Slik kan du få lån uten sikkerhet på dagen | Lån uten sikkerhet | Komplett Bank
Vennligst vent...

Slik kan du få lån uten sikkerhet på dagen

Det finnes mange scenarioer der det umiddelbare behovet for penger kan melde seg. Kanskje ryker bilen din, drømmeleiligheten dukker opp eller kanskje du må bytte tak på huset. I slike tilfeller gir det en trygghet å vite at du har muligheten for å få lån uten sikkerhet, og det på dagen.

Til tross for at enkelte tenker at lån uten sikkerhet medfører en lang rekke dyre gebyrer og rentekostnader, kan det også være en døråpner for å bedre din livssituasjon. Å gjøre en oppgradering på hus og hjem, kan gi boligen en verdiøkning og mulighet for å hente inn gevinsten i form av høyere pris ved salg, eller et ess i ermet når du skal reforhandle renten på boliglånet ditt. Det kan rett og slett gi deg en mulighet til å investere i egne verdier som du kanskje ellers ikke ville hatt.

Ved å ta et lån uten sikkerhet som kan innvilges på dagen, vil du dessuten slippe å vente på lange og mindre effektive prosesser. For når du står i en situasjon som krever økte budsjetter, har man gjerne ikke tid til å vente på nettopp det.

Respons i søknadsprosessen             

Dersom behovet for et usikret lån melder seg, er det vesentlig at lånesøknaden din blir behandlet korrekt, effektivt og profesjonelt. Søker du lån hos Komplett Bank, får du direkte svar på din lånesøknad. Dersom du signerer avtalen med BankID, vil pengene utbetales straks etter at lønnsslipp og skattemelding (selvangivelse) er verifisert. Ved lån av mindre beløp, kan pengene betales ut når låneavtalen er signert med BankID.

På denne måten kan du få et lån uten sikkerhet på dagen. Dette gir rom for å ta raske avgjørelser, planlegge hverdagen og få kontroll når et midlertidig kapitalbehov oppstår. For mange har denne muligheten bidratt til å avverge vanskelige situasjoner. For eksempel å måtte gå uten bil i flere måneder, eller å bo i et kaldt og trekkfullt hus på vinteren på grunn av at man ikke har hatt penger til å etterisolere huset før høsten og vinteren.

Lån uten sikkerhet kan gi deg større frihet

Tar du opp et lån uten sikkerhet fra Komplett Bank, kan det ikke bare utbetales relativt raskt, men du får også langt større frihet enn ved å ta opp lån i en annen bank. Komplett Bank tilbyr nemlig Fleksibelt Lån, noe som betyr at du ikke trenger forholde deg til en på forhånd gitt størrelse på avdragene hver måned.

Lånet kan betales ned i ditt eget tempo, enten du ønsker å betale ned alt på en gang, betale det du klarer hver måned, eller betale ned minimumsbeløpet som er gebyr og renter den aktuelle måneden. Dette er for eksempel perfekt om du bygger eller pusser opp hjemme, og utgiftene varierer fra måned til måned.

Så om behovet for mer penger skulle melde seg, kan du trygt søke et lån uten sikkerhet hos Komplett Bank. Her kan du få innvilget lån i en størrelsesorden på 10 000-500 000 kroner på dagen. Med fleksibel nedbetaling styrer du selv hvor mye du betaler ned på lånet hver måned, og kan dermed få økonomisk rom og frihet til å gjøre andre ting du ønsker i hverdagen.

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.