Vennligst vent...

Skal du søke om lån til fotballtur?

Drømmer du om å dra på en skikkelig fotballtur med gutta, men mangler finansiering? Et alternativ er å søke om et lite lån for å realisere fotballdrømmen.

 

Det er lite som slår følelsen av å ikle seg fotballtrøya og se favorittlaget spille direkte på tribunen foran deg, fremfor å bare se det på TV-en fra sofaen. Stemningen, atmosfæren og det å dele opplevelsen med tusenvis av andre supportere, er uslåelig.

Uansett om det er en kamp i Premier League eller La Liga du vil oppleve på nært hold, blir det garantert en tur du sent vil glemme.


Hvor går fotballturen?

Du kan få tak i pakketilbud på fotballturer til både England og Spania, men ofte er det billigere å fikse alt på egen hånd. Sjekk derfor hva du må betale dersom du ordner billetter til kamp, reise og opphold separat. Husk også å bestille kampbilletter i god tid før kampen, så du er helt sikker på at dere får sett den kampen dere helst vil se.

Går turen til Manchester for å se Manchester United på Old Trafford, Arsenal på Emirates Stadium eller Chelsea på Stamford Bridge i London? Eller holder du med La Liga-klubbene FC Barcelona eller Real Madrid? Uansett hvor dere havner, er noe av det beste med en slik fotballtur å kunne kombinere fotball med god mat og drikke. Besøk de lokale kulturminnene i området, og benytt anledningen til å få med dere litt shopping og sightseeing.

Men trenger du å finansiere turen? Da er et alternativ å søke om et midlertidig forbrukslån som du kan betale tilbake akkurat når du vil.


Lån med ekstra fleksibilitet

Kanskje trenger du ikke mer enn 10 000 kroner for den ultimate turen, som inkluderer kampbilletter, reise og opphold? Hos Komplett Bank kan du søke om lån fra 10 000 kroner, og helt opp til maksimal låneramme som er 500 000 kroner. En god huskeregel er at du ikke bør låne mer enn nødvendig, og ikke glemme at det skal betales tilbake.


Uforpliktende å søke om lån

Fordelen med et lite og kortsiktig lån, er at det kan gå fort å betale tilbake – forutsatt at du holder deg til din egen nedbetalingsplan. Du har nemlig friheten til å velge selv når du vil betale ned lånet, så lenge du sørger for å betale inn minimumsbeløpet hver måned som inkluderer renter, avdrag og månedsgebyr. Dersom du har mulighet til å nedbetale raskere enn fastsatt nedbetalingsplan er det anbefalt da det vil redusere totalkostnaden for lånet ditt. Sett derfor gjerne opp en egen plan for nedbetalingen – og hold deg til den.

Lån fra Komplett Bank er uten sikkerhet, og du disponerer pengene som du selv ønsker. Så om du ønsker å søke om lån for å dra på fotballtur, er det helt og holdent opp til deg. Søke om lån gjør du her. Det er helt uforpliktende å søke, og du får raskt svar på søknaden.

Da gjenstår det bare å ønsker deg en god tur!