Vennligst vent...

Mange banker – flere ulike lån.

Det lånet som de aller fleste banker i Norge tilbyr fremfor noe annet, er forbrukslån. Men hvilken bank skal du låne fra?

Skal du kjøpe bil tar du opp billån. Skal du kjøpe bolig tar du opp et boliglån. Det finnes flere typer lån, og enda flere banker som tilbyr de ulike lånene. Et forbrukslån er et lån som ikke krever at du må stille med sikkerhet, og du velger selv hva pengene skal gå til.

Det anbefales at du ikke låner til hva som helst, men at du gjør en veloverveid vurdering for hvorfor du ønsker å ta opp lån. Vil du pusse opp for å øke verdien på boligen din eller er det til en drømmereise du endelig har bestemt deg for å realisere?

Og når du så skal finne frem i jungelen av alle bankene som tilbyr lån, kan du for eksempel foreta en sammenligning av lån på egen hånd. I likhet med mange andre i din situasjon, faller kanskje valget på Komplett Bank?

Større økonomisk fleksibilitet

Komplett Bank er en av mange banker som tilbyr lån uten sikkerhet, men skiller seg ut fra flere konkurrenter på markedet ved å tilby en fleksibel nedbetaling. Lånet heter derfor også Fleksibelt Lån, og gir deg muligheten til å bestemme over nedbetalingen selv. Der mange andre banker setter opp en nedbetalingsplan for deg, slik at du blir nødt til å følge den og låse deg til å betale et fast beløp i måneden, gir Komplett Bank deg muligheten til å bestemme over nedbetalingen.

Vi sier nesten helt selv, fordi du er nødt til å betale minimumskravet hver måned. Du står fritt til å kun betale den minimumsbeløpet de månedene du har behov for det. Samtidig oppfordrer vi deg til å lage din egen nedbetalingsplan, og følge den, slik at du beholder kontroll og oversikt over økonomien din.

Hvilken rente du får på ditt lån er det en individuell kredittvurdering som avgjør. Det er forklaringen på hvorfor du og en annen kan søke på akkurat det samme lånet, men likevel få ulike renter fastsatt av banken. Komplett Bank opererer med en nominell rente fra 7,9 til 29,9 prosent.

Søk lån hos Komplett Bank

Det er kanskje ikke alle banker som tilbyr lån på den størrelsen du ønsker? Hos Komplett Bank kan du søke om lån mellom 10 000 og 500 000 kroner, alt etter hva du har behov for. En god huskeregel er at du ikke søker om å låne mer enn nødvendig, slik at du ender med en gjeld det blir vanskelig å betale ned.

Dersom søknaden din blir godkjent, etableres en låneramme. Hvor mye du får innvilget i lån baseres også på kredittvurderingen. Du står fritt til å bruke så lite eller mye du vil innenfor denne rammen, og du betaler kun renter for den delen som er benyttet.

Har du vurdert flere banker og bestemt deg for å søke lån hos Komplett Bank? Det er og uforpliktende å søke, og du får raskt svar. 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.