Vennligst vent...

Slik kan du låne penger uten sikkerhet til oppussing

 

Trenger boligen din et løft? Kanskje har du i lengre tid ønsket å pusse opp, men ikke hatt råd til å pusse opp alt på engang? Da kan du låne penger uten sikkerhet, og på den måten komme i mål med prosjektene dine. Svar på søknaden får du allerede samme dag som du sender den inn.

Å pusse opp kan være både dyrt og tidkrevende, men når det først er gjort er det i de aller fleste tilfeller en lønnsom investering. I tillegg vil du kunne få en bolig du trives bedre i, og som passer bedre til deg og dine behov.

For deg som velger å låne penger uten sikkerhet til oppussing, kan du komme raskt i gang med utbedringene og slippe unødvendige opphold som følge av pengetørke. Dette er kanskje spesielt viktig for deg som skal legge boligen ut for salg, eller kanskje venter på et nytt familiemedlem. Søker du om å låne penger uten sikkerhet i dag, kan du ha barnerommet klart i løpet av neste uke.

 

God inntjening på oppussing

Dersom du velger å gjøre en del av oppussingsarbeidet selv, slik som maling og sparkling, kan du enkelt heve standarden og samtidig innkassere verdiøkning på boligen. De større, mer omfattende jobbene, bør du imidlertid leie inn fagfolk til. De dyreste, men kanskje også viktigste rommene å pusse opp er bad og kjøkken. Låner du penger uten sikkerhet til å oppgradere disse, vil du mest sannsynlig få en god inntjening dersom du skal selge boligen din. Et nytt og moderne kjøkken vil som regel tiltrekke seg langt flere interessenter enn om kjøkkenet skriker etter renovering.

Om du velger å pusse opp boligen din, og dermed øke verdien, er dessuten sjansene gode for at du kan reforhandle betingelsene på boliglånet ditt. Da vil du få en dobbel gevinst – både i form av lavere utgifter, men også høyere inntjening ved et eventuelt salg.

 

Så enkelt kan du låne uten sikkerhet

Om du søker om å låne penger uten sikkerhet hos Komplett Bank, er alt du trenger å gjøre å fylle ut et enkelt skjema på nettsiden. Du vil få raskt svar på søknaden din, og pengene utbetales i de fleste tilfeller allerede samme dag. 

Hos Komplett Bank kan du låne fra kr 10 000 til 500 000 uten sikkerhet, og pengene står du fritt til å bruke på det du ønsker, enten det er til oppussing, reise eller noe helt annet. Med nominell rente fra 7,9 til 24,9 prosent, rask prosess og god kundeservice er dette et usikret lån med gode betingelser.

Å låne uten sikkerhet vil for mange være en god avgjørelse når det kommer til å investere pengene i en mer moderne bolig. Søk om lån hos Komplett Bank, og få raskt svar på søknaden.