Til hovedinnhold

Fordeler med et lån fra Komplett Bank

Alle banker har sine fordeler og unike argumenter for at du skal søke lån hos akkurat dem. Lurer du på hva som er fordelene med et lån fra Komplett Bank? De får du ganske enkelt listet opp her.

Med så mange banker på markedet som tilbyr lån, kan det være vanskelig å holde oversikten over hva de ulike fordelene hos de forskjellige aktørene er. Dette er det du bør vite om et lån fra Komplett Bank.

Det er helt uforpliktende å søke

Å sende inn en søknad om lån til Komplett Bank er helt uforpliktende og den eneste måten du eksakt kan finne ut hvor mye du kan låne. Du binder deg ikke til noe som helst før du selv velger å benytte deg av lånetilbudet. I tillegg til at tilbudet er uforpliktende, er det gyldig i opptil 30 dager. Det anbefales å signere låneavtalen elektronisk med BankID.  

Elektronisk søknadsprosess

Grunnet et helautomatisert elektronisk system, er hele søknadsprosessen smidig – helt fra du trykker “send søknad”, til du mottar et eventuelt tilbud, og til slutt får lånet utbetalt til ønsket konto. Den korte behandlingstiden er noe av det som skiller Komplett Bank fra andre aktører.

Du mottar et svar når du trenger det

Det er den elektroniske søkeprosessen som sikrer at du får svar på søknaden din nesten med en gang. Du trenger derfor ikke å lenge lure på om du får søknaden din innvilget eller ikke. Og selv om alt går automatisk, er du fremdeles sikret en prosess der det til slutt er du som bestemmer om du vil benytte deg av lånetilbudet eller ikke.

Lån opptil 500 000 kroner, uten sikkerhet

Komplett Bank tilbyr Fleksibelt Lån, og du kan få tildelt en låneramme mellom 10 000 og 500 000 kroner. Lånet er uten sikkerhet, noe som betyr at banken ikke tar pant i noen av eiendelene dine.

Bruk pengene til det du vil

Når du søker lån hos Komplett Bank, trenger du ikke oppgi hva pengene skal gå til. Det er opp til deg om du vil søke om et lite eller stort lån, og om det skal gå til reise, oppussing av boligen eller andre prosjekter – du bestemmer!

Nedbetaling med fleksibilitet

I tillegg til at du disponerer pengene som du ønsker, står du også fritt til å betale ned på lånet i ditt eget tempo. Det eneste som kreves, er at du må å betale minimumsbeløpet som utgjør renter og gebyrer hver måned. En rask oversikt over hva dette beløpet kan utgjør på din lånesum, får du ved å sjekke vår lånekalkulator.

Ingen fast nedbetalingstid

Tar du opp lån hos Komplett Bank trenger du ikke å forholde deg til en gitt nedbetalingsplan. Husk likevel at det alltid lønner seg å betale ned lånet så raskt du har mulighet, så du slipper å betale mye ekstra i renter. Vi anbefaler derfor at du setter opp din egen nedbetalingsplan for å ha mest mulig kontroll over økonomien.  

Søke lån fra Komplett Bank?

Du søker lån hos Komplett Bank ved å fylle ut et søknadsskjema med nødvendige opplysninger om deg selv. Fleksibelt Lån fra Komplett Bank har en nominell rente fra 7,9 til 24,9 prosent, og du kan når som helst ta ut penger innenfor tilgjengelig låneramme. 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.