Søk forbrukslån på en god måte | Fleksibelt Lån kr 10 000 - 500 000
Vennligst vent...

Søk forbrukslån på en god måte

Har det oppstått et midlertidig pengebehov slik at du vurderer et forbrukslån, men er usikker på hvordan du går frem? Søker du forbrukslån hos Komplett Bank får du seriøs behandling og blir ledet gjennom en god prosess. Du kan også forvente fleksibilitet naturligvis.

Når du først har bestemt deg for å søke forbrukslån skal det verken være komplisert eller ta lenger tid enn nødvendig. Med Fleksibelt Lån fra Komplett Bank vil du oppleve en god søknadsprosess og kundevennlighet.

Søk forbrukslån og få svar direkte
Fleksibelt Lån fra Komplett Bank er et lån uten sikkerhet eller forbrukslån som det også kalles. Et lån du ikke trenger å stille med eiendeler i pant for å få utbetalt. For å registrere en søknad fyller du ut søknadsskjemaet med ønsket lånesum og andre nødvendige opplysninger. Hvilke øvrige opplysninger Komplett Bank trenger er godt forklart i skjemaet og registreringen tar kort tid. 

Dersom du så velger å sende inn en søknad, tar det ikke lang tid før du får svar på om den er innvilget eller ikke. Mottar du et uforpliktende lånetilbud er dette gyldig i 30 dager. Velger du å aksepterer tilbudet via elektronisk signering med BankID sikrer du deg en helelektronisk og god prosess. Bedre blir det ikke, og da gjenstår det bare å vente på at pengene blir utbetalt til din personlige konto. Ventetiden er kort, og utbetaling av lånet kan i noen tilfeller skje allerede samme dag som du søker.

Søk forbrukslån med attraktive lånevilkår
Et søk på nettet etter forbrukslån avdekker mange aktører som tilbyr forbruksfinansiering. Da kan man spørre seg hvorfor man bør velge Komplett Bank fremfor noen andre? 

Gjennom attraktive lånevilkår og fleksibel nedbetaling – opererer Fleksibelt Lån med et av markedets laveste månedsbeløp å betale. Så lenge du holder deg innenfor den lånerammen du har blitt tildelt og minimum betaler påløpte renter og gebyrer hver måned, står du helt fritt til å velge nedbetalingen av selve lånet. Det betyr at du kun betaler rentekostnader på den delen av lånerammen som til enhver tid er benyttet. En slik nedbetaling vil for mange oppleves som svært fleksibel, hvilket gir deg en økonomisk frihet i hverdagen få andre lån kan tilby.

Hvor mye renter må du betale? 
Dersom du lurer på hva du minimum må betale i renter og gebyrer for det lånebeløpet du ønsker, får du en indikasjon på dette på vår hjemmeside. Her finner du en lånekalkulator som du selv styrer til ønsket lånebeløp, og som gir deg en indikasjon på hva du må betale hver måned. Lånekalkulatoren tar utgangspunkt i en nominell rente på 14,3 prosent.

Etter at du har sendt inn søknaden og banken har gjennomført en individuell vurdering blir du tildelt en nominell rente. Søk forbrukslån hos Komplett Bank og få attraktive lånevilkår og en nominell rente som ligger mellom 7,9 og 19,9 prosent.

Tilgjengelighet når du har behov for mer
Blir du kunde hos Komplett Bank blir du innvilget en låneramme. Tilbudt låneramme strekker seg fra kr 10 000 til kr 500 000. Pengene disponerer du som du selv vil og du kan aktivt bruke den tildelte lånerammen til å ta ut mer penger når du ønsker eller bare har behov for det når noe av den tildelte lånerammen er nedbetalt.

Prosessen kan vi love deg er god – søk forbrukslån fra Komplett Bank i dag og få svar. 
 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.