånerammen som er benyttet. Lånerammen og renten settes etter en individuell kredittvurdering av din økonomiske situasjon og angitt ønske om størrelse på lånet. 

Selv om forbrukslån uten sikkerhet gir mer fleksibilitet, er det viktig å huske at du skal kunne nedbetale dette innen en rimelig tid. Det anbefales at du legger opp til en fornuftig nedbetalingsplan. Er du strukturert i din tilbakebetaling av lånet, er dette en flott mulighet til å låne penger raskt og uten sikkerhet. 

Søk om lån uten sikkerhet

Å søke om fleksibelt forbrukslån uten sikkerhet er en enkel prosess. I søknadsskjema kan du se hvilke opplysninger som er nødvendige for å kunne behandle søknaden din. Så fort søknaden er mottatt og innvilget, vil låneavtalen være tilgjengelig for elektronisk signering med BankID. Når avtalen er signert, og eventuell tilleggsdokumentasjon mottatt, kan utbetaling av lånet skje allerede samme dag.

I enkelte tilfeller vil vi etterspørre nødvendig dokumentasjon og be deg om å sende en kopi av siste lønnslipp, samt en kopi av Skattemeldingen for å dokumentere opplysningene du har oppgitt i søknaden. 

Komplett Bank tilbyr et fleksibelt forbrukslån uten sikkerhet med konkurransedyktige betingelser. Dra på drømmereisen eller fiks bilen – du bestemmer hva pengene skal gå til. Søk om fleksibelt forbrukslån og motta et uforpliktende tilbud. 
 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.