Vennligst vent...

Lån penger med gode betingelser

Du har kanskje tenkt at det er umulig å få lån dersom du ikke har fast eiendom, eller en bil som banken kan ta sikkerhet i? Dette er heldigvis ikke alltid tilfellet. Søker du lån hos Komplett Bank kan du få utbetalt pengene direkte til din konto. Effektivt, fleksibelt og med gode betingelser.

Vi har vel alle vært i en situasjon der det dukker opp uforutsette kostnader, eller kanskje en mulighet utenom de vanlige som vi har lyst til å slå til på. Da er det tungvint å måtte gå gjennom en lang prosess med kjedsommelige søknader og tungt byråkrati for å kunne få lån, og dermed ekstra penger.

Mangler man eiendeler å stille som sikkerhet for lånet, vil det for de aller fleste være vanskelig å ta opp et ordinært lån i banken. Derfor er det et alternativ for mange å ta opp et lån uten sikkerhet. Et lån uten sikkerhet passer perfekt for deg som trenger penger til oppussing, bryllup eller reise.

Lån penger på en fleksibel måte

Lån og penger er for mange forbundet med mye stress og plikter. Hos Komplett Bank får du imidlertid muligheten til å søke om Fleksibelt Lån – et lån som lar deg disponere pengene helt fritt og som lar deg benytte lånerammen slik du ønsker over tid. Et av produktfordelene er nemlig at du kan låne opp innenfor tildelt låneramme så fort noe av lånet er nedbetalt, uten å måtte søke om dette. Lånerammen gir deg økonomisk frihet og trygghet i hverdagen dersom man plutselig skulle trenge penger.

Hos Komplett Bank kan du låne opptil kroner 500 000 uten sikkerhet, og pengene kan bli utbetalt direkte til din konto etter at din lønnsslipp og Skattemelding (selvangivelse) er verifisert.

Dette gjør lånet spesielt godt egnet til for eksempel oppussing eller bygging av bolig, der regningene og kostnadene kommer fortløpende.

Lån med gode betingelser

Låner du penger hos Komplett Bank kan du få en nominell rente fra 7,9 prosent. Selv om du selv står fritt til å bestemme størrelsen på avdragene over et minstebeløp, anbefales det å sette opp en nedbetalingsplan for å sikre at du får innfridd gjelden din innen en viss tidsperiode. Å sette seg mål om nedbetaling kan også bidra til å øke motivasjonen for å bli kvitt lån, og legge seg opp egne midler.

Med disse gode betingelsene, egner lån av penger fra Komplett Bank seg også godt til å refinansiere andre lån. En refinansiering kan gi deg bedre oversikt over privatøkonomien, større økonomisk spillerom og mer frihet.

Velger du å låne penger av Komplett Bank, får du penger direkte på konto, lave gebyrer, stor valgfrihet og gunstige lånebetingelser.

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.