Til hovedinnhold

Slik kan du få lån uten sikkerhet på dagen

Det finnes mange scenarioer der det umiddelbare behovet for penger kan melde seg. Kanskje ryker bilen din, drømmeleiligheten dukker opp eller kanskje du må bytte tak på huset. I slike tilfeller gir det en trygghet å vite at du har muligheten for å få lån uten sikkerhet, og det på dagen.

Til tross for at enkelte tenker at lån uten sikkerhet medfører en lang rekke dyre gebyrer og rentekostnader, kan det også være en døråpner for å bedre din livssituasjon. Å gjøre en oppgradering på hus og hjem, kan gi boligen en verdiøkning og mulighet for å hente inn gevinsten i form av høyere pris ved salg, eller et ess i ermet når du skal reforhandle renten på boliglånet ditt. Det kan rett og slett gi deg en mulighet til å investere i egne verdier som du kanskje ellers ikke ville hatt.

Ved å ta et lån uten sikkerhet som kan innvilges på dagen, vil du dessuten slippe å vente på lange og mindre effektive prosesser. For når du står i en situasjon som krever økte budsjetter, har man gjerne ikke tid til å vente på nettopp det.

Respons i søknadsprosessen 

Dersom behovet for et usikret lån melder seg, er det vesentlig at lånesøknaden din blir behandlet korrekt, effektivt og profesjonelt. Søker du lån hos Komplett Bank, får du raskt svar på din lånesøknad. Dersom du signerer avtalen med BankID, vil pengene utbetales straks etter at lønnsslipp og Skattemelding (selvangivelse) er verifisert. Ved lån av mindre beløp, kan pengene betales ut når låneavtalen er signert med BankID.

På denne måten kan du få et lån uten sikkerhet på dagen. Dette gir rom for å ta raske avgjørelser, planlegge hverdagen og få kontroll når et midlertidig kapitalbehov oppstår. For mange har denne muligheten bidratt til å avverge vanskelige situasjoner. For eksempel å måtte gå uten bil i flere måneder, eller å bo i et kaldt og trekkfullt hus på vinteren på grunn av at man ikke har hatt penger til å etterisolere huset før høsten og vinteren.

Sikre deg et lån på dagen med BankID

Når du bruker BankID for å signere låneavtalen, er du sikret å få pengene utbetalt på dagen. Når man trenger å låne penger, er det ikke utenkelig at man har behov for å få dem utbetalt umiddelbart. Søker du om et lån og signerer med BankID, slipper du å bekymre deg for om pengene blir utbetalt i tide. 

Uansett om du trenger å låne penger for å betale utgifter eller for å realisere en drøm, er BankID en trygg måte å sikre at man utbetalt pengene man trenger så fort som mulig. Så hvis du trenger et lån på dagen, er et lån signert med BankID veien å gå.

Lån uten sikkerhet kan gi deg større frihet

Tar du opp et lån uten sikkerhet fra Komplett Bank, kan det utbetales raskt, og du står fritt til å bruke pengene på akkurat hva du ønsker. Med Lån fra Komplett Bank får du fast og oversiktlig nedbetalingsplan, men du står fritt til å nedbetale hele eller deler av lånet når enn du ønsker, helt uten ekstra kostnader og gebyrer

Så om behovet for mer penger skulle melde seg, kan du trygt søke et lån uten sikkerhet hos Komplett Bank. Her kan du få innvilget lån i en størrelsesorden på 10 000-500 000 kroner, på dagen. Med Lån fra Komplett Bank får du raskt svar som ofte er essensielt dersom du for eksempel bygger eller pusser opp hjemme, og utgiftene varierer fra måned til måned, eller at sluttregningen blir høyere enn antatt.