Lån penger med gode betingelser | Fleksibelt Lån fra kr 10 - 500 000
Vennligst vent...

Lån penger med gode betingelser

Du har kanskje tenkt at det er umulig å få lån dersom du ikke har fast eiendom, eller en bil som banken kan ta sikkerhet i? Dette er heldigvis ikke alltid tilfellet. Søker du lån hos Komplett Bank kan du få utbetalt pengene direkte til din konto. Effektivt, fleksibelt og med gode betingelser.

Vi har vel alle vært i en situasjon der det dukker opp uforutsette kostnader, eller kanskje en mulighet utenom de vanlige som vi har lyst til å slå til på. Da er det tungvint å måtte gå gjennom en lang prosess med kjedsommelige søknader og tungt byråkrati for å kunne få lån, og dermed ekstra penger.

Mangler man eiendeler å stille som sikkerhet for lånet, vil det for de aller fleste være vanskelig å ta opp et ordinært lån i banken. Derfor er det et alternativ for mange å ta opp et lån uten sikkerhet. Et lån uten sikkerhet passer perfekt for deg som trenger penger til oppussing, bryllup eller reise.

Lån penger med fleksibel nedbetaling

Lån og penger er for mange forbundet med mye stress og plikter. Hos Komplett Bank får du imidlertid muligheten til å søke om Fleksibelt Lån – et lån der du selv bestemmer over nedbetalingen hver måned. Altså er du ikke forpliktet til en fast nedbetalingstid, men kan betale ut fra hvor mye du har til rådighet. Det eneste du er forpliktet til å betale månedlig er renter og gebyrer på benyttet låneramme.

Dette gir deg full kontroll til å styre din egne økonomiske hverdag, slik at lån og penger ikke nødvendigvis lenger trenger å være et tema. Hos Komplett Bank kan du låne opptil kroner 500 000 uten sikkerhet, og pengene kan bli utbetalt direkte til din konto når din lønnsslipp og skattemelding (selvangivelse) er verifisert.

Tar du opp et lån på kroner 500 000, men kun benytter deg av kroner 200 000 i begynnelsen, påløper kun renter for lånerammen du til enhver tid benytter. Dette gjør lånet spesielt godt egnet til for eksempel oppussing eller bygging av bolig, der regningene og kostnadene kommer fortløpende.

Lån med gode betingelser

Låner du penger hos Komplett Bank kan du få en nominell rente fra 7,9 prosent, og for eksempel strekke nedbetalingen så langt du ønsker, med fleksibel nedbetaling. Selv om du selv står fritt til å bestemme størrelsen på avdragene, anbefales det å sette opp en nedbetalingsplan for å sikre at du får innfridd gjelden din innen en viss tidsramme. Å sette seg mål om nedbetaling kan også bidra til å øke motivasjonen for å bli kvitt lån, og legge seg opp egne midler.

Med disse gode betingelsene, egner lån av penger fra Komplett Bank seg også godt til å refinansiere andre lån. En refinansiering kan gi deg bedre oversikt over privatøkonomien, større økonomisk spillerom og mer frihet.

Velger du å låne penger av Komplett Bank, får du penger direkte på konto, lave gebyrer, stor valgfrihet og gunstige lånebetingelser.

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.