Vennligst vent...

Utforsk verden med et forbrukslån med lav rente

Opplevelsesreise, oppdagelsesferd eller nytelsesferie – uansett hvilken ferieperson du er, kan du trenge finansiering for å realisere drømmereisen. Da kan et forbrukslån med lav rente være et godt alternativ.

Hva stopper deg egentlig fra å oppfylle reisedrømmene dine? Dersom svaret ditt er penger, er du ikke alene. Det tar tid å spare til en lang ferie, særlig dersom du ønsker å oppleve mest mulig. Mange lar det derfor bare bli med tanken. En løsning kan være et forbrukslån uten sikkerhet, der du kan bruke pengene til det du vil - eller til en drømmereise.

Hvorfor søke forbrukslån med lav rente til ferien?

Har du et forbrukslån med lav rente tilgjengelig, er det bare å sette i gang med planleggingen av drømmeferien. Du kan betale for både reise, transport og opphold akkurat når du vil, og du vil trolig ha midler igjen som du kan bruke mens du er på ferie.

Noen tenker kanskje at man ikke bør reise dersom man ikke har penger til det selv. Men dersom du vet at du vil få penger på kontoen innen noen måneder, kan du øremerke disse til å gå til betaling av lånet. Dette kan for eksempel være skattepenger, bonus fra jobben, feriepenger eller lignende. Har du i tillegg en fast og stabil inntekt og legger opp til en fornuftig nedbetalingsplan, vil det ikke i stor grad gå utover privatøkonomien.

Sørger du for at forbrukslånet både har lav rente og fleksibel nedbetaling, får du enda mer økonomisk frihet. Dette betyr at du kan utsette deler av betalingen en måned pengene bør gå til noe annet eller du kan velge å betale ned ekstra på lånet en annen måned du sitter igjen med ekstra likviditet – det er helt opp til deg.

Hvor går reisen?

Dersom du velger å finansiere ferien med et forbrukslån med lav rente, er det mye du kan gjøre. Kanskje er det en road trip rundt i USA, å besøke forskjellige storbyer eller øyhopping i Hellas som frister? Eller er du en av dem som drømmer om dykking i Great Barrier Reef, se pyramidene i Egypt eller gå på den kinesiske mur – som sies å være så mektig at den er synlig fra verdensrommet?

Uansett hva du velger, vil et forbrukslån gi deg større likviditet også mens du er på ferie. Du slipper å risikere at sparepengene tar slutt og kan unne deg det du vil, når du vil. En slik drømmeferie vil gi deg ubetalelige minner du kan tenke tilbake på resten av livet.

Uforpliktende å søke forbrukslån

Det finnes mange långivere som tilbyr forbrukslån med lav rente, og det kan være vanskelig å velge. Går du for Komplett Bank, kan du søke lån med nominell rente fra 7,9 prosent til 24,9 prosent. Det er en ekstern kredittsjekk og en individuell vurdering som avgjør nøyaktig hvilken rente og beløp du innvilges. Du kan søke lånebeløp mellom 10 000 og 500 000 kroner, alt etter hvor du ønsker å reise og hva du vil oppleve. Det er helt uforpliktende å søke, og dersom søknaden din blir godkjent mottar du et lånetilbud som du står fritt til å benytte eller avslå.

Ble du inspirert til å dra på drømmereisen så snart som mulig? Med et forbrukslån med lav rente trenger du ikke vente, men kan begynne å realisere planene dine allerede i dag. Søk lån hos Komplett Bank og få vite hvilken rente du får på ditt ønskede lån. 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.