Til hovedinnhold

Mange banker – flere ulike lån.

Det lånet som de aller fleste banker i Norge tilbyr fremfor noe annet, er forbrukslån. Men hvilken bank skal du låne fra?

Skal du kjøpe bil tar du opp billån. Skal du kjøpe bolig tar du opp et boliglån. Det finnes flere typer lån, og enda flere banker som tilbyr de ulike lånene. Et forbrukslån er et lån som ikke krever at du må stille med sikkerhet, og du velger selv hva pengene skal gå til.

Det anbefales at du ikke låner til hva som helst, men at du gjør en veloverveid vurdering for hvorfor du ønsker å ta opp lån. Vil du pusse opp for å øke verdien på boligen din eller er det til en drømmereise du endelig har bestemt deg for å realisere?

Og når du så skal finne frem i jungelen av alle bankene som tilbyr lån, kan du for eksempel foreta en sammenligning av lån på egen hånd. I likhet med mange andre i din situasjon, faller kanskje valget på Komplett Bank?

Større økonomisk fleksibilitet

Komplett Bank er en av mange banker som tilbyr lån uten sikkerhet, og er en av få tilbydere som fokuserer på fleksibilitet og effektive prosesser. Med Lån fra Komplett Bank får du en fast og oversiktlig nedbetalingsplan, men du har når som helst mulighet til å innfri fullstendig eller betale mer enn minimumsbeløpet når du har økonomi til det, uten ekstra kostnad. Gjør du dette vil du redusere total lånekostnad og nedbetalingstiden din.

Hvilken rente du får på ditt lån er det en individuell kredittvurdering som avgjør. Det er forklaringen på hvorfor du og en annen kan søke på akkurat det samme lånet, men likevel få ulike renter fastsatt av banken. Komplett Bank opererer med en nominell rente fra 7,9 til 24,9 prosent.

Søk lån hos Komplett Bank

Det er kanskje ikke alle banker som tilbyr lån i den størrelsen du ønsker? Hos Komplett Bank kan du søke om lån mellom 10 000 og 500 000 kroner, alt etter hva du har behov for. En god huskeregel er at du ikke søker om å låne mer enn nødvendig, slik at du ender med en gjeld det blir vanskelig å betale ned. Hvor mye du får innvilget i lån baseres også på kredittvurderingen.

Har du vurdert flere banker og bestemt deg for å søke lån hos Komplett Bank? Her er det helt uforpliktende å søke, og du får raskt svar.