Til hovedinnhold

Trenger du å låne penger nå?

Har du vært i en situasjon der du trenger å låne penger men ikke får lån? Du kan nå søke om å låne penger i mange forskjellige banker, men det er ikke alle som tilbyr så bra service at de til og med kan gi deg utbetaling på dagen.

Noen ganger oppstår det situasjoner som gjør at pengene helst skulle vært på konto allerede i går. Kanskje har du noe som må repareres eller erstattes, og du trenger penger nå. Eller kanskje du ønsker å gjøre noe spontant? I slike tilfeller kan det være et alternativ å ta opp et forbrukslån.

Men en ting er å trenge pengene - en annen ting er når du faktisk får dem på konto: Det hjelper lite om du ikke har penger på konto og verkstedet skal ha dem i dag, eller hvis flyet går i morgen og du får pengene først om to dager. Derfor bør du være nøye når du sjekker vilkårene i bankene, spesielt når du trenger å låne penger fort. 

I de raskeste bankene kan du nemlig søke om forbrukslån på morgenen, godkjenne med BankID på formiddagen og få pengene utbetalt på ettermiddagen.

Låne penger fort

Et raskt lån i en hektisk hverdag

Mange av oss lever et hektisk liv, og har flere ansvar og forpliktelser vi er nødt til å ta oss av. Å vente lenge på at en lånesøknad skal bli godkjent og pengene utbetalt er det siste man trenger i en travel hverdag. Komplett Bank forstår at det å ha muligheten til å låne penger raskt kan være helt avgjørende for den personlige økonomien din, spesielt når det oppstår noe uventet. Med et raskt lån kan du få pengene utbetalt på dagen, og på den måten få én mindre ting å bekymre deg for når det oppstår uforutsette utgifter. Da hjelper det at man kan låne penger fort!

Uforutsette ting du kan låne penger til nå

Alle som har bil kjenner seg igjen i at det plutselig kan oppstå problemer som gjør at valget er å enten la bilen stå, eller å reparere den. Det kan oppstå et midlertidig pengebehov dersom bilen må på verksted. Søker du om et lån i dag kan du levere inn bilen på verkstedet i morgen tidlig, og hente den senere på dagen.

Mange tror også at når de har en innboforsikring, så dekker denne “alt”. Det er slett ikke tilfelle. Eksempler på dette er vannskader som har skjedd på grunn av dårlig vedlikehold, eller at en lekkasje har utviklet seg over tid. Det samme gjelder hvis du har oppdaget insekter som veggedyr og kakerlakker i boligen din. Kostnadene for å bli kvitt de nevnte uønskede gjestene kan fort beløpe seg til kr 50 000.

Hvis disse eller andre typer skader har oppstått i boligen din og du mangler dekning, så fortvil ikke - du kan få penger på konto, også når du trenger å låne penger fort.

 

Behagelige ting du kan låne penger til nå

Et forbrukslån kan du også bruke til langt mer hyggelige ting. Har du for eksempel lenge ønsket å overraske din kjære med en spontan ferie? Hvorfor ikke gjøre det denne helgen? Kanskje til en storby som Amsterdam eller Roma. Eller dere kan kombinere by og strand, som i Palma eller Barcelona? Søker du om å låne penger nå, kan du i løpet av et par minutter begynne å planlegge reisen.

Eller kanskje dere endelig skal få gjort den malejobben dere har snakket så lenge om, men som koster litt mer penger enn dere har akkurat nå?

En tommelfingerregel er at jo mindre beløp du søker om, desto raskere får du pengene på konto. Du MÅ jo ikke låne kr 300 000, hvis det kun er kr 30 000 du trenger.

Trenger du kr 30 000? Lån kr 30 000

Det kan være mange forskjellige grunner til at man trenger et raskt forbrukslån. Hvor mye penger man trenger å låne kan derfor også variere. Selv om du har muligheten til å låne opptil kr 500 000, kan du også velge å låne et mindre beløp. Hvis du har en engangsutgift som du er nødt til å betale raskt eller ønsker å bruke pengene på noe spesifikt, holder det kanskje med et lån på kr 30 000?

Et lån på kr 30 000 er selvfølgelig bare et eksempel. Kanskje du bare har behov for å låne kr 10 000, eller kanskje trenger du så mye som kr 500 000? Hvor mye du ønsker å låne er helt opp til deg. Du får utbetalt det beløpet du trenger, og slipper å sitte igjen med for mye gjeld senere.

Forbrukslån med fleksibilitet

Det er ikke mange banker som kan utbetale forbrukslån på dagen hvis du ønsker å låne penger nå. En av de som gjør det er Komplett Bank.

Årsaken til at søknadsprosessen tar såpass kort tid er at vurderingen gjøres automatisk - du får raskt svar på søknaden. Avhengig av lånebeløp og kredittsjekk kan du, hvis søknaden din innvilges og du er rask til å signere med BankID, få utbetalt lånet samme dag som du søker.

Du kan låne mellom kr 10 000 og kr 500 000, og nominell rente starter så lavt som 7,9 prosent, men kan gå opp til 24,9%. For å få den laveste renten må du ha ordnet økonomi, og vurderingen avhenger også av størrelsen på lånebeløpet.

En veldig stor fordel med lån fra Komplett Bank er at du selv kan tilpasse nedbetalingen av lånet, innenfor innvilget nedbetalingstid. Så lenge du betaler minstebeløpet er det helt opp til deg om du ønsker å innfri helt eller delvis før tiden, dette gir ingen tilleggskostnad. Med andre ord så står du relativt fritt til å nedbetale lånet basert på din privatøkonomi.

Hva kan jeg låne penger til?

Det er helt opp til deg! Du disponerer selv pengene, og etter at lånet ditt er utbetalt, får du tilgang til din konto på Min Side der du får oversikt over ditt lån.

Hvem kan låne penger hos Komplett Bank?

Alle som har fylt 20 år og har en folkeregistrert adresse i Norge kan søke om lån i Komplett Bank. Et annet krav er at man ikke har betalingsanmerkninger eller inkassokrav. 

Kan jeg låne penger uten sikkerhet?

Et forbrukslån deg muligheten til å låne penger selv om du ikke eier noe som banken kan ta pant i. Sørg bare for å legge en god plan og holde oversikten, og viktigst av alt - ikke lån mer enn du klarer å betale tilbake.