Til hovedinnhold

Rydd opp i økonomien din med refinansiering av dyre lån og kreditter.

Refinansiering

Det enkleste grepet for å bedre privatøkonomien er å sjekke mulighetene for å redusere utgiftene dine.

Refinansiering betyr at du samler eksisterende lån og kreditter i et nytt lån. Som betyr lavere lånekostnader for deg.

En direkte effekt av reduserte lånekostnader er mer penger til det du virkelig har lyst på.

Hvor mye betaler du egentlig hver måned?

Har man først har pådratt seg kortsiktig gjeld som kredittkort, forbrukslån og kjøpsfinansiering er det viktig å skaffe seg en god oversikt, slik at man kan gjøre grep som har positiv effekt på økonomien.

I 2019 ble et nasjonalt gjeldsregister lansert – noe som veldig enkelt gir deg som bor i Norge muligheten til å se en oppdatert oversikt over dine kredittkort og lån.

Reduserte lånekostnader ved å flytte lånene dine

Når du har en god oversikt over gjelden, kan du se hvilke lån og kreditter du bør samle i et nytt lån som en refinansiering. Her kan du ende opp med å spare mange tusenlapper hvert år.

Komplett Bank garanterer lavere lånekostnader enn du i dag har dersom du innvilges refinansiering – det gir trygghet når du skal gjøre et økonomisk valg hvor du velger å samle eksisterende lån og kreditter i ett lån.

Refinansiering vil dessuten gi deg reduserte gebyrkostnader siden du kun vil forholde deg til ett termingebyr fra én bank.

Hvorfor søke om refinansiering hos Komplett Bank?

  • Kun en faktura i måneden
  • Bedre oversikt over saldo og kostnader
  • Lavere rente, terminkostnader og fri etablering
  • Uforpliktende tilbud
  • Enkel betaling med avtalegiro
  • Vi kan garantere deg lavere lånekostnad enn du har i dag

Søk helt uforpliktende om refinansiering

Å søke om refinansiering hos Komplett Bank er uforpliktende og kostnadsfritt. 

Har du flere lån og kreditter du betaler ned på i dag, koster det deg kun litt tid å sjekke mulighetene for å spare mye gjennom refinansiering.

Vi garanterer deg et bedre lånetilbud enn det du allerede har dersom vi kan tilby deg et Refinansieringslån.
Låneeksempel: nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34 %, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks. effektiv rente 32,10 %

Refinansiering av gjeld

Har du kredittkortgjeld og andre lån uten sikkerhet fordelt i flere banker? I så fall kan det være lurt å finne ut om du kan spare penger på å samle disse til ett større lån.

Dette bør du vite om å innfri lån

Når du tar opp et forbrukslån er det slik at du, uten unntak, må betale pengene tilbake. Hvor lang tid du har på dette, varierer fra bank til bank.

Refinansiering uten krav til sikkerhet

Et av de mest populære produktene på forbrukermarkedet innenfor lån er refinansiering uten sikkerhet. Det betyr rett og slett at man søker om et større lån til en lavere effektiv rente slik at man kan innfri andre mindre og dyrere lån uten sikkerhet.

Samle kredittkortgjeld

Samler man all kredittkortgjeld i et større og billigere lån vil man kunne betale ned gjelden raskere. Lavere nominell rente og færre gebyrer gjør at nedbetalingstiden på lånets månedsbeløp reduseres betraktelig.

Refinansiering av gjeld uten sikkerhet

En refinansiering av gjeld uten sikkerhet kan skje elektronisk med BankID. Dette er den enkleste og mest effektive måten å gjøre det på. Dersom du i søknaden opplyser om hvilken gjeld som skal innfris vil banken du får innvilget lån hos utbetale lånet direkte til kreditorene.

Hva er refinansiering?

I grove trekk er refinansiering en omprioritering av et lån med den hensikt å oppnå bedre vilkår sammenlignet med eksisterende.

3 fordeler med refinansiering av gjeld

Refinansiering av gjeld betyr enkelt og greit at du samler lånene dine. Du tar opp et nytt lån for å betale ned andre lån du har. Hvorfor bør du gjør dette?

Slik får du hjelp til refinansiering av gjeld

Å få hjelp til refinansiering av gjeld er heldigvis enkelt å ordne, og gir deg både mer trygghet og en bedre oversikt. Du slipper dessuten unna unødvendige gebyrer og du får sannsynligvis en langt bedre rente.

Trenger du hjelp til refinansiering?

Det er mange aktører som kan tilby hjelp til deg som ønsker refinansiering av lån. Komplett Bank er en av disse og tilbyr Refinansieringslån - et godt alternativ for deg med flere smålån og kredittkortgjeld.

Samle alle lån og spar penger

Ikke bare kan du spare penger, men en opprydning i økonomien gir deg også bedre kontroll og større frihet – en refinansiering er rett og slett et godt valg for deg som har flere mindre lån.

Derfor bør du samle forbrukslån!

Ved å samle gjelden fra forbrukslån og kredittkort kan du spare hundrevis av kroner hver måned, da du får lavere rente, færre unødvendige gebyrer og avdrag.