Vennligst vent...

Derfor kan det være fordelaktig å refinansiere forbrukslån

 

Lurer du på hvordan du kan få bedre oversikt over økonomien din? Dersom du i dag har flere smålån og forbrukslån, kan det å refinansiere forbrukslån være et godt sted å starte. Her får du tips til hvordan du kan refinansiere forbrukslån, og på den måten spare penger du kan bruke på noe mer spennende.

Mange nordmenn tar i dag opp forbrukslån for å enkelt kunne finansiere prosjekter som oppussing, reiser eller store kjøp som bil eller båt. Forbrukslån kan være en løsning for de som ønsker å finansiere noe innen kort tid, uten å måtte gjennom en lengre søknadsprosess. Mange lån har imidlertid høye gebyrer og relativt høy rente, dette gjør at det kan være mye penger å spare på å refinansiere forbrukslån.


Slik kan du refinansiere forbrukslån

Om du ønsker å refinansiere ditt forbrukslån, kan dette gjøres ved bare noen tastetrykk. Det første du bør gjøre er å få en oversikt over hvilke kostnader du har i forbindelse med forbrukslån, kredittkortgjeld og andre eventuelle smålån i dag. Husk å ta høyde for gebyrer i tillegg til selve rentekostnaden. Deretter kan du se om du finner alternativer med rimeligere betingelser enn de du sitter med nå. For eksempel kan Komplett Bank vise til gunstige betingelser og vilkår.

Når du har fått innvilget et rimeligere forbrukslån, bør du sørge for å innfri dine gamle lån umiddelbart. Deretter kan du forholde deg til kun en kreditor, noe som både vil bli billigere og langt mer oversiktlig. Pengene du sparer kan du bruke til å bygge egenkapital, reise på en deilig ferie, eller kanskje du ønsker deg en ny TV?


Ikke bare rimeligere

Som nevnt vil det å refinansiere forbrukslån kunne spare deg for mange penger. Likevel finnes det flere fordeler enn kun besparelsen. Velger du å refinansiere ditt forbrukslån med Refinansieringslån fra Komplett Bank, trenger du kun å forholde deg til én faktura i måneden. Dette gjør det enkelt og forutsigbart å nedbetale ditt lån, og du slipper ubehagelige overraskelser.

Det er nemlig ingen årsgebyr eller fakturagebyr dersom du velger Avtalegiro eller faktura på e-post. Du kan låne opptil 500 000, og svaret på din lånesøknad får du raskt. I de fleste tilfeller vil pengene bli utbetalt til din konto allerede samme dag.


Nedbetal raskere ved å refinansiere forbrukslån

Selv om du ikke sletter gjelden din ved å refinansiere forbrukslån, vil du mest sannsynlig få mulighet til å nedbetale gjelden raskere. Ved å kun forholde deg til én forfallsdato, slipper du bekymre deg for at forfall glipper mellom fingrene, eller at det vil påløpe dyre purregebyrer dersom du glemmer en eller flere innbetalinger.

Ekstra trygg blir du dersom du velger Avtalegiro. På den måten trenger du ikke tenke på noe mer enn registreringen ved første betaling.

Tenker du at det å refinansiere forbrukslån kan være noe for deg, kan du gå inn og lese mer om betingelsene Komplett Bank har på refinansiering og forbrukslån.