Hvordan søke forbrukslån? | Fleksibelt Lån kr 10 000 - 500 000
Vennligst vent...

Hvordan søke forbrukslån?

Har du bestemt deg for å søke forbrukslån? Det finnes mange aktører som tilbyr dette, og det er i flere ting du kan forberede slik at prosessen blir så effektiv som mulig. Velger du å søke Fleksibelt Lån hos Komplett Bank, er sjansen høy for at du får utmerket service og oppfølging. 

Enten det er noe du har tenkt på lenge eller om det er en avgjørelse du har tatt litt på sparket, så kan det være kjedelig å vente når du først setter i gang med søknadsprosessen. Derfor gjør vi deg her oppmerksom på hva du kan gjøre for å sikre at det å søke forbrukslån, som Komplett Bank har valgt å kalle Fleksibelt Lån, går effektivt.

Dette må du vite for å søke forbrukslån 
Du har sannsynligvis gjort deg opp en mening på forhånd om hva du trenger pengene til og hvor mye du ønsker å låne. Ønsket lånebeløp fylles ut helt øverst i søknadsskjemaet, som du finner her, og resten fylles ut med dine personopplysninger. Det står godt forklart hvilken informasjon det er nødvendig at du oppgir, og det tar ikke lang tid å fylle ut.

Det kan være en fordel å vite at dersom du skal søke forbrukslån som er større enn kr 150 000 blir du bedt om å sende inn noe dokumentasjon. Det du må sende inn er siste lønnsslipp og skattemelding (selvangivelse), og for å slippe å bruke unødvendig tid på å finne dem frem, kan det være lurt å ha klargjort elektroniske kopier før du setter i gang med å søke. Du kan være trygg på at all informasjon du oppgir blir behandlet på en sikker måte. 

Elektronisk signering – et raskere alternativ
Når søknaden er fylt ut og sendt inn tar det ikke mer enn få sekunder før du får beskjed om den er godkjent eller ikke. Blir søknaden innvilget, mottar du et helt uforpliktende tilbud som du velger om du vil akseptere eller ikke. 

Finn frem din BankID, så er du forberedt på å kunne signere avtalen elektronisk. Da vil nemlig hele prosessen gå helelektronisk – noe som sikrer en god prosess. I de aller fleste tilfeller når det gjelder beløp under kr 150 000, blir lånet utbetalt i innen kort tid. Og når pengene er på konto, kan du sette i gang med å planlegge hvordan du skal disponere dem.

Søke forbrukslån  
Fleksibelt Lån fra Komplett Bank gir deg en rekke fordeler. Eksempelvis kan du få attraktive lånevilkår, samt fleksibel nedbetaling og maksimal låneramme. Renten du blir tildelt settes etter en individuell kredittvurdering. Den fleksible nedbetalingen er en produktegenskap i Fleksibelt Lån som betyr at dersom du betaler minimumskravet som innebærer påløpte gebyrer og renter hver måned, kan du nedbetale selve lånet i ditt eget tempo. Du blir også innvilget en låneramme som du fritt disponerer, og du kan uten ny søknad låne opp noe av den tildelte rammen som er nedbetalt. 

Det å søke forbrukslån hos Komplett Bank er en prosess som lar deg gå gjennom en god prosess. Søker du i dag, kan du i mange tilfeller motta pengene på konto innen kort tid og du bestemmer selv over nedbetalingen. 
 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.