Til hovedinnhold

Trenger du lån til forbruk?

Har du store drømmer, prosjekter eller planer du vil realisere? Dersom det er godt gjennomtenkt på forhånd, kan et lån til forbruk være en mulighet.

Du har kanskje hørt om ulike fraser og begrep knyttet til lån, som for eksempel fritidslån, lån til forbruk, oppussingslån, lån til refinansiering og båtlån. Det kan virke som om det er utallige typer lån, men visste du at de faktisk er like? Felles for dem alle er at du står fritt til å disponere pengene akkurat som du selv vil og at du ikke trenger å stille med sikkerhet for å få godkjent lånesøknaden. Komplett Bank tilbyr forbrukslån uten sikkerhet med gode betingelser og enkel søknadsprosess.

Hvem kan søke lån til forbruk?

Alle kan søke lån til forbruk, men ofte er det noen kriterier du må oppfylle for å få godkjent søknaden. Disse kan variere mellom de ulike långiverne, men som regel er det slik at du blant annet må være gammel nok, ha fast inntekt og en stabil økonomi.

Har du for eksempel ikke betalt ned på andre lån og er registrert med aktive betalingsanmerkninger, vil du ikke få godkjent søknaden. En god lånekunde er nemlig en som betaler for seg og følger en fornuftig plan for nedbetaling. Det er til disse personene banker ønsker å gi muligheten.

Lån med mulighet for rask nedbetaling

Hver måned faktureres alle kunder med et minstebeløp. Dette inneholder betaling av påløpte renter av utestående låneramme, gebyrer og nedbetaling av gjeld. Løpetiden er til enhver tid 5 år og er konkurransedyktig sammenlignet med andre aktører som tilbyr andre typer nedbetaling. Fordelene ligger helt klart i at med Lån fra Komplett Bank har du en fleksibilitet i nedbetalingstiden, ved at du når som helst uten tilleggskostnad kan tillegge ekstra nedbetaling. På denne måten reduserer du total kostnad på lånet og nedbetalingstiden reduseres.

Ikke lån til all slags forbruk

Å låne penger betyr naturligvis økonomiske konsekvenser, så det er ofte en fordel å ha tenkt igjennom hva pengene skal gå til og hvordan du skal betale det tilbake før du tar opp et lån. Det anbefales derfor at du søker lån til et spesielt forbruk som å nå et mål, følge en plan eller oppfylle en drøm.

Hos Komplett Bank kan du søke om lån mellom kr 10 000 og 500 000, alt etter hvilke planer eller drømmer du ønsker å realisere. Uansett hva slags forbruk som er din årsak til å søke lån, så kan det lønne seg å søke for å se om det faktisk lar seg gjennomføre.

Det er helt uforpliktende å sende en søknad, og du får raskt svar. Signerer du låneavtalen med BankID vil du i tillegg oppleve en god søknadsprosess.

Trygg og smidig prosess

Dersom søknaden din blir godkjent og du mottar et lånetilbud, er dette gyldig i 30 dager. Når du velger å akseptere tilbudet og signerer elektronisk med BankID, vil du kunne få lånet utbetalt på kontoen din innen kort tid.