Til hovedinnhold

Hvordan søke forbrukslån?


Har du bestemt deg for å søke forbrukslån? Det finnes mange aktører som tilbyr dette, og det er i flere ting du kan forberede slik at prosessen blir så effektiv som mulig. Velger du å søke Lån hos Komplett Bank, får du utmerket service og oppfølging.

Enten det er noe du har tenkt på lenge eller om det er en avgjørelse du har tatt litt på sparket, så kan det være kjedelig å vente når du først setter i gang med søknadsprosessen. Derfor gjør vi deg her oppmerksom på hva du kan gjøre for å sikre at det å søke forbrukslån går effektivt, og minner om at Komplett Bank har en rask og enkel elektronisk prosess som legger til rette for rask utbetaling.


Dette må du vite for å søke forbrukslån

Du har sannsynligvis gjort deg opp en mening på forhånd om hva du trenger pengene til og hvor mye du ønsker å låne. Ønsket lånebeløp fylles ut helt øverst i søknadsskjemaet, og resten fylles ut med dine personopplysninger. Det står godt forklart hvilken informasjon det er nødvendig at du oppgir, og det tar ikke lang tid å fylle ut.

Det kan være en fordel å vite at når du søker forbrukslån kan du bli du bedt om å sende inn noe dokumentasjon. Komplett Bank tilbyr SBL, som vil si at du enkelt med BankID godkjenner at de henter informasjon om skatt og lønn direkte fra Altinn. Du kan være trygg på at all informasjon du oppgir blir behandlet på en sikker måte.


Elektronisk signering – et raskere alternativ

Når søknaden er fylt ut og sendt inn tar det ikke mer enn få sekunder før du får beskjed om den er godkjent eller ikke. Blir søknaden innvilget, mottar du et helt uforpliktende tilbud som du velger om du vil akseptere eller ikke.

Finn frem din BankID, så er du forberedt på å kunne signere avtalen elektronisk. Da vil nemlig hele prosessen gå helelektronisk – noe som sikrer en god prosess. I mange tilfeller blir lånet utbetalt i innen kort tid. Og når pengene er på konto, kan du sette i gang med å planlegge hvordan du skal disponere dem.


Søke forbrukslån

Lån fra Komplett Bank gir deg en rekke fordeler. Eksempelvis kan du få attraktive lånevilkår, oversiktlig nedbetalingsplan, med fleksibilitet til å nedbetale raskere dersom du ønsker det, samt at  du kan benytte pengene til det du ønsker. Renten du blir tildelt settes etter en individuell vurdering. 

Det å søke forbrukslån hos Komplett Bank er en god prosess, og søker du i dag kan du i mange tilfeller motta pengene på konto innen kort tid og du bestemmer i stor grad over nedbetalingen.