Vennligst vent...

Forbrukslån uten sikkerhet


Midlertidige pengebehov forekommer med ujevne mellomrom - alle kan nok kjenne seg litt igjen i dette. Forbrukslån uten sikkerhet kan være et godt alternativ for et kortsiktig pengebehov. Med Lån fra Komplett Bank får du både attraktive lånevilkår og friheten til å selv velge hva pengene skal brukes til.

Lån fra Komplett Bank er ganske enkelt et forbrukslån uten sikkerhet. Du kan låne mellom kr 10 000 og kr 500 000, til akkurat det du har behov for og dersom du får innvilget søknaden din, står du fritt til å disponere pengene som du vil. 

 

Fordeler med et forbrukslån uten sikkerhet

Et forbrukslån uten sikkerhet har blant annet fordelen ved at du ikke trenger å stille med noen materielle eiendeler i pant. Med store verdier mener vi for eksempel bil, båt, bolig eller hytte. 

Da Komplett Bank ikke krever å vite årsaken til at du søker lån betyr det at det er det samme om du låner penger til drømmeferien eller for å endelig kunne realisere oppussingsprosjektet hjemme. Eller kanskje du endelig har mulighet til å kjøpe noe du lenge har ønsket deg? Søk Lån i Komplett Bank og få rask behandling.

 

Mulighet for forbrukslån på dagen

Prosessen hos Komplett Bank er elektronisk og kan gå så raskt at du får utbetalt lånet på dagen. Dette forutsetter selvsagt at søknaden din blir godkjent og at du umiddelbart signerer låneavtalen med BankID.

Du kan bli bedt om å sende inn dokumentasjon, for å verifisere opplysningene du har oppgitt i søknaden. Dette kan enten lastes opp manuelt eller så kan du godkjenne automatisk innhenting av opplysninger fra Altinn direkte til Komplett Bank. Og selv om du kanskje ikke får utbetalt lånet samme dag, får du likevel umiddelbart svar på søknaden. Du slipper dermed å lure på om du virkelig kan begynne å planlegge hvordan du skal realisere dine fremtidige prosjekter og innkjøp.

 

Oversiktlig nedbetaling, med fleksibilitet

Velger du å søke om et forbrukslån uten sikkerhet fra Komplett Bank, får du med flere attraktive lånevilkår i tillegg til god kundeservice igjennom både søknadsprosess og låneperiode. Du får en fast og oversiktlig edbetalingstid, men du står også fritt til å nedbetale raskere uten ekstra kostnad. 

Søk om et forbrukslån uten sikkerhet, få svar innen kort tid og start planleggingen for hvordan du skal realisere drømmene dine. Komplett Bank tar gjerne imot din søknad og gir deg et uforpliktende lånetilbud som er gyldig i 30 dager.