Vennligst vent...

Forbrukslån uten sikkerhet

Midlertidige pengebehov forekommer med ujevne mellomrom - alle kan nok kjenne seg litt igjen i dette. Forbrukslån uten sikkerhet kan være et godt alternativ for et kortsiktig pengebehov. Med Fleksibelt Lån fra Komplett Bank får du både attraktive lånevilkår og friheten til å selv velge hva pengene skal brukes til.

Fleksibelt Lån fra Komplett Bank er ganske enkelt et forbrukslån uten sikkerhet. Du kan låne mellom kr 10 000 og kr 500 000, til akkurat det du har behov for og dersom du får innvilget søknaden din, står du fritt til å disponere pengene som du vil. Til forskjell fra andre forbrukslån kan Komplett Bank tilby deg fleksibel nedbetaling i tillegg til attraktive lånebetingelser. Fleksibelt Lån gir deg muligheten til å nedbetale lånet i ditt eget tempo.

Fordeler med et forbrukslån uten sikkerhet

Et forbrukslån uten sikkerhet har blant annet fordelen ved at du ikke trenger å stille med noen materielle eiendeler i pant. Med store verdier mener vi for eksempel bil, båt, bolig eller hytte. En annen måte Fleksibelt Lån skiller seg ut på er at du blir innvilget en låneramme som du selv kan velge å disponere akkurat som du vil også etter utbetaling når du har nedbetalt deler av lånet. Komplett Bank trenger heller ikke å bli opplyst om hva lånet blir brukt til.

Det betyr at det er det samme om du låner penger til drømmeferien eller for å endelig kunne realisere oppussingsprosjektet hjemme. Eller kanskje du endelig har mulighet til å kjøpe noe du lenge har ønsket deg? Ikke la likviditeten stoppe deg - med fleksibel nedbetaling kan du endelig ha råd til å handle.

Mulighet for forbrukslån på dagen  

Dersom du søker om et mindre Fleksibelt Lån, kan prosessen gå så raskt at du får utbetalt lånet på dagen. Dette forutsetter selvsagt at søknaden din blir godkjent og at du umiddelbart signerer låneavtalen. Den hurtigste måten å signere på er ved å bruke BankID.

Skal du derimot søke om forbrukslån uten sikkerhet som er av større av beløp, må du beregne noen flere krav fra banken. For større lån blir du bedt om å sende inn dokumentasjon, i form av kopi av siste skattemelding og lønnsslipp. Og selv om du kanskje ikke får utbetalt lånet samme dag, får du likevel umiddelbart svar på søknaden. Du slipper dermed å lure på om du virkelig kan begynne å planlegge hvordan du skal realisere dine fremtidige prosjekter og innkjøp.

Fleksibel nedbetaling

Velger du å søke om et forbrukslån uten sikkerhet fra Komplett Bank, får du med flere attraktive lånevilkår i tillegg til at du får tildelt en låneramme. Du står nemlig også fritt til hvordan du ønsker å håndtere selve nedbetalingen, så lenge du holder deg til å betale minimumskravet. For å gi deg selv full kontroll over lånet anbefales det likevel at du setter opp en enkel nedbetalingsplan som du følger. På sikt vil dette bli kostnadsbesparende for deg som låntaker. 

Søk om et forbrukslån uten sikkerhet, få svar innen kort tid og start planleggingen for hvordan du skal realisere drømmene dine. Komplett Bank tar gjerne imot din søknad og gir deg et uforpliktende lånetilbud som er gyldig i 30 dager.
 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.