Vennligst vent...

Skal du søke om lån til fotballtur?

Drømmer du om å dra på en skikkelig fotballtur med gutta, men mangler finansiering? Et alternativ er å søke om et lite lån for å realisere fotballdrømmen.

Det er lite som slår følelsen av å ikle seg fotballtrøya og se favorittlaget spille direkte på tribunen foran deg, fremfor å bare se det på TV-en fra sofaen. Stemningen, atmosfæren og det å dele opplevelsen med tusenvis av andre supportere, er uslåelig.

Uansett om det er en kamp i Premier League eller La Liga du vil oppleve på nært hold, blir det garantert en tur du sent vil glemme.

Hvor går fotballturen?

Du kan få tak i pakketilbud på fotballturer til både England og Spania, men ofte er det billigere å fikse alt på egen hånd. Sjekk derfor hva du må betale dersom du ordner billetter til kamp, reise og opphold separat. Husk også å bestille kampbilletter i god tid før kampen, så du er helt sikker på at dere får sett den kampen dere helst vil se.  

Går turen til Manchester for å se Manchester United på Old Trafford, Arsenal på Emirates Stadium eller Chelsea på Stamford Bridge i London? Eller holder du med La Liga-klubbene FC Barcelona og Real Madrid? Uansett hvor dere havner, er noe av det beste med en slik fotballtur å kunne kombinere fotball med god mat og drikke. Besøk de lokale kulturminnene i området, og benytt anledningen til å få med dere litt shopping og sightseeing.  

Men trenger du å finansiere turen? Da er et alternativ å søke om et midlertidig forbrukslån som du kan betale tilbake akkurat når du vil.

Lån med ekstra fleksibilitet

Kanskje trenger du ikke mer enn 10 000 kroner for den ultimate turen, som inkluderer kampbilletter, reise og opphold? Hos Komplett Bank kan du søke om lån fra 10 000 kroner, og helt opp til maksimal låneramme som er 500 000 kroner. En god huskeregel er at du ikke bør låne mer enn nødvendig, og ikke glemme at det skal betales tilbake.

Fleksibelt Lån hos Komplett Bank fungerer slik at når du har betalt ned noe av lånerammen, kan du enkelt låne opp igjen – uten å måtte sende inn en ny søknad. Dette gir deg ekstra fleksibilitet, og trygghet i form av en buffer dersom behovet for en penger plutselig oppstår.

Uforpliktende å søke om lån

Fordelen med et lite og kortsiktig lån, er at det kan gå fort å betale tilbake – forutsatt at du holder deg til din egen nedbetalingsplan. Du har nemlig friheten til å velge selv når du vil betale tilbake, så lenge du holder deg innenfor innvilget låneramme og sørger for å betale inn minimumsbeløpet hver måned. Men da er det desto viktigere at du setter opp en plan for nedbetalingen – og holder deg til den.

Fleksibelt Lån er uten sikkerhet, og du disponerer pengene som du selv ønsker. Så om du ønsker å søke om lån for å dra på fotballtur med gutta, er det helt og holdent opp til deg. Søke om lån gjør du her. Det er helt uforpliktende å søke, og du får raskt svar på søknaden.

Da gjenstår det bare å ønsker deg en god tur!

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.