Til hovedinnhold

Søk forbrukslån på en god måte


Har det oppstått et midlertidig pengebehov slik at du vurderer et forbrukslån, men er usikker på hvordan du går frem? Søker du forbrukslån hos Komplett Bank får du seriøs behandling og blir ledet gjennom en god prosess. Du kan også forvente fleksibilitet naturligvis.

Når du først har bestemt deg for å søke forbrukslån skal det verken være komplisert eller ta lenger tid enn nødvendig. Med Lån fra Komplett Bank vil du oppleve en god søknadsprosess og kundevennlighet.


Søk forbrukslån og få raskt svar

Lån fra Komplett Bank er et lån uten sikkerhet eller forbrukslån som det også kalles. Et lån du ikke trenger å stille med eiendeler i pant for å få utbetalt. For å registrere en søknad fyller du ut søknadsskjemaet med ønsket lånesum og andre nødvendige opplysninger. Hvilke øvrige opplysninger Komplett Bank trenger er godt forklart i skjemaet og registreringen tar kort tid.

Dersom du så velger å sende inn en søknad, får du et raskt svar på om den er innvilget eller ikke. Mottar du et uforpliktende lånetilbud er dette gyldig i 30 dager. Velger du å akseptere tilbudet via elektronisk signering med BankID sikrer du deg en helelektronisk og god prosess. Bedre blir det ikke, og da gjenstår det bare å vente på at pengene blir utbetalt til din personlige konto. Ventetiden er kort, og utbetaling av lånet kan i noen tilfeller skje allerede samme dag som du søker.


Søk forbrukslån med attraktive lånevilkår

Et søk på nettet etter forbrukslån avdekker mange aktører som tilbyr forbruksfinansiering. Da kan man spørre seg hvorfor man bør velge Komplett Bank fremfor noen andre?

Gjennom attraktive lånevilkår, rask og enkel prosess, samt god kundeservice gjennom hele kundeforholdet, sikrer Komplett Bank et attraktivt lån for folk flest.


Hvor mye renter må du betale?

Dersom du lurer på hva du minimum må betale i renter og gebyrer for det lånebeløpet du ønsker, får du en indikasjon på dette på vår hjemmeside. Her finner du en lånekalkulator som du selv kan bruke for å sjekke hvor mye du kan låne basert på en gitt nominell rente. Vi anbefaler at du setter deg godt inn i lånebetingelsene til alle aktører du mottar lånetilbud fra.

Etter at du har sendt inn søknaden og banken har gjennomført en individuell vurdering blir du tildelt en nominell rente. Søk forbrukslån hos Komplett Bank og få attraktive lånevilkår og en nominell rente som ligger mellom 7,9 og 24,9 prosent.


Tilgjengelighet når du har behov for mer

Blir du kunde hos Komplett Bank blir du innvilget et lån fra kr 10 000 til kr 500 000. Pengene disponerer du som du selv vil.

Prosessen kan vi love deg er god – søk forbrukslån fra Komplett Bank i dag og få svar.