Trenger du lån til forbruk? | Fleksibelt Lån opptil kr 500 000
Vennligst vent...

Trenger du lån til forbruk?

Har du store drømmer, prosjekter eller planer du vil realisere? Dersom det er godt gjennomtenkt på forhånd, kan et lån til forbruk være en mulighet.  

Du har kanskje hørt om ulike fraser og begrep knyttet til lån, som for eksempel fritidslån, lån til forbruk, oppussingslån, lån til refinansiering og båtlån. Det kan virke som om det er utallige typer lån, men visste du at de faktisk er like? Felles for dem alle er at du står fritt til å disponere pengene akkurat som du selv vil og at du ikke trenger å stille med sikkerhet for å få godkjent lånesøknaden. Hos Komplett Bank er alle disse begrepene samlet under ett navn – Fleksibelt Lån.

Hvem kan søke lån til forbruk?
Alle kan søke lån til forbruk, men ofte er det noen kriterier du må oppfylle for å få godkjent søknaden. Disse kan variere mellom de ulike långiverne, men som regel er det slik at du blant annet må være gammel nok, ha fast inntekt og en relativt stabil økonomi. 

Har du for eksempel ikke betalt ned på andre lån og har betalingsanmerkninger, vil du trolig ikke få godkjent søknaden. En god lånekunde er nemlig en som betaler for seg og følger en fornuftig plan for nedbetaling. Det er disse personene banker ønsker å ha som sine kunder.

Lån med fleksibel nedbetaling
Fleksibelt Lån fra Komplett Bank kan gjøre tilbakebetalingen litt enklere for deg. Med fleksibilitet både på selve månedsbeløpet å betale og løpetiden, står du fritt til å nedbetale lånet i ditt eget tempo. Det eneste du må huske på er at du holder deg innenfor lånerammen du er tildelt og at du minimum betaler påløpte renter og gebyrer hver måned. 

Med andre ord kan du velge å utsette betalingen en måned du trenger å dekke opp for uforutsette utgifter. På samme måte kan du også velge å betale større beløp og dermed forkorte nedbetalingstiden. 

Ikke lån til all slags forbruk 
Å låne penger fører til økonomiske konsekvenser, så det er ofte en fordel å ha tenkt igjennom hva pengene skal gå til og hvordan du skal betale det tilbake før du tar opp et lån. Det anbefales derfor at du søker lån til et spesielt forbruk som å nå et mål, følge en plan eller oppfylle en drøm. 

Hos Komplett Bank kan du søke om lån mellom kr 10 000 og 500 000, alt etter hvilke planer eller drømmer du ønsker å realisere. Uansett hva slags forbruk som er din årsak til å søke lån, så kan det lønne seg å søke for å se om det faktisk lar seg gjennomføre. 

Det er helt uforpliktende å sende en søknad, og du får svar nesten med en gang. Signerer du låneavtalen med BankID vil du i tillegg oppleve en god søknadsprosess.

Trygg og smidig prosess 
Dersom søknaden din blir godkjent og du mottar lånetilbudet, er dette gyldig i 30 dager. Når du velger å akseptere tilbudet og signerer elektronisk med BankID, vil du lånet utbetalt på kontoen innen kort tid.    
 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.