Vennligst vent...

Derfor bør du samle forbrukslån!

Det er ikke uvanlig at man i løpet av livet tar opp et forbrukslån eller to, men med flere lån, kredittkort og handlekontoer på én gang kan det fort bli uoversiktlig. Fordelene med å samle dine lån til ett er mange.

Har du flere forbrukslån fra ulike tilbydere er sannsynligheten stor for at du betaler alt for høye renter og gebyrer på noen av dem. Kanskje har du også en handlekonto eller en annen form for nedbetalingsordning med høy rente. Til sammen gjør alle disse det vanskelig å ha fullstendig oversikt over utgiftene og økonomien. 

Derfor anbefales det å slå sammen de ulike lånene i ett forbrukslån, noe som kalles refinansiering

Fordelen med å samle lån 

Ved å samle gjelden fra forbrukslån og kredittkort kan du spare hundrevis av kroner hver måned, da du får lavere rente, samt færre unødvendige gebyrer. Ikke minst får du kun én kreditor å forholde deg til. Det gir både bedre kontroll og oversikt. 

Med god kontroll over økonomien og det som sannsynligvis er lavere månedsutgifter, vil du oppdage at du har bedre likviditet hver måned. Dette vil komme godt med i hverdagen, eller du kan bruke det til å nedbetale lånet ditt raskere enn du ellers ville gjort. Det er helt opp til deg. 

En ekstra bonus ved å samle gjelden din og få økt oversikt, er at du også ser hvilke andre utgifter du kanskje ikke trenger. Blir du virkelig bitt av spare-basillen, kan du for eksempel kutte ut de små beløpene i hverdagen som i løpet av et år utgjør store summer. Det er ofte ikke store grep som skal til for å gi en god effekt på økonomien.

Velger du å samle all gjelden din i et Fleksibelt Lån hos Komplett Bank, blir din eksisterende gjeld innfridd. Det eneste du da trenger å huske på, er å betale den ene regningen du mottar.

Samle forbrukslån hos Komplett Bank 

Det er både praktisk og lønnsomt å samle forbrukslån med Fleksibelt Lån fra Komplett Bank, som jobber for å være i fremste rekke når det gjelder attraktive renter og gebyrer. Du kan låne inntil kr 500 000.

Det er likevel fleksibiliteten lånekundene setter aller mest pris på. Du kan nemlig betale tilbake alt så raskt økonomien tillater det eller du kan velge å kun betale minimumsbeløpet på påløpte renter og gebyrer, samt en andel avdrag de månedene du trenger pengene til noe annet. Det vil alltid lønne seg å lage en fornuftig nedbetalingsplan og følge den, slik at du fortsetter å sette det høyt blant dine prioriteringer.

Rask behandlingstid 

Å søke om et Fleksibelt Lån, slik at du kan samle forbrukslån og annen gjeld gjøres elektronisk og prosessen er smidig. Etter at du har fylt ut søknaden og sendt den inn, vil den raskt bli vurdert. Søknaden er ikke bindende og lånetilbudet du mottar er gyldig i 30 dager. Velger du å takke ja, er søknaden tilgjengelig for elektronisk signering. Bruker du BankID når du signerer, kan lånet i mange tilfeller bli utbetalt på dagen.   

Søk i dag for å samle forbrukslån, kredittkort og annen gjeld hos Komplett Bank og ta tilbake kontrollen over økonomien din.

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.