Vennligst vent...

Gunstig forbrukslån til drømmeferien

Mange drømmer om å reise mens man fortsatt er ung og fri. Kanskje økonomien setter en stopper for drømmeferien, men med et gunstig forbrukslån kan du endelig pakke kofferten og dra på oppdagelsesferd.

Det sies ofte at det eneste som gjør oss rikere er å reise, og slutten av 20 og tidlig 30-årene er den perfekte tid til å reise til fjerne steder og oppleve eventyr. En ferie i ny og ne er deilig, men å ta fri en hel måned eller to for å reise, er noe helt annet. Det kan være ganske kostbart, men har du ikke spart opp midler er det fortsatt muligheter.

Ved å søke om et gunstig forbrukslån kan du endelig oppfylle drømmene dine.

Gunstig forbrukslån fra Komplett Bank

Til tross for at det nærmest er fritt frem for alle å søke om lån, er det fortsatt noen kriterier du må oppfylle. Skal du søke om et gunstig forbrukslån fra Komplett Bank må du ha fylt 20 år, og være i fast jobb.

Med Fleksibelt Lån fra Komplett Bank kan du låne opptil 500 000 kroner uten å måtte stille med sikkerhet. Pengene disponerer du akkurat som du selv vil, og du kan låne mer innenfor tildelt ramme når du ønsker det. Hvilken rente du får avhenger av lånebeløp og økonomisk situasjon, men den nominelle renten er fra 7,9 prosent til 24,9 prosent.

Hvor mye du får innvilget blir vurdert ut ifra bankens egne kriterier. Disse handler ofte om inntekt, formue, gjeldsbelastning og betalingsanmerkninger.

Nøye planlegging er smart

Fleksibelt Lån fra Komplett Bank er et gunstig og ikke minst et fleksibelt forbrukslån. Du kan nemlig selv bestemme hvor fort du ønsker å betale ned lånet, Det eneste kravet er at du holder deg innenfor rammen du får tildelt og at du minimum betaler minstebeløpet som faktureres hver måned.

Før du skal på drømmereisen er det smart å sette seg ned og regner ut hvor mye du trenger til reisen, slik at du ikke låner over evne. For selv om du ikke kan sette en pris på de gode minnene du vil sitte igjen med fra drømmeferien, er det viktig å huske på at lånet skal betales tilbake.

Det kan ofte være fristende å låne mer og sitte igjen med ekstra penger, men det beste er å være fornuftig, planlegge godt og sette opp en fornuftig nedbetalingsplan for lånet.  

God søknadsprosess  

En søknad om gunstig forbrukslån fra Komplett Bank blir raskt besvartt, og hvis du får godkjent søknaden mottar du et uforpliktende lånetilbud. Med andre ord slipper du å lure på om drømmeferien faktisk lar seg gjennomføre og du trenger ikke vente med planleggingen.  

Med et gunstig forbrukslån kan du sette i gang med å realisere drømmeferien din så fort som mulig. God tur! 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.