Vennligst vent...

Refinansiering

Rydd opp med refinansiering av dyre lån og kreditter!

Det enkleste grepet for å bedre din privatøkonomi er å sjekke mulighetene for å redusere dine utgifter. Refinansiering er en naturlig aktivitet å starte med. Det høres kanskje komplisert ut, men vit at bare litt innsats kan gjøre godt for lommeboken din. Å samle dyre smålån og kredittkort har aldri vært enklere og vil i de aller fleste tilfeller spare deg for mange tusenlapper i året. 

Vi har alle lån i en eller annen form, måtte det være kredittkortgjeld, smålån, forbrukslån, handlekonto, kjøpsfinansiering eller andre lån. Gjelden ble kanskje til og med tatt opp spontant uten at du var særlig bevisst på renter og gebyrer som følger låneforpliktelsen. Dette kan bety at lånene dine koster mer enn de trenger å gjøre. Å sjekke mulighetene i andre banker er derfor en av de viktigste aktivitetene du kan gjøre for lommeboken din. 

Hva er refinansiering?

Kort fortalt betyr refinansiering at du tar opp et nytt lån hos en annen bank for å innfri ett eller flere lån du allerede har. I de aller fleste tilfellene er dette besparende fordi det nye lånet har bedre betingelser - enten lavere rente eller mindre og færre gebyrer. Men i noen tilfeller også fordi en annen bank tillater deg å låne mer. Uansett, vil en refinansiering av dine lån kunne gi deg bedre betingelser, færre kreditorer å forholde deg til når det nærmer seg forfall på regningene og ikke minst en bedre oversikt over din privatøkonomi. Fordelene er mange og du vil garantert ikke ha noe å tape på å sjekke ut hvilke muligheter du har. 

Som oftest er refinansiering mest lønnsomt dersom du har tenkt til å samle flere lån i en refinansiering, da smålån og kredittkort vanligvis har en høyere effektiv rente. Lavere rente i et refinansieringslån vil gi deg et lavere månedsbeløp å betale hver måned, alternativt kan du betale ned lånet raskere enn du ellers ville ha gjort eller hatt mulighet til.

Å rydde opp i økonomien kan være en enkel affære, samtidig kan du spare flere tusenlapper i året på enkle grep. Komplett Bank tilbyr Fleksibelt Lån med refinansiering kr 10 000 – 500 000, nominell rente fra 7,9%, som er perfekt for deg som har flere smålån og kredittkortgjeld. Ingen krav til sikkerhet gjør låneprosessen rask og effektiv, og du bestemmer selv hvor fort du ønsker å betale ned ditt lån, men det anbefales en løpetid på 5 år.

Enkel refinansiering 

Komplett Bank tilbyr det mest fleksible låneproduktet på markedet. I tillegg til at du kan spare penger gjennom refinansiering av andre lån og kreditter kan du tilpasse nedbetalingen av lånet. Eneste krav er at du holder deg innenfor tildelt låneramme og at du betaler minimumsbeløpet hver måned. 

Når du søker om et Fleksibelt Lån søker du om en låneramme. Denne lånerammen kan gjerne være høyere enn den du trenger for å innfri dine lån. Du bestemmer selv hva du vil bruke overskytende beløp til! Husk at du kun betaler renter for den lånerammen som benyttes til enhver tid. Renten settes etter en ekstern kredittsjekk, samt basert på en intern vurdering av din privatøkonomi.

Bli kvitt dyre smålån og kreditter

Å søke om refinansiering er helt uforpliktende. Prosessen består av et søknadsskjema og eventuell innsendelse av dokumentasjon. Velger du å signere lånetilbudet med BankID kan refinansieringen, i mange tilfeller utbetales samme dag som du sender inn søknaden. Dette betyr at du kan skaffe deg en romsligere personlig økonomi allerede i dag. Komplett Bank innfrir dine dyre eksisterende lån slik at disse blir innfridd i sin helhet - bekymringsfritt og enkelt for deg som kunde.

Dersom vi etterspør dokumentasjon for å behandle din søknad om lån, vil vi be om at du oversender siste lønnsslipp og Skattemelding. Opplysningene i disse dokumentene benytter vi til å verifisere opplysningene du fyller ut i søknadsskjema. 

Rydd opp i økonomien din og spar penger! Søk om refinansiering i dag og motta et helt uforpliktende tilbud som du kan sammenligne med din eksisterende gjeld. 
 

Låneeksempel*: Eff. 16,90 %, 65 000 o/5 år, Etabl.geb 640, Kost. 29 333, Tot 94 333. *Fleksibelt Lån kan når som helst trekkes opp innenfor tildelt kredittramme og har en åpen ende så lenge ikke annet er avtalt spesielt. Kreditten er revolverende og renter beregnes av benyttet kredittramme. Månedlig minimumsbeløp å betale blir beregnet ut fra totalt utestående kreditt på faktureringstidspunktet, og vil som hovedregel tilsvare et beløp som medfører at tilbakebetaling av utestående kreditt ikke gis en løpetid som er lengre enn 5 år.