Vennligst vent...

Trenger du å låne penger nå?

Du kan søke om å låne penger nå i mange banker, men det er ikke alle som gir deg utbetaling på dagen. 

Noen ganger oppstår det situasjoner som gjør at pengene helst skulle vært på konto i går. Kanskje noe må repareres eller erstattes, eller du ønsker å gjøre noe spontant? I slike tilfeller kan det være et alternativ å ta opp et forbrukslån. 

Men en ting er å trenge pengene - en annen ting er når du faktisk får dem på konto: Det hjelper lite om du ikke har penger og verkstedet skal ha dem i dag, eller hvis flyet går i morgen når du får pengene om to dager. Derfor bør du være nøye når du sjekker vilkårene i bankene.

I de raskeste bankene kan du nemlig søke om forbrukslån på morgenen, godkjenne med BankID på formiddagen og få pengene utbetalt på ettermiddagen. 

Uforutsette ting du kan låne penger til nå

Alle som har bil kjenner seg igjen i at det plutselig kan oppstå problemer som gjør at valget er å la bilen stå, eller å reparere den. Det kan oppstå et midlertidig pengebehov dersom bilen må på verksted. Søker du om et lån i dag kan du levere bilen i morgen tidlig, og hente den senere på dagen.

Mange tror også at når de har en innboforsikring, så dekker denne “alt”. Det er slett ikke tilfelle. Eksempler på dette er vannskader som har skjedd på grunn av dårlig vedlikehold, eller at en lekkasje har utviklet seg over tid. Det samme gjelder hvis du har oppdaget insekter som veggedyr og kakerlakker i boligen din. Kostnadene for å bli kvitt de nevnte uønskede gjestene kan fort beløpe seg til kr 50 000. 

Hvis disse eller andre typer skader har oppstått i boligen din og du mangler dekning, så fortvil ikke - du kan få penger på konto.

Behagelige ting du kan låne penger til nå

Et forbrukslån kan du også bruke til langt mer hyggelige ting. Har du for eksempel lenge ønsket å overraske din kjære med en spontan ferie? Hvorfor ikke gjøre det denne helgen? Kanskje til en storby som Amsterdam eller Roma. Eller dere kan kombinere by og strand, som i Palma eller Barcelona? Søker du om å låne penger nå, kan du i løpet av et par minutter begynne å planlegge reisen.

Eller kanskje dere endelig skal få gjort den malejobben dere har snakket så lenge om, men som koster litt mer penger enn dere har akkurat nå? 

En tommelfingerregel er at jo mindre beløp du søker om, desto raskere får du pengene på konto. Du MÅ jo ikke låne kr 300 000, hvis det kun er kr 30 000 du trenger. 

Forbrukslån med fleksibilitet

Det er ikke mange banker som kan utbetale forbrukslån på dagen hvis du ønsker å låne penger nå. En av de som gjør det er Komplett Bank.

Årsaken til at søknadsprosessen tar såpass kort tid er at vurderingen gjøres automatisk - du får rakst svar på søknaden. Avhengig av lånebeløp kan du, hvis søknaden din innvilges og du er rask med å signere med BankID, få utbetalt lånet samme dag som du søker.

Du kan låne mellom kr 10 000 og kr 500 000, og nominell rente starter så lavt som 7,9 prosent. For å få denne renten må du ha ordnet økonomi, og den avhenger også av størrelsen på lånebeløpet. 

Den kanskje største fordelen med Fleksibelt Lån fra Komplett Bank er at du selv kan tilpasse nedbetalingen av lånet, så lenge du betaler minstebeløpet er det ingen nedbetalingsplan som dikterer hvor mye som skal nedbetales. Med andre ord så står du relativt fritt til nedbetale lånet basert på din privatøkonomi.
 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.